570

Billaras

Δυό σεντονάτα-δύο εγγλεζάκια

Μου’χει σπάσει τον τσαμπουκά ο Μάκης! Ανεβάζει νωρίτερα, γράφει όσα περίπου θα έγραφα, με αφήνει εμένα να ψάχνομαι μετά πως να μην επαναληφθώ (γέλια). Θα του επιβαλλω να ανεβάζει μετά, απογευματάκια, δεν γίνεται δουλειά αλλιώς, χεχεχεχεχε.

Πέρα από την πλάκα, άμα έχετε δει/ακούσει το vidcast/podcast γιά το σεντονάκι και έχετε μετά διαβάσει τον Μάκη γιά την Αγγλία, εγώ τι να προσθέσω; Δεν διαφωνούμε κιόλας, να είχε λίγο αλατοπίπερο η δουλειά! Οπότε, με τι να ξεκινήσω τη στήλη; Μήπως με το…Σίτι-Γιουνάιτεντ; Μα αξίζει σχολιασμού; Ειλικρινά, όπως έλεγα ότι αν επαιζε ο Μαγκουάιρ, δεν θα έπαιζα διπλό, έτσι λέω ότι αν ήξερα πως δεν θα βάλει Κασεμίρο απ’ την αρχή αλλά θα παίξει με δίδυμο ΜακΤόμινι-Ερικσέν σαν κοφτες (!) πάλι δεν θα το πόνταρα.

Ο Τεν Χααγκ το έριξε σε έλλειψη πίστης αλλά είχε βάλει το χεράκι του γιά τα καλά. Δηλάδη τον Κασεμίρο γιατί τον πήρε; Γιά να παίζει κοντρα στη Νότιγχαμ; Οι άλλοι είναι τούρμπο στα χαφ, δεν είναι η Βααλβάικ, η Premier League δεν είναι Ολλανδία! Εχασε και τον Βαράν στο 40΄ με το σκορ 3-0, πάπαλα, σχόλασε ο γάμος, δεν υπάρχει παίκτης Λίντελοφ (ίσως και χειρότερος του Μαγκουάιρ).

Οπότε, όλοι ασχολήθηκαν με την απίθανη Σίτι και τον απίθανο Χααλαντ, αλλά το έβαλε το χεράκι του και ο ολλανδός, λυπήθηκα τον Ερικσεν προχθές, τον χαντάκωσε.

Κατά τα άλλα, έχω περάσει δύο επικά βράδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, πήγα φυσικά και χθες, πήγα να ξαναβρώ το γήπεδο, την ιεροτελεστία που τόσο μου έλειπε. Και την βρήκα. Αλλη αίσθηση, δεν περιγράφεται, αμην και πότε να κάνουν ολες οι ομάδες νέα γήπεδα, έτσι ανεβαίνει το άθλημα και γυρίζει ο κόσμος πίσω.

Λίγο τα καπνογόνα και τους άφθονους τσαμπατζήδες να προσέξει η ΑΕΚ (συγχωρούνται γιά πρεμιέρα αλλά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αυτά) και θα το απολαμβάνουμε όλοι το στολίδι αυτό.

Και πάμε στα φρέσκα…

Είπαμε, ο Μάκης τα είπε όλα γιά το Νησί, βασικά από χθες είχα χαλαστεί γιατί την ώρα που έγραφα στην Kingbet γιά κόντρα της Μίντλεσμπρο, πάνε και απολύουν τον Γουάιλντερ.

Κρίμα, το αυριανό της Μπέρμιγχαμ ήταν το καλύτερο όλων. Και Γουίγκαν θα παίζαμε επίσης αύριο, αλλά κι εκεί απολύσαν τον Αρβελάτζε, χαμούλης.

Οχι βέβαια οτι δεν φτουράει και της Κόβεντρι, αλλά το άλλο της Μπέρμιγχαμ ήταν ενα σκαλί επάνω. Anyway, θα κρατήσω Κόβεντρι κι εγω και θα προσθέσω βαση φόρμας κι ένα από Νάσιοναλ Λιγκ. Βγάζει μάτια.

Η Γιόρκ. Επειδή η Χάλιφαξ είναι πιό “βαρύ χαρτί” είναι φαβορί; Ναι, αλλά είναι…τελευταία! Και έχει 2-2-7 φέτος συνολικά και 1-1-3 εντός και έχει και τρεις απανωτές φάπες/ήττες. Την ίδια ώρα η Γιορκ έριξε μιά πεντάρα προχθές, εχει μονάχα μιά ήττα εδώ και ένα μήνα (κι αυτή απο το θηρίο της Νοτς Κάουντι), είναι εξαιρετική ειδικά εκτός έδρας με 3-2-1 και 10-4 γκολ! Κι όμως, διπλό του 3,00.

Ανάποδα έπρεπε να είναι το σετάκι.

Κλείσαμε με το Νησί (και αυριανά δεν έχω), Κόβεντρι και Γιόρκ. Το “κακό” είναι ότι πρώιμη έχει μόνο η Κόβεντρι, όχι η Γιόρκ.

Και στο σεντόνι; Κακό πρόγραμμα στοιχηματικά. Ειδικά αύριο, μόνο την κόντρα της Τσέλσι κοιτάω, τίποτα άλλο. Αν χρειαστεί θα κάνω update αύριο (και σίγουρα την Πέμπτη).

Στα σημερινα, λίγο Σπόρτινγκ (μηδέν σε όλα η μιά, απόλυτο η άλλη αλλά…φαβορί η Μαρσέιγ), λίγο Πόρτο ως τίμιο φαβορί (θλίψη προκαλεί η Λεβερκούζεν) και λίγο βρίσκω λάθος στο g/g της Λίβερπουλ. Κρίμα που παίζει με Ρέιντζερς και δεν πάω σε καμιά κόντρα πάλι, αλλά με τέτοια άμυνα (είναι αγνώριστοι κάποιοι, όπως ο Φαν Ντάικ) δεν μπορεί να φάει ένα γκολ; Τρία έφαγε από την Μπράιτον! Σε έξι ματς όλο τον Σεπτέμβρη δέχθηκε 9 γκολ και μάλιστα είχε και ένα 0-0 με την Εβερτον.

Δηλαδή έχει 1,5 γκολ παθητικό ανά παιχνίδι χοντρικά.

Να παίξω και μιά “σεντονάτη δυάδα λοιπόν; Ας το κανω, στο 2,10 η Πόρτο και στο 2,00 το g/g. Θα αφήσω Σπόρτινγκ γιατί δεν χαλιέται και με τον πόντο ενώ είναι σοβαρή η απουσία του Κοάτες πίσω. Δύο εγγλέζικα-δύο σεντονάτα και τέλος. Νέα στήλη Σάββατο αλλά και update θα υπάρχει και εκπομπή Betsellers Radio θα υπάρχει την Παρασκευή.

Και κάθε μερα στο chat θα είμαστε και τέλος, εκτάκτως την Πέμπτη θα ακούσετε (μόνο podcast δηλαδή) και μιά ελεύθερη εκπομπή μονό γιά το Μουντιάλ (θα ακολουθήσουν κι άλλες)!

Φωτό είπα να βάλω πάλι μιά δική μου όπως και το Σάββατο. Αυτή από το χθεσινό ματς της ΑΕΚ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras