2608

Billaras

Δύο…ίδια μονά αποδεκτά!

Ο Μάκης έγραψε για τύχη, εγώ θα γράψω γιά ατυχία (γέλια). Οταν οι ομάδες “σου” δεν τρώνε καν γκολ (δεν μετράω την Νιούπορτ που ήταν ματς-καμικάζι του 9.00), θες κάτι παραπάνω. Μετρήστε: Κρου 0-2, Στιβενέιτζ 0-0, Πλίμουθ 0-1, Νορθάμπτον 0-0 και Νοτς Κάουντι 0-1. Σε πέντε ματς που δώσαμε και οι δύο μαζι, σε πέντε αουτσάιντερ, δεν “φάγαμε” ούτε γκολ, πέρασαν τα τρία εκ των πέντε! Και η Νορθάμπτον έχασε πέναλτι! Οκ, δεν έχασα, αρκούσε η Πλίμουθ (στη φωτό το γκολ), αλλά δεν μπορούσε το παραπάνω; Η Νορθάμπτον να σκόραρε το πέναλτι, θα ήταν καλό κέρδος.

Anyway…. Γιά την εθνική μας να πω ότι εγώ την χάρηκα. Μετά από καιρό. Γιατί είδα ξανά τα συστατικά που είχαμε κάποτε. Πάθος, πίστη στο πλάνο, χαλκέντερη άμυνα, αλληλοκαλύψεις, τρέξιμο. Και καλό κλίμα, προσήλωση, όλοι μαζί σαν γροθιά. Και… κανονικό προπονητή στον πάγκο. Μιά φάση κάναμε; Υστερούμε στην ανάπτυξη; Ε και; Πότε…βγάζαμε φωτιές και δεν το θυμάμαι; Είμαι συνηδητοποιημένος στο τι μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα, ξέρω τι τυρί βγάζει αυτή η στάνη και…το έβγαλε τώρα.

Μισό μηδέν; Δεν με χαλάει καθόλου. Το προτιμώ από τις ξεφτίλες με τα Φερόε. Και πλέον αισιοδοξώ. Είδα ψήγματα ομάδος 2004 και μετά, κι αυτό μου αρκεί (και όσοι λένε ότι η ομάδα έπαιξε ταμπούρι -ως το 65' που μείναμε με 10- να πανε να δούνε κανένα άλλο άθλημα γιατί από μπαλίτσα δεν το'χουν….). Πάω στο σήμερα. Με πρόλαβε ο Μάκης. Τα ίδια θα παίξω.

Μπαμ κάνουνε, τα έγραψα απο χθες και στην εφημερίδα. Τα ανέλυσε στη στηλη του πριν λίγο, δεν έχω να προσθέσω τίποτα, ψιλά λοιπόν σε Οξφορντ (4.20) και Μίλγουολ (5.25). Μονά και δυάδα. Και τίποτα άλλο ως το Σαββατο που ξεκινάμε πάλι δυνατά. Κάντε κάτι ανάλογο. Τίποτα άλλο, νέα στήλη το Σάββατο λοιπόν, την πρωταπριλιά! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες.

Επιστροφές από 26/3: 225 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1345 μονάδες. Πονταρισμα 28/3: Μονό αποδεκτό: Μπέρι 2 (4.20) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μίλγουολ 2 (5.25) με 45 μονάδες. Δυάδα Μίλγουολ-Μπέρι (22.05) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 105 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1240 μονάδες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras