657

Skotostrious

Δύο αξιόλογες επιλογές…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Πλούσιο το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα με αρκετές σημαντικές ημερίδες να διεξάγονται σε 7 διαφορετικά ιπποδρόμια ανά το νησί, με αυτές στο Ascot και Newmarket να ξεχωρίζουν. Πάμε λοιπόν να δούμε τι στοιχηματικές επιλογές έχουμε για σήμερα.

Για την πρώτη μας σημερινή επιλογή θα πάμε στο Newmarket και συγκεκριμένα στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος, το Bunbury Cup, ένα ιστορικό handicap στην απόστατη των 7 furlong (1,400 μέτρα) και θα στηρίξουμε τον πολύ αξιόλογο ROPEY GUEST (each-way) στην προσπάθεια του να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις του σε αυτού του επιπέδου ιπποδρομίες.

Εχει 3 πολύ καλές επιδόσεις στις φετινές του κούρσες, με τη δεύτερη θέση στο μεγάλο handicap του Royal Ascot, αφήνοντας πίσω αρκετούς από τους σημερινούς του αντιπάλους. Δε φέρει ποινή στα handicap από την επιτυχία αυτή και επιπλέον θα έχει πλεονέκτημα και 5 lbs λόγω του εκπαιδευόμενου τζόκεϋ που θα τον οδηγήσει σήμερα και σε διψήφιες αποδόσεις, με 6 θέσεις στο ενισχυμένο πλασέ, αξίζει να τον στηρίξουμε.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και ταξιδεύουμε στο ιπποδρόμιο του York στην έκτη ιπποδρομία, ένα Listed sprint στη μίνιμουμ απόσταση των 5 furlongs (1,000 μέτρα) όπου αγωνίζεται η τριετής φοράδα ROYAL ACLAIM. Μόλις 2 αγώνες στα πόδια της μέχρι τώρα στην καριέρα της με ισάριθμες νίκες στις οποίες έδειξε εξαιρετικά στοιχεία αφήνοντας πίσω της άλογα τα οποία στην πορεία ξεχώρισαν στο κορυφαίο επίπεδο με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον νικητή Group 1 ιπποδρομιών Perfect Power.

Στη φετινή της εμφάνιση εντυπωσίασε με τον τρόπο που επιτάχυνε στο τέλος της κούρσας για να κερδίσει πολύ άνετα χωρίς καμία πίεση. Παρά το πολύ μικρό δείγμα που έχουμε για τις ικανότητες της μέχρι τώρα, λαμβάνοντας τις επιδόσεις της αξίζει να την στηρίξουμε στην προσπάθεια που θα κάνει για να κάνει αισθητή την παρουσία της και να ανοίξει το δρόμο να αγωνιστεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Συνοπτικά :

Σάββατο 09/07 17:50 Newmarket bet365 Bunbury Cup : ROPEY GUEST (13,00 each-way)

Σάββατο 09/07 18:40 York John Smith’s City Walls Stakes : ROYAL ACLAIM (4,33)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

H κούρσα στο Newmarket βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 028 , αρ : 13). Στο αμοιβαίο στοίχημα του ΟΠΑΠ πληρώνεται μόνο μέχρι 3η θέση στο πλασέ.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious