2953

Billaras

Δύο από τα έξι!

Εδώ έστω και με…μικρή καθυστέρηση (έπρεπε πρώτα να γράψω γιά την αυριανή Kingbet). Ελπίζω να περάσατε καλά και να χαλαρώσατε και στοιχηματικά. Τουλάχιστόν εγώ αυτό έκανα. Χωρίς υπερβολή, ήμουν γιά ψάρεμα και στα…ημίχρονα των αγώνων την Παρασκευή θυμήθηκα ότι είχα και παιχνίδια! Ελάχιστα ασχολήθηκα, ελάχιστα έπαιξα, ελάχιστα έχασα, σαν να μην έγινε.

Τα φαβοράκια πάλι περάσαν όλα πάλι πάντως… Ο χρόνος πιέζει, πάμε στα φρέσκα. Λίγα πράγματα και πάλι. Δεν θα γεμίσω το χώρο με τις προσθαφαιρέσεις που έκανα. Θα αναφέρω πολύ γρήγορα αυτά που κράτησα. Και είναι τρία ασόδια και….τρία χινάρια! Ναι, θα παίξω και Χ σήμερα. Ξεκινάω από αυτά, που δεν χρίζουν και ιδιαίτερης ανάλυσης, είναι περισσότερο έμπνευση (μαζί με την αγωνιστική προσέγγιση φυσικα), ενώ προσμετρώ και ότι η αγωνιστική είναι καπάκι, φτάσαμε τέλη Μάρτη, θα βγει και κούραση στις ομάδες.

Μπέρι-Τζίλιγχαμ (3.40), Μίλγουολ-Μπέρτον (3.20) και Καρλάιλ-Μπρίστολ Ρόβερς (3.50) είναι οι τρεις ισοπαλίες που θα ποντάρω σε ένα trixie. Οκ, λόττο, μην γράφω τα ίδια, αλλά μου βγαίνουν και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Και φεύγουμε από αυτές. Τα τρία ασόιδια που επίσης θα πάνε σε ένα trixie; Κέμπριτζ (4.50), Χάρτλπουλ (6.00), Νιούπορτ (3.50). Προφανώς και τα δύο πρώτα παίζονται και μονά αποδεκτά, αυτό είναι το ενδεδειγμένο, αλλά δεν θέλω να απλωθώ σε στήλες.

Εσεις κάντε το αν θέλετε. Τα ανέλυσε και ο Μάκης, μην πλατιάσω. Η Κέμπριτζ βρίσκει την Οξφορντ και κουρασμένη και με το μυαλό…αλλού, στο Γουέμπλεϊ. Η Χάρτλπουλ προφανώς και είναι το πλέον ζόρικο, αλλά της πιστώνω εξαιρετική φόρμα και έλλειψη άγχους πλέον (παράλληλα, η Λέιτον εντός δεν μας τα λέει καθόλου καλά). Το τρίτο, η Νιούπορτ, επελέγη μόλις είδα το report της Παρασκευής.

Δεν βγάζει μάτια αρχικά το σημείο. Αλλα με την Νορθάμπτον ήταν εξαιρετική. Κυριολεκτικά μαγική είκονα το αποτέλεσμα, έβαλε κάτω την πρωτοπόρο (ουσιαστικά την πρωταθλήτρια) και την πυροβολούσε. Ας παίξει πάλι έτσι η Νιούπορτ, δεν θα είναι τόσο άτυχη ξανά. Αυτά είναι όλα λοιπόν, όσο πιό γρήγορα και μεστά μπορούσα. Φυσικά ξανά μικρό μπετ, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Και επαναλαμβάβω, όποιος δεν θέλει να παίξει τα Χ, ας πάει στα ασόδια με patent. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 12.950 μονάδες. Ποντάρισμα 28/3: Trixie ισοπαλιών: Μπέρι Χ (3.40)-Μίλγουολ Χ (3.20)-Καρλάιλ Χ (3.50) με 10 μονάδες στην τριάδα και από 35 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 115 μονάδες. Trixie ασόδια: Κέμπριζ 1 (4.50)-Χάρτλπουλ 2 (6.00)-Νιούπορτ 1 (3.50) με 10 μονάδες στην τριάδα και 35 σε κάθε δυάδα, όλο μαζί 115 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 230 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.720 μονάδες. Είναι εξώφθαλμο ότι θέλω κάπου μιά δυάδα. Δύο στα έξι να βγούν, αν πάνε μαζί θα έχω και κέρδη. Ζόρικα και με…λάθος τρόπο παιγμένα (τα άσοδια) αλλά δεν ήθελα παραπάνω ποντάρισμα σήμερα. Αυτά τα ολίγα, νέα στήλη το Σάββατο πλέον, με εθνικές αύριο δεν ασχολούμαι. Αν θέλετε να τα πούμε από κόντα, ευκαιρία είναι σήμερα, ελάτε κατα τις 5 στο chat, να δούμε τις εγγλέζες παρεούλα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras