1269

Billaras

Δύο από τα επτά!

Καλό μήνα σε όλους, αν και ακούγεται λίγο “κάπως” όλο αυτό με όσα περνάμε και όσα έρχονται τον Νοέμβρη. Καλά κουράγια ίσως είναι πιό σωστή ευχή. Τέλος πάντων, πάμε στα δικά μας.

Δεν ξέρω πως θα μπει ο Νοέμβρης ούτε πως θα εξελιχθεί στοιχηματικά. Ξέρω όμως πως έκλεισε ο Οκτώβρης. Θεαματικά (γέλια). Βαρβάτη νίκη χθες, από αυτές που σου μένουν στο μυαλό, με ψυχή και στα ίσα που λένε, φάγαμε μεγάλα σημεία.

Οπλίσαμε και πυροβολήσαμε με τον Μάκη. Πολλές φορές γράφω ότι τέτοιες νίκες γίνονται στο Betsellers, δεν είναι νίκη μιά ταπεινή δυαδούλα του 3,9. Ή μάλλον είναι, αλλά δεν είναι θρίαμβος σαν τα χθεσινά. Και επίσης γράφω ότι τέτοιες νίκες θα τις είχαμε…ξεφωνήσει με ντουντούκα, καθότι συνδρομητικό site είμαστε. Θα τις είχαμε, αν…δεν είμαστε το Betsellers όμως.

Τώρα απλως τις απολαύσαμε, βάλαμε τα λεφτά στην τσέπη και πήγαμε ήδη παρακάτω…

Και μπήκε ο Νοεμβρης λοιπόν. Η αλήθεια είναι- γιά το δικό μου παιχνίδι- ότι ο μήνας μπορεί να μπει αριστουργηματικά αν πάρει τη…σκυτάλη του Οκτώβρη. Ενα ματς είναι. Η Σαουθάμπτον. Χθες έπαιξαν οι 7,5 μονάδες του patent και έγιναν 40 καθαρές! Τώρα μένουν ακόμα 5,5 μονάδες να παίξουν (το μονό, οι δυάδες και η τριάδα) που στοχεύουν σε ακόμα 95 καθαρές μονάδες.

Πάρτι δηλαδή. Σου αλλάζει τη σαιζόν αυτό. Οχι ότι θα πεθάνω αν δεν έρθει, αλλά όταν έχεις τον μπουκ απ’ το λαρύγγι, είναι η ευκαιρία σου. Και δεν έχεις πολλές, 3-4 τέτοιες έχεις μέσα στο δεκάμηνο. Αν περάσει το σημείο, θα μιλάμε συνολικά γιά 13 μονάδες μπετ με επιστροφή 135 καθαρού κέρδους (149 μικτού)! Πάνω από 10 φορές τα λεφτά σου στο παντελόνι.

Θα δούμε τι θα γίνει. Το πιστεύω πολύ, όπως πίστευα και τα χθεσινά (τεράστια Τσάρλτον, άξια και η “αχ μωρή Γουίκομ” του μεγάλου δάσκαλου Παρασκευά), δεν είναι τυχαίο που έκανα το πρώτο patent της σαιζόν χθες-σήμερα.

Από εκεί και πέρα; Είδαμε άφθονη μπάλα και χθες, ο παρανομαστής είναι ο ίδιος. Ομάδες “ευρωπαίες” είναι κουρασμένες, παίζουν στα όρια ή παίζουν ίσα γιά να “βγάλουν την υποχρέωση”.

Είτε κερδίζουν (πχ Σίτι ή Λίβερπουλ) είτε χάνουν (πχ Σεβίλλη) είτε οριακά σώζουν το Χ (πχ Ιντερ), ίδια απόδοση είχαν όλες. Μέτριες-υποφερτές-κακές και όλες καρδιοχτυπάνε, αγκομαχάνε. Ποιά θα την πατήσει είναι το θέμα…

Είδα όλο το κουπόνι, πρόσθεσα μέρικά ακόμα σημεία. Συνολικά, η κουβέντα μπορεί να γίνει για επτά. Νιουκάστλ, Θέλτα, Φράιμπουργκ, Στουρμ, Οστάνδη, Καλμάρ, Λεβάντε.

Αυτά είναι. Οι Θέλτα-Στουρμ-Οστάνδη είναι από προχθές στα κιτάπια μου. Εγινε τελευταίο κόσκινο σήμερα, μπήκαν και οι άλλες. Οκ, Εβερτον-Σίριους δεν είναι “ευρωπαίες”, αλλά έχουν “κάτι” που αξίζει να της κοντράρεις. Οι άλλες πέντε αναμετρήσεις έχουν Σοσιεδάδ-Λεβερκούζεν-Λιντσερ-Σταντάρ Λιέγης-Γρανάδα. Πέντε που έπαιξαν την Πέμπτη Europa League.

Και όλες κατέθεσαν δυναμεις, ενώ ήταν και σε μεγάλο ποσοστό κακές-σκασμένες. Και θα ξαναπαίξουν σε λίγα 24ωρα. Είναι και θέμα ρόστερ.

Κοιτάς τις αντιπάλους τους. Θέλτα-Φράιμπουργκ-Στουρμ-Οστάνδη-Λεβάντε. Εδώ είναι το ερώτημα. Πόσες και ποιές σου δείχνουν ικανές να κάνουν ζημιά. Πάμε δηλαδή πλέον σε λεπτομέρειες και εδώ ο καθένας αποφασίζει.

Εγώ ανέφερα επτά, διαλέξτε και πάρτε. Με όσα έχω δει, Θέλτα μέτρια, Φράιμπουργκ μέτρια, Λεβάντε μέτρια. Και οι τρεις δυσκοίλιες, δεν έχουν το εύκολο γκολ. Παίζουν και οι ισοπαλίες εδώ εν ολίγοις. Αντίθετα, Στουρμ και Οστάνδη δείχνουν καλά, σε φόρμα, σκοράρουν, είναι σε πικ. Οσο γιά τα δύο που δεν είναι κόντρα “ευρωπαίων”; Η μεν Εβερτον δείχνει να “κατηφορίζει” και έχει και σοβαρές απουσίες, πολύ σοβαρές.

Στο δε σουηδικό ματς, τα ρεπορτάζ που είδα μου βαρέσαν τα καμπανάκια. Καίγεται η Καλμάρ, αδιάφορη η Σίριους, κάνει και κοιλιά. Και έχουν άκρες, δεν είμαι ειδικός επί της Σουηδίας, διάβασα τις σχέσεις μεταξύ των προπονητών (δάσκαλος-μαθητής), διάβασα τις σχέσεις του τεχνικού της Σίριους με την Καλμάρ (σημαία άλλοτε ως παίκτης της) και ψήθηκα.

Εδώ φυσικά, έχουμε “μαγιάτικο” παιχνίδι, είναι άλλου στύλ η προσέγγιση, όχι αγωνιστική. Δείτε το κι εσείς…

Που καταλήγω; Να περάσει το 2+g/g της Σαουθάμπτον, εκεί καταλήγω (γέλια). Και ας φάνε εξάρες και οι..επτά που ανέφερα σήμερα! Οκ, πλάκα κάνω, αλλά έχει βάση αυτό, λογικό δεν είναι; Μακάρι να ήξερα τι θα γίνει, να είχα ήδη αποτέλεσμα στο εγγλέζικο μου ματς, να ήξερα και πως θα κινηθώ στην υπόλοιπη μέρα.

Δεν ξέρω όμως. Και σημειώστε κάτι που δεν το ανέφερα χθες (το είπα στο chat πολλές φορές): Το 2+g/g είναι παιγμένο στο “φτιάξε αγορά”. Μην την πατήσω όπως με το Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 3-3. Τότε, παιγμένο κανονικά το έχασα. Οσοι το είχαν παίξει με το “φτιάξε αγορά” (δεν μ αρέσει ο όρος bet builder) το είχαν πληρωθεί!

Επανέρχομαι στα επτά σημεία.

Ο καθένας ας βάλει και το ένστικτό του και ας αποφασίσει. Εγώ αποφάσισα. Στο 3,25 η Στουρμ. Στο 4,00 η Οστάνδη. Στο 3,60 η Καλμάρ. Στο 3,20 η Θέλτα, στο 3,00 η Λεβάντε, στο 3,50 η Φράιμπουργκ, στο 3,40 η Νιουκάστλ. Βάζω και το ένστικτο, ζυγίζω και τις αποδόσεις φυσικά. Θα παίξω Οστάνδη και Καλμάρ. Μονά και δυάδα. Αυτά τα δύο. Και τέλος. Οριακά άφησα Στουρμ, γιατί η Λιντσερ είναι καλά κι αυτή.

Θα έκανα trixie μαζί της, αποφασίζω να πάω σε μονά-δυάδα. Εσεις καταλήξτε όπως σας αρέσει. Τα λέμε αργότερα και στο chat, νέα στήλη την Τρίτη, συνεχίζουμε χωρίς ανάσα, πάμε να βγάλουμε νωρίς το εγγλέζικο!

Υ,Γ: Η φωτό είναι από τα χθεσινά πανηγυρικά της Γουίκομ φυσικά (ο σκόρερ με τον Μπάγιο Ακινφένουα), 1η νίκη στην ιστορία της σε επίπεδο Championship και αφιερωμένη στον εξ-αιρετικό προπονητής της, τον Εϊνσγουορθ, ο οποίος χθες δεν ήταν στον πάγκο αλλά στο νοσοκομείο γιά μιά επέμβαση!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras