1240

Μάκης Μηνδρινός

Δύο διπλά με ρίσκο

Καλό μήνα! Μπήκαμε στην τελευταία πίστα του 2020, όπως είδα κάπου γραμμένο. Mένει να δούμε αν το «παιχνίδι» θα τερματίσει ή αν θα έχουμε και μία χρονιά ακόμα μπόνους (γέλια!). Δεν το βλέπω να τερματίζει για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον ας «φάει» και λίγο από το 2021 και όχι ολόκληρο. Anyway, το λέμε συνέχεια, δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά τίποτα, οπότε συνεχίζουμε να προσέχουμε και να κάνουμε υπομονή και… βλέπουμε!

Στα δικά μας, το Σ/Κ έγινε «σφαγή» γενικότερα.

Και όταν γίνεται «σφαγή» εμείς συνήθως πάμε καλά! Λέγοντας «σφαγή» εννοούμε ότι έσπασαν πολλά φαβοράκια, ότι η μάζα δεν μπορούσε να το σώσει με τίποτα. Οσοι έπαιζαν αουτσάιντερ είναι στην αντίθεση πλευρά. Και εμείς συνήθως παίζουμε αουτσάιντερ. Ο Βασίλης ακόμα και χθες, έκανε ομορφιές. Φτου φτου!

Στοίχημα

Πάμε στα φρέσκα, έχουμε την 5η αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ και προφανώς είναι η στιγμή που μπορεί να γίνει κουβέντα για τι βολεύει την κάθε ομάδα.

Προφανώς το κίνητρο παίζει ρόλο, αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι δεν κερδίσει πάντα η ομάδα που έχει κίνητρο. Θέλει προσοχή, προσωπικά θα συνεχίσω με τις εγγλέζες.

Εμβόλιμες αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίες, όπως σχεδόν σε κάθε μεσοβδόμαδο από τον Σεπτέμβρη και μετά.

Στην Τσάμπιονσιπ το πρόγραμμα είναι κακό. Στη Λιγκ 1, μία σκέψη είναι η Σουίντον (με τη γνωστή Κρου), μία η Ιπσουιτς (στην Οξφορντ) και ύπουλο θεωρώ και το Χαλ – Ντόνκαστερ.

Στη Λιγκ 2 κουβέντα μπορεί να γίνει για τη Σκάνθορπ και για την Σάλφορντ.

Για να μη το κουράζω και επειδή ο χρόνος (με) πιέζει πολύ. Η Σουίντον και η Σκάνθορπ μου αρέσουν περισσότερο. Είναι γνωστό ότι η Κρου δεν με πάει γενικότερα, αν και φέτος νομίζω μόνο μία φορά έμπλεξα μαζί της. Θεωρώ ότι είναι καλό το μομέντουμ για να την κοντράρω, καθώς αφενός η ίδια δεν πατάει ιδιαίτερα καλά, αφετέρου η Σουίντον προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Οξφορντ και μάλιστα με τρελή ανατροπή στο τέλος.

Γενικά είναι βελτιωμένη αγωνιστικά.

Οσο για το Χάρογκεϊτ – Σκάνθροπ, αν το ματς ήταν πριν από ένα μήνα, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μπλέξω. Τότε η Χάρογκεϊτ πατούσε καλά, έπαιζε ακόμα με τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης, τη στιγμή που η Σκάνθορπ είχε τα χάλια της, μη μπορώντας με τίποτα να βρει αγωνιστικό ρυθμό (λογικό εν μέρει, οι απουσίες της ήταν πολλές).

Τώρα η Χάρογκεϊτ είναι ντεφορμέ και πιο κουρασμένη και η Σκάνθορπ έχει ξεκινήσει να πατάει πιο σταθερά στα πόδια της.

Στο 4,20 η Σουίντον (3,00 το dnb) και στο 4,33 η Σκάνθορπ. Θα τα παίξω χαλαρά και τα δύο, τη Σουίντον με κάλυψη (η Κρου γενικά είναι καλή αμυντικά, παίζει αρκετά και η ισοπαλία). Αν δεν αλλάξει κάτι, τα λέμε κανονικά την Παρασκευή!

Να προσέχετε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος