1590

Billaras

Δύο δυάδες, δύο ανατροπές!

Οχι ότι άξιζε να πάρουμε χθες κάτι, να είμαστε ειλικρινείς, αλλά και πάλι η ατυχία περίμενε. Η Μπλάκμπερν με το σκορ στο 1-1 πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα και πάνω που άρχισε να μπατάρει το ματς, έμεινε κι αυτή με δέκα! Στο δε Φάληρο, όταν τέλειωσε το ματς, ήμουν απόλυτα πεπεισμένος πως αν έμπαινε το πέναλτι του Αστέρα στο 43′, στο τέλος θα είχαμε πιάσει την ανατροπή.

Δεν ξέρω πως, αλλά θα την είχαμε βάλει στο τσεπάκι. Ελα που το πέναλτι…πήγε δοκάρι και έμεινε 0-0 ημίχρονο! Άκόμα κι αν δεν πιάναμε εν τέλει την ανατροπή, να έχεις παίξει 2/1 και να χάνει η φιλοξενούμενη πέναλτι στο 43΄, είναι ατυχία από μόνο του αυτό. Τι να πω; Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτά…

Στο live δεν έπαιξα κάτι, με πρόλαβε αρχικά η Αταλάντα, ετοιμαζόμουν γιά κάποιο over 1,5 αφού το ματς είχε ανοίξει, αλλά μπήκε το 0-1 εκείνη την ώρα.

Ουσιαστικά δεν προκαλούσε τίποτα άλλο, η Γουέστ Μπρομ δεν έπαιζε καλά γιά να…ξαναφάμε την Γουίγκαν, στο δε Φάληρο έβλεπα τα τούβλα που έπεφταν αλλά η απόδοση ήταν…αστεία, γιατί τα τούβλα (και το ματς) το έβλεπε και ο μπουκ…

Αυτά με το χθες, πάμε στο σήμερα. Το Europa League με…πάει, αν και εδώ υπήρξε προ 15 ημερών η μεγαλύτερη ατυχία απ΄το καλοκαίρι.

Γκολ η Εσπανιόλ στο 95′ με Φερεντσβάρος, γκολ η Μάλμε στο 96′ με Ντιναμό και χάθηκε δυάδα και ατόφιο trixie. Παρ’ όλα αυτά, και δυάδες έχουμε πάρει και ανατροπές (στη Σέλτικ) έχουμε πάρει, γενικώς μας έχει δώσει κέρδη.

Αφού καθάρισα το μυαλό μου από το επόμενο κουπονι (γιά το οποίο μελέταγα και έγραφα ως τις 2), είδα τα αποψινα.

Τα χώρισα σε “νωρίς-αργά”. Στις δύο ζώνες.

Εχω ήδη γράψει πολλά, το κεφάλι είναι λίγο καζάνι αλλά το…παλεύω να τα εχω όλα αναλυτικά.

Νωρίς, στα “μικρά” βάζω το g/g της Αιντραχτ (2,05) και το over του ΑΠΟΕΛ (1,90). Και στα “πονηρά” βάζω την ανατροπή 2/1 στο Καραμπακ-Ντουντελάνζ.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα, απλώς αναφέρομαι σε ότι έχει και αξία. Επίσης, να σημειώσω ότι θα είμαι “οπλισμένος” στο live γιά τα δύο ματς του ίδιου ομίλου, τα Κλουζ-Σέλτικ και Ρεν-Λάτσιο. Αυτή η Κλουζ στο λαιμό μου κάθεται, πως στο καλό θα περάσει-αν περάσει- ούτε εκείνη δεν έχει καταλάβει. Αν έβαζε καλύτερη 11αδα η Σελτικ θα το πήγαινα και σε μπετ pre game, τώρα απλώς θα περιμένω στο live.

Στη βραδινή ζώνη, μου αρέσει το ψηλο g/g στο Πόρτο-Φέεγενορντ που περιμένω μακελειό (διαβάστε παρακάτω), άντε οριακά να κρατήσω στα “μικρα” και το g/g του Μάντσεστερ-Αλμάαρ (1,70), αλλά αυτό το ίδιο ματς στο Ολντ Τράφορντ, μαζί με το Εσπανιόλ-ΤΣΣΚΑ τα βάζω και στην κατηγορία των “πονηρών” γιά κάποια ανατροπή όπως νωρίς το ματς της Καραμπάκ.

Η Εσπανιόλ μονο Μπέτις σκέφτεται, αλλά δεν ξέρω πόσο όρεξη θα έχει η ρωσίδα. Η ομοιότητα των τριών “πονηρών” γιά ανατροπές είναι κοινή. Είναι όλα αδιάφορα. Είτε έχουν περάσει και οι δύο (Μαντσεστερ-Αλκμάαρ), ειτε έχουν αποκλειστεί και οι δύο (Καραμπακ-Ντουντελάνζ) είτε έχει περάσει η μιά και έχει αποκλειστεί η άλλη (Εσπανιόλ-ΤΣΣΚΑ).

Δεν παίζεται τίποτα δηλαδή βαθμολογικά, είναι χωρίς άγχος, η…διάθεση τους με απασχολεί.

Τέλος, έχω δύο ματς που κοιτάω μεγάλα σημεία. Είναι κάποια παιχνίδια που μοιαζουν πολύ. Πόρτο-Φέγενορντ, Λουντογκόρετς-Φερεντσβάρος, Γκλάντμπαχ-Μπασακσεχίρ. ΚΑΙ στα τρία αυτά, η γηπεδούχος περνάει και με ισοπαλία, ενώ η φιλοξενούμενη θέλει μόνο νίκη! Είναι κι άλλα παρόμοια, πχ η Χετάφε νωρίς ή η Ρέιντζερς αργά, αλλά εγώ κοιτάω κυρίως τα τρία που ανέφερα.

Δείτε τώρα τις αποδόσεις. Εσβησα το Γκλάντμπαχ-Μπασάκ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ως ομάδα η τουρκάλα. Βέβαια, το σημειώνω, η Γκλάντμπαχ όσο σούπερ είναι στην Γερμανία, τόσο κάκιστη είναι στην Ευρώπη! Πέρα από τα σκορ. Αθλία προ ημερών στην Αυστρία, πρώτη επίθεση και γκολ μετά το 60′! Αθλια στη Ρώμη, πέναλτι στο “θανατο” και νίκη! Μπάλα δεν παίζει πάντως.

Σκαλώνω λοιπόν με Πόρτο-Φέγε και Λουντογκόρετς-Φερεντσβάρος. Η Φέγε θα ακούει και τι γίνεται στη Γλασκώβη, αλλά ο Αντβοκάατ, αγαπημένος στο Αϊμπροξ, δεν πιστεύω ότι θα ακούσει άσχημα νέα από την παλιά του ομάδα. Η Πόρτο, όπως και η Λουντογκόρετς, δεν είναι καλά. Και γκέλες κάνουν και λίγη γκρίνια έχουν. Στο κάτω-κάτω, Φέγε και Φερε θελουν διπλά πρόκρισης, έχουν κίνητρα δηλαδή και δίνουν 8,00 και 5,50 αντίστοιχα! Το ζύγισα, κοίταξα και τα draw no bet, αλλά κοίταξα και κάτι που κάνω σπάνια.

Τις διπλές ευκαιρίες. Γιατί το επεσήμανα ήδη, με Χ περνάνε Πόρτο και Λούντο! Μπορεί δηλαδή να παλέψουν μεν, να μην τα καταφέρουν δε οι φιλοξενούμενες, ενώ από την άλλη δεν χαλιούνται οι γηπεδούχες αν απλώς κρατήσουν. Σπανιότατα παίζω έτσι, σχεδόν ποτέ, αλλά μάλλον τώρα επιβάλλεται.

Καταλήγω κάνοντας παράλληλα και τελική διαλογή:

Παίζω δυάδα Αίντραχτ g/g με g/g στο Πόρτο.

Ξερή.

Παίζω δυάδα τα δύο Χ-2 (δ,ε) Φέγενορντ με Φερεντσβάρος. Ξερή (3,00X2,10 τα Χ-2).

Και τέλος, παίζω ανατροπες-fun bets σε Μάντσεστερ (2/1) και Καραμπακ (2/1 επίσης). Αυτά σε μονά φυσικά (και μιση μοναδούλα στο λεγόμενο “μπας και” της δυάδας).

Αυτά είναι. Ρισκάρω πολλά στο Πόρτο-Φέγενορντ αφου είναι και στα δύο μπετ μου (αλλά ζητάω διαφορετικά πράγματα βέβαια).

Και όσα άφησα (πχ Εσπανιόλ) ή όσα απλώς ανέφερα (Κλουζ και Ρεν) τα έχω στο…ντουφέκι γιά live!

Τα λέμε στο chat κατά τις 8, ελπίζοντας να έχω…πάρει μερικές ανάσες (γέλια). Και αύριο κλασικά Betsellers Radio στις 5, αλλά αύριο θα έχουμε και ένα Editorial…χριστουγεννιάτικο! Νέα στήλη το Σάββατο (ενημερωτικά, το επόμενο κουπόνι ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras