3440

Billaras

Δύο εξώφθαλμα λάθη-UPDATE

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ UPDATE ΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ…ΑΥΡΙΑΝΟ!! Στα δικά μου μάτια, οι εξώφθαλμα λάθος αποδόσεις στο νέο κουπόνι είναι δύο. Η Μάλμε και η Παρί. Δεν γίνεται η πρωταθλήτρια Σουηδίας να “προσομοιάζεται” με τον Εργοτέλη άς πούμε. Ούτε η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλη την Ευρώπη (!) να προσομοιάζεται με την Λα Κορούνια.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει 3-0. Και η Μπάρτσα επίσης 3-0. Απαξιώ παντελώς. Σε Μάλμε και Παρί οι αποδόσεις προκαλούν… Καλημέρες, σας…πήρα από τα μούτρα γιατί ο χρόνος με πιέζει, γράφω νωρίς λόγω υποχρεώσεων και θα είμαι και πολύ λιτός. Πιστεύω ότι με τα παραπάνω δεν μπορεί να διαφωνήσει κάποιος. Στο 9.00 η Μάλμε (και 6.50 στο DNB) και στο 7.

50 (και 5.50 στο DNB) η Παρί. Και να θες, δεν μπορείς να τα προσπεράσεις. Από εκεί και πέρα; Σε Γαλατά (που παραμένει αουτσάιντερ παρότι έπεσε η απόδοση στο 2.80 και η Αρσεναλ θα έχει απουσίες και…κάμποση γκρίνια), σε Ζενίτ (στο 2.87, ας μας λυπηθεί ο Θεός του ποδοσφαίρου να μας απαλλάξει από τον Ζαρντίμ) και στο Χ του Γιούβε-Ατλέτικο μπορούμε να σταθούμε επίσης.

Θέλετε ένα λαθάκι των μπουκ ακόμα; Το over του 2.00 στο Πόρτο-Σαχτάρ. Σε εντελώς άνετο και αδιάφορο ματς, κακώς είναι αουτσάιντερ το over. Στο Τορίνο σιγά μην..ορμήσουν γιά το 2-0 οι ιταλοί, κορόιδα είναι; Ποδοσφαιρικά, δεν υπάρχει λαός που να έχει εξυπηρετήσει περισσότερο τη σκοπιμότητα από τους ιταλούς. Μόνο το…1-0 (που δεν αλλάζει κάτι), μόνο αυτό φοβάμαι.

Οπότε, αφού το over της Πόρτο δεν χωράει κάπου στο παιχνίδι μου, είναι περίπου προφανές τι θα παίξω. Ενα trixie με Γιούβε Χ-Ζενίτ 2-Γαλατά 1 και δύο μονά αποδεκτά σε draw no bet. Και την (fun bet) δυάδα τους, χωρίς dnb αυτή. Και θα κλείσω το διήμερο χωρίς να τρώω τα νυχάκια μου αν θα κερδίσει η…Λίβερπουλ (ώρε μάνα, πόσοι θα ορμήσουν σε αυτό τον άσο…).

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 6.690 μονάδες. Ποντάρισμα 9/12: Trixie: Γιουβέντους Χ (3.10)-Γαλατασαράι 1 (2.80)-Ζενίτ 2 (2.87) με 50 μονάδες σε κάθε δυάδα και 15 στην τριάδα, όλο μαζί 165 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάλμε 2 DNB (6.50), με 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Παρί 2 DNB (5.50) με 50 μονάδες. Δυάδα: Mάλμε 2 -Παρί 2 (67,5) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 6.430 μονάδες. Εξακολουθώ να παίζω ελάχιστα, μέχρι …καλύτερου κουπονιού ή καλύτερου …φεγγαριού. Γιά το επόμενο διήμερο καλά είναι, αλλά επειδή είναι φινάλε ομίλων, το νου σας και στο live betting. Θα προσπαθήσω (τουλάχιστον αύριο) να είμαι και στο chat γιατί όντως μπορεί να προκύψει κάτι live. Νέα στήλη πάντως την Πέμπτη το απόγευμα και να με συμπαθάτε σήμερα που ήμουν…τηλεγραφικός! UPDATE: Χωρίς ανάσα (άτιμη μέρα η Πέμπτη), ανανεώνω εδώ ένα μικρό ποντάρισμα γιά σήμερα αλλά και γιά…αύριο!!! Λοιπόν, γιά σήμερα, μικρό μπετ στη δυαδα Καραμπάκ1 -ΠΑΟΚ 1.

Η μεν παίζει με την αδιάφορη Ιντερ (κάτι πιτσιρίκια θα βάλει η Ιντερ και το 2.30 με καλύπτει), ο δε ΠΑΟΚ με την…Γκιγνκαμπ, γιά την οποία ξέρετε τι άποψη έχω και το 1.80 με καλύπτει. Και τίποτα άλλο! Βάζω όμως και κάτι…ψιλά σε ένα αυριανό σημείο! Την Αιντραχτ Φραγκφούρτης!!! Δεν μπορώ να εξηγήσω το 4.33, όταν έχει απανωτές νίκες, καλές εμφανίσεις, και παίζει κόντρα στην Χοφενχάιμ που ξεφουσκώνει, 4 ήττες στα 5 τελευταία και τρώει εύκολα το γκολ.

Εδώ έχουμε παικτική αξία. Λοιπόν: Δυάδα: Καραμπακ 1-ΠΑΟΚ 1 (4.14) με 130 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αϊντραχτ 2 (4.33) με 70 μονάδες. *Η κάβα θα ανανεωθεί με κέρδη ή απώλειες στην στήλη του Σαββάτου!!        

Παλαιότερα άρθρα του Billaras