956

Billaras

Δύο ζόρικα σε μονά/δυάδα!

Οι τρεις εγγλέζες κρίθηκαν οριακά. Ολες στο γκολ (η Κόβεντρι που έγινε 2-0, εγινε στο 90φεύγα), όλες προς το τέλος. Μπορούσαν να είναι ανάποδα τα σκορ; Προφανώς όταν κρίνονται οριακά. Αλλά να είμαι δίκαιος: Τα “σωστά” αποτελέσματα θα ήταν τρεις ισοπαλίες. Πάλι δεν θα κέρδιζα τίποτα δηλαδή. Το περίμενα ότι εκεί θα κρινόντουσαν. Οπως έτσι ήταν και τα άλλα εγγλέζικα που ανέφερα.

Η Νταντί έμεινε στο 0-0 ας πούμε. Η Μπόρχαμ το πήρε στο 92′. Ολα στις λεπτομέρειες, δεν είναι και…τόσο συχνό ένα αουτσάιντερ να κερδίζει άνετα. Η Ζυρίχη πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά η Νόρσεπινγκ αδίκησε τον εαυτό της και εμένα. Αν δικαιώμουν ένα απο τα μεγάλα χθες, αυτό ήταν. Χαμένο πέναλτι στο 12′, δοκάρι σε τετ α τετ στο 18′, “τρώει” μόλις τρεις τελικές αλλά βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 60′.

Δεν ξέρω τι θα γινόταν με 0-1 ή 0-2. Ξέρω αυτό που είπα παραπάνω. Ολα είναι λεπτομέρειες και σε σημεία τέτοια τις θες υπέρ σου.

Σε άλλου είδους σημεία, σε φαβορί, θες απλώς να δείξει η καλύτερη ομάδα ότι…είναι η καλύτερη. Και το έδειξαν και η Μπάγερν και η PSV. Πανεύκολη δυάδα με 4αρα και 3αρα. Καθότι τυφλός δεν είμαι. Αν έχει αξία και φαβορί, παίζω κι από αυτά.

Κι έτσι έγραψε και κέρδος η ημέρα! Οπότε όλα καλά.

Κάνω παύση γιατί την ώρα που γράφω…έγινε ένας “ωραίος” σεισμός. Ελπίζω να μην είχαμε τίποτα, απλώς να τρομάξαμε λίγο, το επίκεντρο ήταν…κάτω από τα πόδια μου, δίπλα στο Μαρούσι διαβάζω, εμ γι αυτό την “άκουσα” καλά (γέλια).

Και μετά την παύση συνεχίζω. Φιέστα από γκολ στο Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ, αποθέωση Ρονάλντο που ντεμπουτάρισε με 2 γκολ, αυτή ήταν η μέρα χθες.

Η οποία βέβαια έκλεισε πανέμορφα, με ένα σούπερ ντούπερ φαγοπότι. Δεν μαζευτήκαμε πολλοί, είχαμε κάποιες απουσίες της τελευταίας ώρας, αλλά το…άχαστο βγήκε ξανά. Γιατί άχαστο ήταν ότι θα περνάγαμε τέλεια. Φαί, γέλιο, στοιχηματοκουβέντα, το κλείσαμε το μαγαζί κυριολεκτικά, λίγο ακόμα και θα μας έδιωχναν! Την παράσταση έκλεψαν πάντως ο “φαντομάς” Ζαφείρης που…ήρθε κι έφυγε νωρίς (λείπει κι απ την φωτό), και ο Μάρλεϊ, το υπέροχο λαμπραντόρ του Aragon! Επόμενο ραντεβού σε ένα μηνάκι περίπου, στην Θεσσαλονίκη!

Και πάμε στα φρέσκα.

Δεν είναι πολλά. Και σήμερα δεν θέλω να παίξω φαβορί. Δεν είναι γιά χόρταση. Και άλλο Μπάγερν, άλλο PSV και άλλο…Νις. Ολη η Ευρώπη σήμερα παίζει Νις και Ατλέτικο. Εγώ θα απέχω. Επίσης, σήμερα κόσμος και κοσμάκης θα στραφεί σε combo. Κι απο εδώ θα απέχω. Επειδή δεν έχει πολλά σημεία, οι περισσότεροι θα κάνουν παρολί σήμερα με over, combo και τις δυο που ανέφερα.

Πάσο απο εμένα σε τέτοια εκτός αν βρω αξία μεγάλη (και δεν βρήκα).

Αρα μου μένουν τυχόν μεγάλα. Και πόσα τέτοια βρήκα; Βρήκα τρία. Και μάλιστα το ένα αυριανό.

Λιντς στο 4,50 το ένα, Σιον στο 3,30 το άλλο και το τρίτο είναι η Ελτσε αύριο μέσα στη Χετάφε (στο 5,00). Εφαγα τον κόσμο που λένε, κάτι άλλο δεν είδα.

Η Λιντς προφανώς και δεν έχει ξεκινήσει σαν πέρυσι, αλλά ξερω και ξερετε ότι θα βελτιωθεί.

Και η διακοπή μάλλον καλά της ήρθε. Και με γεμάτο Ελαντ Ρόουντ, θα είναι αλλιώς. Και πάντα με τις μεγάλες “δίνει πόνο”. Η Λίβερπουλ δεν πείθει και τόσο. Την είδα, κάτι δεν μου κολλάει. Εχει φυσικά και σεντονάκι την Τετάρτη, υποδέχεται τη Μίλαν. Το σκέφτηκα πολύ, ας ρίξω κατιτίς, χωρίς να τρελλαίνομαι κιόλας.

Στο ελβετικό δεν έχω εικόνα των ομάδων, αλλά φαβορί η τελευταία Λωζάνη του 0-2-3; Η Σιόν δεν είναι καμιά ομαδάρα, απλά έχει ξεκινήσει καλύτερα, πέρυσι δύο διπλά πήρε, νομίζω έχουμε λαθακι.

Και τέλος, αυριο βρίσκουμε την τελευταία Χετάφε (έδωσε και την αδυναμία μου τον Κουκουρέγια στην Μπράιτον) να είναι καραφαβόρα ενώ έχει…από μηδέν…μηδέν! Τη ίδια ώρα η Ελτσε παίρνει Μπενεντέτο και Παστόρε! Και επειδή την είδα, είναι ξεκάθαρα πολύ βελτιωμένη από πέρυσι.

Τι να κάνω τώρα; Τρία μονά; Σύστημα; Μπα… Αποφασίζω να αφήσω το ελβετικό επειδή δεν έχω εικόνα.

Δείτε στο live. Και να παίξω ξερά χωρίς κάλυψη, μονά-δυάδα τα δύο μεγάλα. Και τα δύο έχουν και πρώιμη πληρωμή.

Προφανώς πολύ δύσκολα, ένα να περάσει θα είναι ζάχαρη. Αλλά δεν με χαλάνε τα δύσκολα. Νέα στήλη την Τρίτη, στο chat δεν θα είμαι σήμερα, λέω να πάω στο γήπεδο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras