204

Germanos

Δύο “θηρία” και γκολ

Καλημεροκαλημέρες παίδες! Ουφ, επιτέλους σπίτι! Ένα τετραήμερο γεμάτο υποχρεώσεις στο Βερολίνο, λίγος ύπνος, πολλή δουλειά αλλά και πολλά επίσημα δείπνα και… πάρτι. Το καλό είναι όμως έχει γίνει μελέτη, έχει γίνει δουλίτσα από εμένα όσον αφορά το Σ/Κ, επομένως τώρα θα δούμε μαζί τι έχει απομείνει για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή χημεία.

Όσον αφορά τα μεσοβδόμαδα, με αδίκησε λίγο στα δύο σημεία που έπαιξα. Για παράδειγμα το παιχνίδι της Γαλατά με την Μπάγερν, δεν έπρεπε να λήξει 1-3, η Γαλατά ήταν σούπερ και ειδικά όσο το ματς ήταν 1-1, η Γαλατά έχασε τρομερές ευκαιρίες για το 2-1. Στο Γκρατς επίσης, υπήρξαν δύο κομβικά σημεία στο ματς, όπου οι Αυστριακοί μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα.

Nevermind, προχωράμε!

Το Σ/Κ για μένα δεν έχει σούπερ πρόγραμμα, υπάρχουν όμως σημεία που συζητάς, που μπορείς να ποντάρεις, εννοείται πηγαίνοντας με outsider. Να τονίσω πως το μεσημέρι δεν θα είμαι στο τσατ, αφού θα είμαι στο γήπεδο (Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ), θα τα πούμε όμως σίγουρα βραδάκι αλλά και Κυριακή πια όλη μέρα.

Η ζωή χωρίς Γκιρασί…

Ξεκινάω κλασσικά με Γερμανία και Μπουντεσλίγκα.

Θέλω να δείτε το Μπάγερν – Ντάρμστατ, όπου βλέπω ότι ο Μπουκ κινείται περίεργα. Το απλό γκολ/γκολ είναι στο 1,95, ενώ το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου είναι στο 4,00. Όσοι παίζετε χρόνια γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου με μένα, θα έχετε παρατηρήσει πως 4,00 δίνει ένα γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου όταν το απλό γκολ/γκολ δίνει γύρω στο 1,50-1,60 εκεί.

Όταν δίνει 1,95 το απλό γκολ/γκολ, τότε αυτό του ημιχρόνου δίνει 4,75 με 5,00. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση. Η Μπάγερν δέχεται πολλές φάσεις στην άμυνα της και το γκολ θα το δεχτεί πιστεύω, επομένως κρατήστε το.

Σωστό το σετ στο Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ, με μομέντουμ νέου προπονητή η Άουγκσμπουργκ, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κερδίσει σήμερα.

Προσοχή στον άσο της Βέρντερ, δεν θα πήγαινα στον άσο, παρότι η Ουνιόν πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ ηττών τους τελευταίους δύο μήνες. Κατά τα άλλα ό,τι δεν αναφέρω είναι no bet.

Τρία ματς κράτησα. Ας ξεκινήσω με αυτό που «έκοψα». Ο λόγος για τον άσο της Φρανκφούρτης στο 3,40 με την Ντόρτμουντ. Αρκετά υψηλό, με την Φρανκφούρτη να αρχίζει να ρολάρει επιθετικά.

Τι με κάνει να κάνω βήμα πίσω; Μα φυσικά η Ντόρτμουντ και το σερί της. Αήττητη στη Γερμανία, έρχεται από νίκη στην Αγγλία, κρατάει το μηδέν πίσω. Να πω πως η Ντόρτμουντ έχει αλλάξει εντελώς στυλ ποδοσφαίρου. Παίζει ποδόσφαιρο Όττο Ρεχάγκελ, ένα γκολ μπροστά και να κρατήσουμε το μηδέν, κάτι που παραδέχτηκε ο Τέρζιτς.

Ποια είναι λοιπόν τα δύο που κράτησα ως τελικά σημεία; Η Χόφενχαϊμ στο 4,20 και η Κολωνία στο 7,00.

Στουτγάρδη χωρίς Γκιρασί άλλη ομάδα, φάνηκε αυτό όταν βγήκε με την Ουνιόν, όμως ήταν ήδη 1-0 μπροστά και αυτό βοήθησε τακτικά το ματς. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Δυστυχώς, αναγκάζομαι όμως να αφήσω Χόφενχαϊμ ως ποντάρισμα, αφού οι τελευταίες ειδήσεις λένε πως ο Κράμαριτς και ο Καμπάκ θα μείνουν εκτός για άλλο ένα ματς.   

Μένει λοιπόν το διπλό της Κολωνίας στο 7,00 μέσα στη Λειψία.

Η Κολωνία έρχεται από την πρώτη της νίκη στη σεζόν και φυσικά όχι απλά μία νίκη αλλά νίκη στο ντέρμπι μίσους με την Γκλάντμπαχ. Αυτό ανεβάζει την ψυχολογία στο ταβάνι. Η ομάδα του Μπάουμγκαρτ πιέζει σωστά, άρχισε και να σκοράρει και φυσικά απέναντι στη Λειψία μπορεί να βάλει πολλά προβλήματα. Η Λειψία πρέπει να κάνει διαχείριση, αφού ακολουθεί και δύσκολο μας στο Κύπελλο, ενώ μεσοβδόμαδα είχε Ευρώπη.

So, ένα μικρό μπετ το αξίζει η Κολωνία.   

Γκολ σε 2η και 3η Γερμανίας        

Στη δεύτερη Γερμανίας κοιτάω αρκετά τα γκολ και επιβεβαιώνομαι συχνά, γραφικός θα γίνω αν ξανά πω πως ο μέσος όρος των γκολ από τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι εξαιρετικός στη Β.

Πιθανά παιχνίδια για γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου είναι ο Χέρτα – Πάντερμπορν, το Σάλκε – Ανόβερο και το Λάουτερν – Αμβούργο. Αφήνω Χέρτα και Σάλκε λόγω απόδοσης, αφήνω και το διπλό του Ανόβερου (τραγική παράδοση) και αφήνω και Λάουτερν επίσης λόγω απόδοσης. Υποψιασμένα όλα, πληρώνουν λίγο και δεν υπάρχει λόγος να ποντάρουμε.

Τι μπορούμε να κρατήσουμε; Στο Πάουλι – Καρλσρούη μπορούμε να κρατήσουμε το άσος και γκολ/γκολ στο 2,80.

Θεωρώ πως είναι καλό, αφού η Πάουλι σκοράρει ανελλιπώς, ενώ η Καρλσρούη επίσης έχει τεράστια ποιότητα επιθετικά.

Στην 3η κατηγορία της Γερμανίας κόβω όλα τα ματς όσον φορά σημεία, πραγματικά ούτε ένα λάθος από τον Μπουκ. Δύο ματς έφτασαν στην τελική διαλογή και αυτά έχουν να κάνουν με γκολ. Το πρώτο είναι το Αρμίνια – Ίνγκολστατ, με την επιλογή να βρίσκεται στο 3,75, ενώ το δεύτερο είναι το Ντόρτμουντ ΙΙ με τη Σαντχάουζεν στο 4,00.

Στο ζύγι «προκρίνεται» αυτό της Αρμίνια.

Ένα φαβορί και ένα «θηρίο» στην Αυστρία

Στην Αυστρία τα έσβησα όλα εκτός από δύο. Το πρώτο είναι το φαβορί Ριντ στη δεύτερη κατηγορία στο 2,40. Ανώτερη ομάδα της Πόλτεν σε πολλά επίπεδα, στο 2,40 δεν λέω όχι. Το δεύτερο σημείο είναι ένα μικρό θηρίο από την πρώτη κατηγορία.

Ο λόγος για το διπλό της Άλταχ στο 8,50, διπλό που προχτές πλήρωνε 13,00. Λίντσερ δεν είναι η Άλταχ, όμως έχει ένα καλό μομέντουμ τελευταία, έχει στρώσει την άμυνα της και αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω. Τρομερή γκρίνια στο Σάλτσμπουργκ, υπάρχει κόπωση, ο προπονητής είναι κακός, γιατί όχι να μην υπάρξει η 3η σερί ήττα εντός για Σάλτσμπουργκ, κάτι που θα αποτελέσει αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.

Αυτά για σήμερα και αύριο, κλείσαμε, δεν έχω κάτι άλλο, γενικότερα το πρόγραμμα είναι πολύ light. Απλό το παιχνίδι μου, τέσσερα ματς, δύο επί δύο μονά και δύο δυάδες. Όπως είπα, εμείς θα τα πούμε το βράδυ γιατί θα είμαι γήπεδο! Χαιρετώ και καλή μας τύχη!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS