4428

Billaras

Δύο (ιταλικά) σύν ένα!

Τελικά, το μόνο κέρδος που είχα από τη χθεσινή αγωνιστική ήταν που…έπαιξα μόνο 350 μονάδες στο νησί φοβούμενος τη μέρα, γιά την οποία χαρακτηριστικά έγραφα στον τίτλο κίολας, ότι “δεν με ψήνει”! Ολα ανάποδα, αναστήθηκαν οι…πεθαμένοι (από τα δικά μου της Μπλάκπουλ και της Λέστερ όπου οι Μπρίστολ και Ντέρμπι έκαναν νίκες με.

.ανατροπές μετά από επτά αγωνιστικές, ώς τα ..θεόκουλα τύπου ήττα Τσάρλτον γιά πρώτη φορά εντός, ήττα Μίλτον Κέινς με την Γέοβιλ να…κρατάει το μηδέν, μέχρι και νίκη της τελευταίας στο Κόνφερενς, Μπαθ). Δεν υπήρχε…τρόπος διαφύγής, βρέθηκα χωρίς ελπίδα από νωρίς και…άραξα να χαζεύω το Αρσεναλ-Μίλαν. Αλήθεια, τι είναι η μπάλα, η ομάδα που μάζευε σφαλιάρες από παντού, μέσα σε 20 μέρες κέρδισε Τότεναμ με 5αρα, Λίβερπουλ μέσα στο Ανφιλντ και έριξε 3 χθες στην Μίλαν με εντυπωσιακή εμφάνιση….

Παρά λοιπόν τα πολλά ματς η μέρα χθες αποδείχθηκε…τζούφια και κακή. Και παρολί μόνο με over να έπαιζα, πάλι θα έχανα, θα είχα μέσα σίγουρα την Μίλτον Κέινς (που έχασε πέναλτι στο 65' γιά να κάνει το 1-1), μεγάλα σημεία θα έμεναν στο Χ (όπως και έμειναν, περίπτωση Λιντς), δεν υπήρχε… διαφυγή. Είπαμε, το μόνο θετικό είναι ότι την έβγαλα με γρατζουνιές, χάνοντας καθαρά μεν, λίγα δε.

Και σήμερα; Σήμερα… της πλάκας μενού. Champions League τίποτα, τα εγγλέζικα δεν φτουράνε, η Μπόκα που ίσως άξιζε ως φαβορί έχασε την αξία της αφού η απόδοση βούλιαξε, τι (απ)έμεινε; Νομίζω τα ιταλικά ματς. Και από εκεί και πέρα, έκανα σκέψεις μήπως από σήμερα αξιοποιήσω κάτι αυριανό, που μου αρέσει το μενού. Στα ιταλικά, το ένα σημείο, η Κατάνια, ήταν επιλογή μου από προχθές.

Την έχω αναφέρει και στην εφημερίδα. Την είδα με την Ιντερ, μιά χαρά ομάδα, στρωμένη, απειλητική, ρολάρει. Και απλά αναρωτιόμουν γιατί να είναι αουτσάιντερ του 2.90 με την Τσεζένα. Ψάχτηκα. Σχέσεις; Δεν έχουν. “Χρωστούμενα”; Δεν υπάρχουν. Επειδή είναι -και καλά- η τελευταία ευκαιρία της γηπεδούχου; Μα… αποδεδειγμένα η Τσεζένα δεν μπορεί (όχι να κερδίσει απόψε, αλλά να σωθεί).

Είναι η χειρότερη της Ιταλίας. Θα..αναστηθεί απόψε; Ας το κάνει. Θα χαριστεί η άνετη Κατάνια; Ας το κάνει και ας χάσω. Μάντης δεν είμαι. Οντως, μπορεί να συμβεί. Αν όμως δεν συμβεί (η Κατάνια θα μπορούσε να έχει…αράξει και με την Ιντερ αλλά το αντίθετο έκανε, όρμησε γιά τη νίκη), τότε η φιλοξενούμενη αξίζει. Ακόμα και στο 2.70 που είναι πλέον.

Στο άλλο ματς, της Πάρμα, αρχικά έκανα σκέψεις γιά ισοπαλία. Αλλά γιατί να μείνει τελικά στο Χ; Η Πάρμα που είδα με την Νάπολι (με βοήθησε πολύ να καταλήξω ότι είδα την Κυριακή και το Πάρμα-Νάπολι και το Ιντερ-Κατάνια), μόνο κακή δεν ήταν. Η Νάπολι κέρδισε και με πλήρωσε μεν, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το…άξιζε κιόλας. Και πεναλτάκι δεν πήρε η Πάρμα και το 1-2 ήταν μεν ωραίο γκολ, αλλά…λίγο οφσάιντ! Είδα ότι δεν παίζει και ο Γιόβετιτς από την Φιορεντίνα, είδα και αυτό το τραγικό 1-4-7 εκτός έδρας με 4-12 γκολ (άμα έχεις 4 γκολ υπερ σε 12 αγώνες εκτός, βράσε όρυζα) και κατέληξα στον άσο.

Στη σούμα; Ασος Πάρμα-διπλό Κατάνια. Και έμεινε το τελευταίο μου ερώτημα. Να μείνω με την δυαδούλα και τέλος; Μου δίνει 5.6 φορές τα λεφτά μου. Ή να…κοιτάξω και κάτι αυριανό; Βασικά αναφέρομαι στην Τβέντε. Επίσης την είδα προ ημερών, με την PSV. Τρόμαξε το μάτι μου! Και βλέπω την απόδοση της να βουλιάζει, αυτός είναι ο κύριος λόγος που την σκέφτομαι από σήμερα.

Τα αρχικά 2.40 και 2.50 έχουν πάει περίπατο, την βρίσκω στο 2.25 μάξιμουμ και φοβάμαι ότι θα πέσει κι άλλο. Την ίδια ώρα η Σάλκε έχανε 2η σερί φορά στο πρωτάθλημα της, ήταν κακή, δεν θα έχει αύριο τον Χέβεντες και τον Φαρφάν, ίσως και τον Φουκς, που είναι απώλειες σοβαρές. Καταλήγω. Θα κάνω ένα trixie. Και με τις τρεις. Μπορεί να είναι λάθος και λίγο…πλεονεξία.

Αλλά θα το κάνω. Θα φορτώσω ανάλογα και τις δυάδες μου. Και τίποτα άλλο γιά σήμερα, ενώ αύριο αν περάσει η σημερινή δυάδα μπορώ και να καλυφθω στο live της Τβέντε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 6/3: 25.450 μονάδες. Ποντάρισμα 7/3: Trixie (2-3 σύστημα) με Κατάνια 2 (2.70)-Πάρμα 1 (2.10)-Τβέντε 1 (2.25). Από 90 μονάδες η κάθε δυάδα, σύνολο 270 μονάδες και 30 μονάδες στην τριάδα.

Ολα μαζί, 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.100 μονάδες. Τίποτα άλλο, σήμερα -πέρα από τα ματς- είναι μέρα μελέτης του επόμενου κουπονιού. Ραντεβού στο chat το βραδάκι, αλλά και ραντεβού σε λίγο, στις 3, γιά ένα δύωρο, στο www.betradio.com. Εκτάκτως, αντί 3-4, σήμερα θα τα πούμε 3-5. Και μιάς και τα ματς είναι λίγα, θα έχουμε…άπλα να πούμε και γιά τα αυριανά και ότι άλλο θέλετε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras