3453

Billaras

Δύο και βλέπουμε…

Τα γύρισα απ' εδώ, τα γύρισα απ'εκεί, τα…ίδια κουκιά μου βγαίνουν. Καλό απόγευμα, σόρρυ γιά την μικρή καθυστέρηση. Γυρνόντας λίγο πίσω, ένα γκολ χρειαζόμουν γιά να “μετατρέψω” το Σαββατοκύριακο σε …κερδοφόρο. Ενα γκολ στο Μίλαν-Ιντερ. Τι να κάνω, η μπάλα πήγε στο δοκάρι εκεί προς το τέλος στο ανεπανάληπτο τετ α τετ της Μίλαν.

Εμεινα με την Πάλας, να'ναι καλά ο Γουόρνοκ, να'ναι καλά και η Λίβερπουλ ή μάλλον οι…μπουκ που εξακολουθούν να μου την δίνουν τόσο φαβορί, ενώ είναι μιά μετριότατη ομάδα με κενά παντού. Οπότε πάτσισα την Κυριακή και πήγα παρακάτω. Στα φρέσκα λοιπόν και γρήγορα γιατί ο χρόνος πιέζει… Σαλκε Χ, Λουντογκόρετς 1, Μπιλμπάο 2, αυτά κοιτάω από χθες.

Αυτά τα τρία. Γιά διαφορετικούς λόγους το καθένα. Τη Σάλκε Χ γιατί δεν χαλιέται, όπως και δεν χαλιέται και η Τσέλσι. Και να κερδίσει η Σπόρτινγκ, στο φινάλε έχει Τσέλσι-Σπόρτινγκ κι εκεί ο Μουρίνιο δεν θα χαριστεί, οπότε πάλι η Σάλκε έχει βασιμες ελπίδες. Είναι και ο Ντι Ματέο στη μέση φυσικά που περιμένω να το πάει κλειστά το ματς με ελάχιστα ρίσκα (φωτό από την…κούπα που πήρε με την Τσέλσι).

Την Λουντογκόρετς γιατί…τα είπαμε γιά την Λίβερπουλ, τι άλλο να πούμε; Και την Μπιλμπάο καθαρά λόγω απόδοσης. Οκ, προφανώς εξαρτάται το ματς πολύ από αυτό που παίζει τώρα (είναι 0-0, ας…μείνει έτσι ή ας πάει πιό δεξία, άσο δεν θέλω), αλλά ότι και να λέμε, το 5.75 είναι απλά λάθος. Τραβηγμένο. Κάπου θα την κάνει η Μπιλμπάο, της πήρε 2-3 αγώνες να μάθει το σεντόνι, μετά ήταν και λίγο άτυχη με Πόρτο.

Κοίταξα και αλλού (πχ Σίτι ή τα εγγλέζικα που έχει) αλλά προσπέρασα. Και φυσικά, δεν έχω καμιά όρεξη να παίξω ασάκια, οβεράκια, παρολάκια και…όλα τα σε -άκια! Αποφασίζω: Αύριο έχουμε και απεργία τα ΜΜΕ, δεν θα υπάρχει στήλη. Θα αφήσω την βουλγάρα έξω. Ας πάει και το παλιάμπελο, κάπου θα βγάλει και εγωισμό η Λίβερπουλ. Και απλώς θα παίξω τα δύο αποψινά, σε μονά.

Και…ψιλούλια στην δυάδα μπας και. Βάρος στην ισοπαλία του Σάλκε-Τσέλσι. Δεν θα'ρθει κανένα; Ποτέ μην έρθει που λέει ο λόγος. Δεν θα απλωθώ, θα χαλαρώσω και από απόψε θα μελετήσω το επόμενο κουπόνι, εμένα εκεί είναι το βάρος μου. Α, να μην ξεχάσω! Ισως να δείτε νέα στήλη την Πέμπτη. Διαβολομέρα (μελέτη-γράψιμο, έχω και συνέλευση στην “Ε”), αλλά…αν αποφασίσω γιά κάποια ματς που ήδη κοιτάω, θα βρω χρόνο να γράψω (όχι πριν τις 4).

Προς το παρόν, τα δύο σημερινά στο χαλαρό, απολαύστε μπαλίτσα και ραντεβού την Πέμπτη ή το Σάββατο! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 23/11: 281 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.331 μονάδες. Ποντάρισμα 25/11: Μονό αποδεκτό: Σάλκε Χ (3.75) με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο 2 (5.75) με 40 μονάδες. Δυάδα: Σάλκε Χ-Μπιλμπάο 2 (21.56) με 11 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 131 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 7.200 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras