1797

Billaras

Δύο και…πολλά είναι!

Εχουμε να τα πούμε μέρες. Λογικό, είναι η εποχή που προσωπικά θέλω να βλέπω μπάλα, αλλά όχι να παίζω. Βγαίνει από μέσα μου αυτό, έχω “προπονήσει” τον εαυτό μου τόσα χρόνια πλέον. Γυρνώντας πέντε μέρες πίσω, να πω ότι στεναχωρήθηκα που δεν “κούμπωσε” με κάτι το ξερό Χ της Γιούβε. Μιά η ατυχία με την Μπιλμπάο, μιά η Ερζερούμ (που δεν το άξιζε, ταβάνι θα ήταν μιά ισοπαλία ενώ η Φενέρ το χτύπησε στα ίσια το ματς και προφανώς άλλα περίμενα να δω), πήγε στράφι το χινάρι.

Κρίμα.

Το χω αφήσει όμως πίσω, περνάω τη φάση της χαλάρωσης.

Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να δυσαρεστούνται. Συνδρομή πληρώνουν. Ομως, εξ’αρχής, είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάξω-ξουμε τακτική, όπως πάμε τόσα χρόνια έτσι θα συνεχίσουμε. Στο κάτω-κάτω, τι να παίξουμε; Στοιχηματικά, το δίμηνο Ιούνιος-Ιούλιος, άπαξ και δεν έχει Μουντιάλ ή Euro, είναι το λεγόμενο “νεκρό” δίμηνο.

60 μέρες “αγρανάπαυσης”. Ομως, δεν θα σταματήσουμε και εντελώς. Απλά θα “αραιώσουμε” (αναφέρομαι στη δική μου στήλη, τα αλογάκια ας πούμε θα…φουντώσουν τώρα). Και όταν βρίσκεται κάτι, εδώ θα είμαστε. Γιατί έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με δύο πρωταθλήματα από το έμπα του Ιουνίου. Σουηδία και Βραζιλία. Δεν θα παίζω. Αλλά θα γράφω όταν βλέπω “κάτι”.

Σημειώστε ότι δεν έχω κλείσει ακόμα κιτάπια. Θα το τραβήξω καμιά δεκαριά μέρες ακόμα. Εχουμε τους δύο τελικούς Europa και Champions League, έχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές Β Ισπανίας (μετά από αυτήν εδώ). Από τις 5 σήμερα θα είμαι στο chat, να δούμε πλέι οφ, να δούμε τους τελικούς κυπέλλων που έχει, γενικώς να δούμε μπάλα και ίσως ασχοληθούμε με το live.

Ομως είναι προφανές ότι έχω ρίξει ρυθμούς, προτιμώ να ψάχνω ωραία-ζουμερά και “επιμορφωτικά” θεματάκια που τα διαβάζετε στο Editorial. Επίσης προτιμώ (αυτό προσέξτε το) να κάνω σχέδια γιά την επόμενη σαιζόν. Θα σας ενημερώσω το συντομότερο γιά αυτά. Και θα έχουμε αν όλα πάνε όπως τα θέλω, εκπλήξεις!

Πάμε στο σήμερα και το αύριο λοιπόν.

Ο Μάκης έκανε φουλ ανάλυση των τριών τελικών πλέι οφ. Θα γούσταρα όσο τίποτα να είμαι Λονδίνο το τριήμερο να δω και τους τρεις. Ειδικά ο δευτεριάτικος της Championship θα είναι…κόλαση. Πολύ άγχος, πολλά τα λεφτά που παίζονται, γενικώς…ζόρικο ματς, παιχνίδι-ζαριά. Παιχνίδι πολλές φορές που κρίνει μέλλον ομάδας.

Σε όσα έγραψε ο Μάκης, έχω απλά μιά τόση δα διαφωνία σε σχέση με το σημερινό, εγώ γέρνω περισσότερο προς τη Νιούπορτ, όχι την ισοπαλία.

Δεν το παίζω από τώρα, εδώ θα είμαστε στο chat να το βλέπουμε και…βλέπουμε.

Τι θα παίξω σήμερα; Μιά Εσμπιεργκ και μιά Αλμπαθέτε. Χαλαρά πολύ. Ξέρω ότι η Εσμπιεργκ μπορεί να καταστεί αδιάφορη την ώρα του αγώνα αν η Οντένσε δεν κερδίζει (και μετανοιώνω που δεν την πόνταρα την περασμένη Κυριακή, την είχα επισημάνει μέρες πριν και είδατε τι “ομορφιά” έκανε με την Κοπεγχάγη).

Ομως θα την ποντάρω, μπορεί να κάνει το χρέος της και να κερδίσει και να μην ασχοληθεί με το Οντένσε-Μπρόντμπι. Με την αδιάφορη Μίντιλαντ, το 3,30 (ανέβηκε) μου κάνει.

Οσο γιά την Αλμπαθέτε; Ερχεται από ήττα-σοκ (που ήταν καλή, βασικό αυτό), αλλά δεν την έχω και ξεγραμμένη γιά την άνοδο. Και παράλληλα (ίσως και να είναι το βασικότερο), δεν την έχω και “καθαρή” κοιτώντας πίσω της! Δεν έχει εύκολο πρόγραμμα, μπάλα είναι.

Και εδώ φυσικά μπορεί κάλλιστα να μείνει ας πούμε στο Χ το ματς, ρίσκο είναι. Τέτοια εποχή, αυτά είναι στο πρόγραμμα. Αλλά να πω “Χ-2 Εσμπιεργκ και Αλμπαθέτε” δεν μπορώ να το πω. Η Χιχόν φυσικά τερμάτισε, βλέπω και απογοήτευση. Ας το ρισκάρω λοιπόν στο 3,40.

Ξεκάθαρα λοιπόν, παίρνω τα ρίσκα, έχουν λογική, αν μείνουν στο Χ, ας μείνουν.

Πριν κλείσω, να πω ότι είχα και τρίτο σημείο, αύριο τη Μαλάτια. Ομως, η είδηση που βγήκε ότι η Αντάλιασπορ δεν μπορεί να βγει Ευρώπη, δούλεψε ως καταλύτης. Η Μαλάτια μπορει να αμολήσει αετό πλέον. Οπότε το άφησα. Επίσης να πω ότι κοιτάω και μιά Τρέλεμποργκ γιά αύριο. Γενικά αν παίξω κάτι, θα δείτε update. Είπαμε: Ρίχνουμε ρυθμούς μεν, δεν σταματάμε δε.

Νέα κανονική στήλη την Τρίτη, με τον τελικό του Europa League και γενικώς…χαλαρή κουβεντούλα. Και μην ξεχαστείτε, τα λέμε στο chat από τις 5 και μετά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras