1563

Billaras

Δύο καλά αουτσάιντερ!

Δεν έχω να θυμάμαι και πολλά απο την Κυριακή, εντελώς σβηστά έπαιξα, δοκάρι και έξω ο Μάνταλος, πάει η δυάδα. Αν ήταν δοκάρι και μέσα, θα έγραφε. Τόσο απλό, όσο ακούγεται. Γενικώς όπως και την Κυριακή, έτσι και σήμερα, το κουπόνι δεν είναι γιά πολλά-πολλά. Θα παραμείνω “σβηστός”. Τσέκαρα ένα ένα τα ματς που έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλά, κι αφού απέρριψα το ρίσκο με την Μίντλεσμπρο (θα το πάει στα κόκκινα η Τότεναμ, πιστεύω το κύπελλο θα το χτυπήσει με ότι εχει ο Μουρίνιο), έμεινα να κοιτάω δύο ματς, πρωταθλημάτων και τα δύο.

Το Μάλαγα-Πομφεραντίνα και το Οξφορντ-Ιπσουϊτς. Σημειωτέον, το πάρε-δώσε έχει ξεκινήσει στο Νησί, οι δανεισμοί άλλάζουν προφίλ ομάδων και πρέπει να το προσέξουμε. Anyway, γιατί επικεντρώθηκα σε αυτά τα δύο;

Στο σπανιόλικο, το διπλό είναι περισσότερο κόντρα στην Μάλαγα. Χαμούλης έχει γίνει, τι χαμός δηλαδή, μπάχαλο έγιναν! Χωσιές προπονητή στον πρόεδρο, μετά…μυστηριωδώς σκάει βίντεο “πιπεράτο” του προπονητή στα social media, βρίσκει ευκαιρία ο πρόεδρος και τον σουτάρει, είναι με υπηρεσιακό σήμερα, οι φανατικοί θα μπουν στο γηπεδο στο β’ ημίχρονο ως διαμαρτυρία στον πρόεδρο (και συμπαράσταση στον διωγμένο προπονητή), κοινώς…είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα.

Η Πομφεραντίνα απ’ την άλλη, δεν είναι τίποτα αμαν-αμάν, αλλά στο πρωτάθλημα “τσουλάει”, στο κύπελλο τα έκανε μαντάρα. Με δεδομένη την μπαχαλοκατάσταση στην ανδαλουσιάνικη ομάδα, κάτι 4,20 που βλέπω ξεκάθαρα ξεφεύγουν.

Το άλλο ματς είναι επιλογή φόρμας ή γιά να το πω πιό σωστά, επιλογή timing. Η μιά (Οξφορντ) πήγε τραίνο 2 μήνες.

Τώρα-λογικό- βγάζει ντεφορμάρισμα. Στο τελευταίο της εντός, έτρωγε τρία στο ημίχρονο και ήταν η δεύτερη κολλητή ήττα. Η άλλη (Ιπσουϊτς) πήγε γιά το ανάθεμα 2 μήνες! Γκέλες, κακή μπάλα, ήττες-στραβές. Υλικό έχει, βαρύ όνομα είναι, καλό τεχνικό έχει επίσης. Την ανέφερα το Σάββατο γράφοντας ότι “δεν παίζω Ακριγκτον γιατί περιμένω ξέσπασμα”.

Βάση προπονητικής, πάνω από 2 μήνες φόρμα ή ντεφορμάρισμα αρχίζει και ξεφεύγει. Από 8 ως 10 ματς κρατάει μιά κοιλιά και ανάποδα. Αναφέρομαι σε καλές ομάδες, όχι σε…μπάζα. Η Ιπσουϊτς λοιπόν, όσο η Οξφορντ έτρωγε τρία, αυτή έβαζε τρια σε 45′ και τελικά έκλεισε με ντόρτια. Και καλή εμφάνιση-απάντηση.

Μπορεί να πέσω έξω στο timing, αλλά πιστεύω ότι πλέον η Οξφορντ μπαίνει (μπήκε) στο – και η Ιπσουϊτς μπαίνει (μπήκε) στο +.

Και το 3,80 μου κάνει.

Κάτι άλλο δεν είδα. Οριακά άφησα ένα ρίσκο με Ιπσουϊτς και εξήγησα γιατί, κάτι που κοιτάω αύριο-μεθαύριο θα το δούμε σε update οπότε να έχετε το νου σας στο twitter. Μονά-δυάδα Πομφεραντίνα και Ιπσουιτς και κλείσαμε. Τα λέμε (χαλαρά) στο chat απόψε κατά τις 9!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras