2667

Billaras

Δύο καλά αουτσάιντερ!

Θα ήθελα να έχει βγει το over στο Μάντσεστερ-Λίβερπουλ, άξιζε να έρθει, αλλά…δεν. Θα ήθελα να πάρει διπλό η Αλαβές, άξιζε να έρθει, αλλά…δεν. Οπότε έπαιξα όσα μου έδωσε το 8αρακι της Σουίντον, τα έδωσα πίσω και πήγα παρακάτω. Από αγωνιστικής πλευράς, είδαμε καλή μπάλα πάντως και βγήκανε πολλά συμπεράσματα. Χρήσιμα γιά την πορεία… Τώρα, στο φρέσκο κουπόνι, είμαστε φουλ του κυπέλλου πάλι.

Και δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε τι θα παίξω σίγουρα! Την…ομάδα μου! Προχθές κόντρα, σήμερα μαζί της. Ετσι πάνε αυτά. Αν μετά το 8αρι μου δώσει κι ένα σχεδόν 6αρι, θα την αγαπήσω ακόμα παραπάνω. Μπόλτον με λίγα λόγια. Εχω και αδυναμία στον Πάρκινσον (Μάκη παίρνεις άυξηση που τον έβαλες φωτό σήμερα, χεχεχε), από τις εποχές που με την Μπράντφορντ μας πλήρωνε άντερα σε κάτι κύπελλα και Λιγκ Καπ! Αγωνιστικά μιά χαρά βγαίνει το σημείο, η απόδοση είναι οκ, κλείσαμε.

Πάνω από όλα όμως, γιά να παίξω αυτό το διπλό, εκτιμώ ότι είναι η προοπτική μετά το ματς. Η Πάλας τι θέλει; Να βάλει κι άλλο ματς στο κεφάλι της και μάλιστα με την Μάντσεστερ Σίτι; 'Η να σωθεί που έχει σφίξει άσχημα; Σημειώστε κάτι, έχουν ήδη ανακοινωθεί αυτά: Αν παίξουν Πάλας-Σίτι δεν θα είναι στην τηλεόραση. Αν παίξουν Μπόλτον-Σίτι στον επόμενο γύρο, θα είναι τηλεοπτικό! Οπότε η Μπόλτον το θέλει πολύ και γιά οικονομικούς λόγους.

Τόσα έχουμε τραβήξει τα τελευταία χρόνια. Θα είναι καλή ανάσα αν έρθει μισό χαρτί λίρες από το πουθενά… Οπότε, η Μπόλτον μου στο σακούλι. Τι άλλο; Ο Μάκης τα είπε εξαιρετικά, οι μπουκ έχουν υποψιαστεί τα μπαμ σε Φλίτγουντ και Λίνκολν. Δύο καλές γηπεδούχοι, κόντρα σε δύο μέτριες ως κακές ψιλοξενούμενες. Θυμίζω έπαιξα και το Μπρίστολ-Φλίτγουντ (0-0 και τώρα ρεβάνς) και το Μπρίστολ-Κάρντιφ το Σάββατο (2-3 από 2-1 ως το 75').

Δεν έχω κανένα θέμα εν ολίγοις στο να κοντράρω Μπρίστολ. Απλά στο 3.10 ρε γαμώτο; Και τη Λίνκολν στο 3.40; Με ρίχνουν οι μπουκ χαλαρά μιά ολόκληρη μονάδα. Επρεπε να έχουν το 4 μπροστά και οι δύο… Μετά κοίταξα και την Νόριτς, αλλά εκεί δεν μπορώ να πιάσω κλίμα. Μάλλον είναι κακό, αυτή η ήττα από τη Ρόδεραμ προχθές πρέπει να τους έχει φέρει στα όριά τους.

Οπότε το έσβησα. Πλίμουθ; Θα την ξαναδώ αύριο, δεν το διαγράφω, έστω και με κάλυψη. Και τι μου έμεινε; Ενα Μπάρσνλέι-Μπλάκπουλ. Στο 5.50. Βρε λες; Βασικά θα το προσπερνούσα, όσο κι αν η Μπλάκπουλ ελέω καλής άμυνας προσφέρεται γιά μαγκιές. Το ξανακοιτάω γιατί η Μπάρσνλεϊ σαν να σβήνει μηχανές. Κάτι σαν “οκ, σωθήκαμε άνετα, να ανέβουμε δεν παίζει, ας συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε”.

Παίζει χύμα, βάζει-τρώει, αλλά την ίδια ώρα πολλές οι κρούσεις γιά τους καλούς παίκτες της. Ηδη έχασε έναν και θα θυμάστε ότι το Σάββατο κάναμε πίσω ταυτόχρονα με τον Μάκη μόλις πουλήθηκε ο Γουίναλ. Τώρα έρχονται προσφορές αβέρτα και γιά άλλους δύο. Και αυτό φάνηκε να την επηρεάζει προχθές, σβηστά πήγε στη Φούλαμ κι έχασε. Και ξαναλέω: Βρε λες; Εκτός νησιού έχω κάνει τσεκ γιά Γκενκ (απόντες η Οστάνδη, νέος τεχνικός η Γκενκ), γιά Τσάβες (πολύ σκληρό καρύδι γιά όλες, έχει περάσει την Πόρτο, τώρα με Σπόρτινγκ μεγάλο αουτσάιντερ ενώ μόλις προχθές έφεραν 2-2, η Σπόρτινγκ έχει “θεματα”), γιά Σοσιεδάδ (γυρίζει ο Βέλα και όλοι θυμάστε το φετινό ματς πρωταθλήματος που…ακόμα δεν ξέρω πως δεν το πληρωθήκαμε, το'χω βάλει στη μακριά φετινή λίστα “αδικίας” όπως και το Παρί-Νις 2-2, το Πλίμουθ-Γουίκομ 3-3, το Φόρεστ Γκριν-Τορκί 5-5…).

Να μην το παιδεύω, δεν παίζω κάποιο σημερινό, θα περιμένω ειδήσεις γιά Σοσιεδάδ όπως και γιά Λίβερπουλ (να δούμε τι θα κατεβάσει ο Κλοπ) και αύριο αν παίξω κάτι θα δείτε update στην υπάρχουσα στήλη-και στον τίτλο. Ανέφερα ότι μου άρεσε λίγο ή πολύ, ξαναδείτε τα (Φλίτγουντ και Λίνκολν κόπηκαν λόγω αποδόσεων). Ο Μάκης πήρε την Φλίτγουντ, εγώ λέω να πάρω τη Μπλάκπουλ.

Αφού….με τρωει αυτό το “βρε λες”, ας το τολμήσω. Μονά και δυάδα Μπόλτον και Μπλάκπουλ και τέλος. Και ίδωμεν γιά Πλίμουθ ή Σοσιεδάδ… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 3.790 μονάδες. Ποντάρισμα 17/1: Μονό αποδεκτό: Μπόλτον 2 (5.75) με 67 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπλάκπουλ 2 (5.50) με 68 μονάδες. Δυάδα Μπόλτον-Μπλάκπουλ (31.62) με 5 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 140 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.650 μονάδες. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση το παιχνίδι μου. Ενα κυνηγάω και υπερδιπλασίασα. Αν δεν κάνω update αύριο, νέα στήλη το Σάββατο. Απόψε θα τα πούμε και στο chat να σπρώξουμε την ομαδάρα (μου)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras