3662

Billaras

Δύο κατηγορίες αγώνων!

Καλό μεσημέρι, έστω κι αν θυμίζει καταχείμωνο! Εδώ είμαστε, νέα “μονομαχία”. Χθες, ήττα. Καθαρή, πεντακάθαρη ήττα. Από τη μιά, ειλικρινά, ανακουφίστηκα. Κάποτε θα ερχόταν. Πήγαινε πάρα πολύς καιρός, αφύσικα πολύς, χωρίς μιά ήττα “σοβαρή”. Τη δέχτηκα και κοίταξα μπροστά. Από την άλλη, πρέπει να ομολογήσω ότι χθες ήταν…σαν να μην μπήκα στο γήπεδο.

Αυτό που λέμε κακή εμφάνιση. Κι αυτό θα ερχόταν. Ηρθαν ταυτόχρονα. Κακές επιλογές, κακή διαλογή, κακός τρόπος παιχνιδιού. Το μυαλό μου…ήταν κάπου αλλού. Ισως και να έπρεπε να μην παίξω καν. Τέλος πάντων, πάει αυτό. Εχουμε φρέσκα… Η μέρα είναι “χωρίσμένη”. Εχω από τη μιά τέσσερα-πέντε μεγάλα (μεγάλα όμως) αουτσάιντερ. Βόμβες κανονικές.

Αμβούργο (4.33), Σοσό (7.00), Σασουόλο (7.00) και…μιά ακόμα στη φαρέτρα, που θα την αξιοποιήσω κατάλληλα αν και εφόσον. Ποιά την Κρίσταλ Πάλας στο 7.50. Γιατί λέω “αν και εφόσον”; Γιατί η Λίβερπουλ παίζει νωρίτερα. Θεωρώ ότι σήμερα κρίνονται όλα. Το 1.70 των “κόκκινων” ούτε που το κοιτάω. Ας έβαζε και τσικό ο Μουρίνιο. Δεν παίζεται.

Παίζεται όμως λίγο μετά το…άλλο. Η Σίτι, αν έχει κερδίσει η Λίβερπουλ, δεν αποκλείω να σηκώσει λευκή πετσέτα. Θα μένουν δύο ματς (τρία γιά την Σίτι) και με ένα +3 αβάτζο ακόμα κι αν πάρει το εξ'αναβολής η ομάδα του Μάντσεστερ. Δηλαδή η Λίβερπουλ θα έχει και περιθώριο γιά μιά ισοπαλία στα δύο ματς, δεν θα το χάσει εκτός αν συμβεί το απίθανο.

Καταλήγω: Η Σίτι δεν θα έχει και Σίλβα. Η Πάλας είναι σούπερ. Αμυνα-γρανίτης, αντεπιθέσεις φωτιά. Εκει έχασε τις πιθανότητες τίτλου η Τσέλσι με ήττα. Οπότε: ΑΝ κερδίσει η Λίβερπουλ, θα παίξω μονό την Πάλας. Αν όχι, θα το αφήσω. Γιά τα άλλα τρία μεγάλα, τι να πω; Μπορεί το Αμβούργο; Μπορεί η Σοσό; Μπορεί η Σασουόλο; Από τις τρεις η Σοσό δείχνει ικανή, εντός κάνει εξαιρετική πορεία εδώ και καιρό (πέντε νίκες, ένα γκολ παθητικό μονάχα).

Το Αμβούργο…είναι Αμβούργο. Κουλό εκτός. Θα δώσει έξτρα ενέργεια το κίνητρο; Ή θα πάει άκλαφτο; Η δε Σασουόλο βγήκε οριακά εκτός ζώνης, η Μπολόνια χθες… μπλουμ, έχει την ευκαιρία της και η Γιούβε θα παίξει Δευτέρα και ξανά Πέμπτη το μεγαλύτερο φετινό της ματς, ρεβάνς του 1-2 με την Μπενφίκα. Και να χάσει, θα είναι +5 και θα μένουν τρία ματς… Α, έχω κι ένα ακόμα αουτσάιντερ.

Γκρόνιγκεν στο 2.80. Αυτό δεν είναι μπόμπα, αλλά αναρωτιέμαι αν θα κάνει χατηρι στο ψοφίμι της Ρόντα. Γιατί να κάνει; Αν παιχθεί στα ίσα, 0-3 και αντίο θα είναι…   Μετά, είναι το…άλλο μισό του κουπονιού. Τα φαβορί. Και πολλά και ενδεχομένως καλά. Πάρμα (2.37), Μπιλμπάο (1.83), Πάτερμπορν (1.53), Καϊζερλάουτερν (2.00), Μπόκα (1.70), Σάντερλαντ (1.

80) και Τορίνο (1.90). Τα δύο της Β' Γερμανίας προέκυψαν μετά την χοντρή πατάτα της Φιρτ. Νικάνε Πάτερμπορν και Κάιζερ και γίνεται…σφαγή. Η μιά πάει γιά άνοδο, η άλλη μιά ανάσα από τα μπαράζ ανόδου. Τα δύο ιταλικά υπήρχαν, με την ισοπαλία της Ιντερ έγιναν ακόμα πιό “ζεστά”. Η έκτη θέση βγάζει Ευρώπη, η Πάρμα φουλάρει, η Κάλιαρι άνετη.

Και η Τορίνο με Τσέρτσι πίσω, κόντρα στην αδιάφορη (και χωρίς Ντι Νατάλε) Ουντινέζε. Η Μπιλμπάο με νίκη καθαρίζει την 4αδα, η Σεβίλλη έχει και την ρεβάνς με την Βαλένθια, η Μπόκα θα βρει απέναντί της την χωρίς στόχο Αρσεναλ (εν μέσω Λιμπερταδόρες) που έχει στον πάγκο Παλέρμο (τεχνικό), Αμποτανσιέρι-Σκιάβι (βοηθούς). Μιλάμε γιά….ζωντανή Μπόκα! Και γιά τη Σάντερλαν τα έχουμε πει, απλά χαλιέμαι στο 1.

80 πλέον…   Λοιπόν… Γιά τα μέγαλα: Αφήνω Γκρόνιγκεν, αφήνω και Σασουόλο. Κρατάω αρχικά Σοσό και Αμβούργο, μονα αποδεκτά. Και ψιχουλάκια στις δυάδες μπας και. Και βάζω Πάλας ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ μπετ, σε μονό επίσης, ΜΟΝΟ αν κερδίσει η Λίβερπουλ!!! Οι μονάδες αυτές δεν θα αφαιρεθούν από το παιχνίδι μου τώρα, αν δείτε άσο Λίβερπουλ τότε και θα το ποντάρω και θα αφαιρεθούν.

Αν η Λίβερπουλ δεν κερδίσει, απλά το ξεχνάμε. Στα μικρά, είναι καθαρά χημεία…. Σάντερλαντ-Μπόκα-Πατερμπορν ένα παρολί. Πάρμα-Μπιλμπάο δυάδα και Τορίνο-Κάιζερ δυάδα. Και λίιιιγα (fun bet) στην τετράδα αυτή που σχηματίζουν οι δύο δυάδες.   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο:13.1000 μονάδες. Ποντάρισμα 27/4: Μονό αποδεκτό: Αμβούργο (4.

33) με 65 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σοσό (7.00) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Πάλας (7.50) με 40 μονάδες **** Δυάδα Αμβούργο-Σοσό (30.33) με 10 μονάδες. Παρολί: Σάντερλαντ 1 -Μπόκα 1 -Πάτερμπορν 1 (4.68) με 120 μονάδες. Δυάδα: Πάρμα 2-Μπιλμπάο 1 (4.33) με 130 μονάδες. Δυάδα: Τορίνο 1-Κάιζερλάουτερν 2 (3.8) με 150 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 520 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.580 μονάδες.

*** Αν παιχθεί η Πάλας, θα αφαιρεθούν ακόμα 40 μονάδες.   Αυτά ήταν. Οταν μιλάμε γιά παρολί, η χημεία ανήκει στον καθένα. Η αλήθεια είναι ότι είναι δυνατά. Γι αυτό και έπαιξα “ξερή” τριάδα (σπανιότατο, ανάθεμα αν έχω παίξει 2-3 τέτοιες όλη τη σαιζόν). Τίποτα άλλο, ραντεβου….χαλαρό την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras