115

Thassios

Δύο καυτά κυπελλικά

Καλημέρα Betsellerades μου!

Τελικά το ΣΚ που μας πέρασε αποδείχθηκε ζημιογόνο. Για τη νέα χρόνια είμαστε πάλι στο μηδέν. Ότι καλές μονάδες πήραμε με το bet στη Γρανάδα , τις ”φάγαμε” στο κουπόνι που μας πέρασε. Εκεί που πάει κάτι να μας δώσει , μας την σκάει μετά. Αν αξίζαμε κάτι αυτό ίσως ήταν η καλοπληρωμένη δυάδα μιας και ο ΠΑΟΚ μπορούσε να βάλει ένα 2ο γκολ.

Δεν έπαιξα διπλό και όπως αποδείχθηκε σωστά έπραξα μιας και ήταν κακός , ωστόσο με αυτή την άμυνα του Άρη ακόμη και στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα που ξύπνησε είχε ένα 2ο γκολάκι. Στα υπόλοιπα απορώ τι έγινε στο ματς της Πορτογαλίας. Κανονικό φιλικό. Καθόλου ένταση για εξάποντο παιχνίδι. Πάμε παρακάτω καθώς έχουμε πολύ πολύ δρόμο μπροστά μας.

Κύπελλα λοιπόν κυρίως στο μεσοβδόμαδο κουπόνι και πρώτη στάση θα κάνουμε στο «Derby della Capitale» μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα. Είναι ένας θεσμός που θέλω να πιστεύω ότι θα κυνηγήσουν και οι δύο μιας και στο πρωτάθλημα δεν βρίσκονται εκεί που θα περίμεναν οι ίδιοι αλλά και οι οπαδοί τους. Με τον έμπειρο αετομάτη Daniele Orsato (δεν περίμενα και άλλον σε τέτοιο ματς) στην σφυρίχτρα και με τον αγώνα να είναι μονός , περιμένω να δούμε κάρτες.

O ρέφερι στις προηγούμενες 5 αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει το ντέρμπι , έχει δείξει μόλις 1 κόκκινη (Απευθείας κόκκινη στον Rudiger το 17′) ενώ σε κανένα δεν κέρδισε η Ρόμα. Είναι ένας διαιτητής που θα βγάλει άμα χρειαστεί κόκκινη κάρτα όπου λογικα θα είναι από 2η κίτρινη ως συνήθως. Δηλαδή απευθείας δύσκολα να βγάλει εκτός αν σήμερα τον ειδοποιήσει στο Var το αλάνι ο Irrati.

Στο πρώτο ημίχρονο δείχνει 1-3 κίτρινες ως συνήθως ενώ στο 2ο βγάζει πιο πολλές. Κάπου εκεί κουμπώνουν και οι περισσότερες κόκκινες. Με αυτά λοιπόν που σας ανέλυσα μπορείτε να κάνετε ότι ειδικό σας αρέσει. Εγώ θα παίξω τα παρακάτω ειδικά.

Παίζω κλασικά ένα βασικό και ένα ενισχυτικό μιας και το κόμπο κόκκινων είναι πολύ χαμηλά σε απόδοση.

Επόμενη στάση στη Πορτογαλία. Όποτε συναντιούνται Μπράγκα και Μπενφίκα στο Taca de Portugal σκοτώνονται. Πέντε κόκκινες κάρτες στα δύο τελευταία ματς. Ειδικά η Μπράγκα είναι ένας θεσμός που πάντα κυνηγάει και θέλει πολύ μιας και στο πρωτάθλημα δε μπορεί να σφηνώσει ανάμεσα στις τρεις. Στην σφυρίχτρα έχουμε τον Nuno Almeida που σφύριξε πρόσφατα ένα Σπόρτινγκ – Πόρτο και έδειξε 9 κίτρινες και μία απευθείας κόκκινη μετά από Var.

Με το παραπάνω ειδικό θα πάω που είναι τίμιο για Πορτογάλους ενώ θα τσιμπήσω και λίγο το όβερ 1,5 κόκκινες κάρτες σε απόδοση 10,5.

Αυτά ήταν όλα. Τέσσερα πονταρίσματα σε δύο δυνατά παιχνίδια κυπέλλου. Ας γίνουν μια φορά τα αυτονόητα. Από Ελληνικά δεν αγγίζω τίποτα μιας και είναι διπλά ματς ενώ είδαμε ότι δε τραβάνε οι κάρτες , ειδικά όταν έχουμε άδειες κερκίδες. Επόμενη στήλη θα είναι η αυτή με τα στατιστικά τη Παρασκευή. Τα λέμε το απόγευμα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS