915

Μάκης Μηνδρινός

Δύο λαθάκια στην Τσάμπιονσιπ

Χαιρετώ! Κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών χθες ο Ολυμπιακός, η Αϊντραχτ θύμισε σε κάποια διαστήματα του ματς για πρώτη φορά φέτος την περσινή ομάδα. Και γι’ αυτό ευθύνεται περισσότερο ο Ολυμπιακός και λιγότερο η ίδια η Αϊντραχτ. Το αν αυτό το ματς ήταν η απαρχή για να επιστρέψει η γερμανική ομάδα στα περσινά στάνταρ ή αν ήταν απλά μία παρένθεση, θα φανεί.

Όπως και να έχει ήταν ένα μεσοβδόμαδο που δεν έφερε κέρδος, η Τρανμίρ από τη στιγμή που δέχθηκε δύο γκολ από τη Χάρογκεϊτ ήταν σχεδόν απίθανο να κερδίσει. Το κλειδί στο ματς αυτό για να φύγει με τρίποντο η φιλοξενούμενη, ήταν η άμυνά της, μία από τις καλύτερες της κατηγορίας.

Anyway, πάμε στα φρέσκα γιατί ο χρόνος πιέζει και σε λίγο έχουμε και εκπομπή (16.

00). Από Πρέμιερ Λιγκ σήμερα έχει Αρσεναλ – Αστον Βίλα, προφανώς έγιναν σκέψεις για διπλό, αλλά ΟΚ, δεν μπορούμε να μιλήσουμε και για κραυγαλέο λάθος στην απόδοση (είναι στο 4,00). Σωστό το σετ και στο ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, γενικά η αγωνιστική είναι μάλλον αντιστοιχηματική.

Στην Τσάμπιονσιπ σίγουρα μπορεί να γίνει κουβέντα για το Κάρντιφ-Μίντλεσμπρο.

Ο ΜακΚάρθι απορώ πως είναι ακόμα στην Κάρντιφ, έφτασε τις 7 σερί ήττες, από το κακό στο χειρότερο. Αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι τώρα, δεν μπορεί να είναι φαβορί κόντρα σε μία διεκδικήτρια των πλέι οφ. Δεν λέω ότι η Μίντλεσμπρο βγάζει μάτια, αλλά έκανε δύο σερί νίκες και παρά το γεγονός ότι εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τα ζόρια που τραβάει η Κάρντιφ.

Ιδιαίτερο πρόσωπο ο Γουόρνοκ, παλιά στην Κάρντιφ και πολύ αγαπητός, ενώ είναι και καλοί φίλοι με τον ΜακΚάρθι. Στο 2,90 το διπλό.

Κουβέντα μπορεί να γίνει και τη Σουόνσι, στο 3,10 στο Μπέρμιγχαμ. Η γηπεδούχος είναι 6 σερί ματς χωρίς να σκοράρει! Εντυπωσιακό! Η Σουόνσι σαν να πατάει καλύτερα, δύο σερί νίκες και όχι απλές νίκες: 2-1 τη Γουέστ Μπρομ και 3-0 την Κάρντιφ στο ντέρμπι.

Κακώς η Σουόνσι είναι τόσο αουτσάιντερ.

Και η Νότιγχαμ είναι ψηλά, κοντά στο 4,00, υποδέχεται τη Φούλαμ. Αλλά ΟΚ, δεν είναι εύκολη ομάδα η Φούλαμ.

Στη Λιγκ 1 τίποτα. Στη Λιγκ 2 μόνο τη Σάτον ξεχώρισα, στο 2,95 απέναντι στη Ρότσντεϊλ που δεν έχει νίκη στα 6 τελευταία. Αλλά και πάλι με κάμποσα «ναι μεν, αλλά…».

Οι πιο «καθαρές» επιλογές είναι η Μίντλεσμπρο και η Σουόνσι.

Τα δύο της Τσάμπιονσιπ. Με αυτά θα πάω, σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύ μέτριο πρόγραμμα.

Τα λέμε και στην εκπομπή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος