1183

Billaras

Δύο “λιτές” επιλογές-UPDATE!

Η Λίβερπουλ σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ο Λάμπαρντ στο ταμείο ανεργίας (τρόπος του λέγειν, γιατί τέτοιο ταμείο ανεργίας θα το ήθελα κι εγώ, χεχεχε), η ποδοσφαιρική ζωή καλά κρατεί στο Νησί. Διάβασα μιά ανάλυση, ο Αμπράμοβιτς έχει δώσει (προ Λάμπαρντ) 130 μύρια σε αποζημιώσεις προπονητών από Μουρίνιο και μετά! Εναν τέτοιο εργοδότη και μιά τέτοια αποζημίωση ψάχνουμε όλοι ρε παιδιά!

Anyway, χθες δεν μπήκα chat αλλά το Γουίκομ-Τότεναμ το είδα.

Τελικά αυτή η Γουίκομ έχει “κάτι”. Την γουστάρεις ρε παιδί μου, θέλετε η φιγούρα του…ροκ σταρ Εϊνσγουορθ στον πάγκο που μου θυμίζει Σάββα Κωφίδη με τα δερμάτινα και τη μαλλούρα; Θέλετε η φιγούρα του Ακινφένουα που μπαίνει αλλαγή και “γεμίζει” η οθόνη; Κάτι μου κάνει πάντως η ομαδούλα, της αφιερώνω και τη φωτό σήμερα, συλλεκτική είναι, Ακινφένουα με Ζοσέ Μουρίνιο και στη μέση να γελάει ο Σον, άραγε τι να του έλεγε, μήπως κάτι σαν “μίστερ, πάρε με στην Τότεναμ αντί του άμπαλου Χάρι Κέιν;”

Στοιχηματικά όλα καλά.

Προφανώς δεν κερδίζω τελευταία, προφανώς ο Γενάρης είναι κακός, προφανώς κι έχω “υποχωρήσει” περίπου 60 μονάδες (οι 310 το ταβάνι κέρδους φέτος), αλλά είναι όντως όλα καλά. Γιατί ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί, αλλά όταν έχεις ήδη πολύ καλά κέρδη απλά το περιμένεις και κάνεις διαχείριση. Το ΣΚ έπαιξα με πολύ ψηλα σημεία, πέρασε μονάχα ένα (άερας η Μπέρνλι), έχασα σκάρτες 5 μονάδες.

Το’χω ξεχάσει ήδη. Ακόμα και όλο το υπόλοιπο τετράμηνο ως και τέλη Μάη να χάνω (λέμε τώρα), φέτος δεν θα μου πάρουν σεντς, εγώ θα τους πάρω. Αφήστε που..ζυγώνει το τέλος του μήνα, αν ξαναγίνει μεγάλο ταμείο το ΣΚ που έρχεται θα αρχίσω να το πιστεύω κι εγώ ότι…το κάνω επίτηδες (γέλια).

Και πάμε παρακάτω. Εχει πολλά ματς, έχει κακά ματς.

Ουκ εν το πολλώ το ευ. Κοιτάω και αυριανά και μεθαυριανά (τα ανέφερε ήδη ο Μάκης, τα έχω ήδη γράψει κι εγώ στην εφημερίδα και για Μπέρνλι και γιά Τοτεναμ), αλλά αν μείνω στο σήμερα…τζίφος.

Τσέκαρα Σαουθάμπτον, της λείπουν δύο φρέσκιες απουσίες, τα δύο ακραία μπακ, ένας τιμωρία, ένας χτύπησε. Σαφώς και μπορεί να το ξανακάνει με την Αρσεναλ, δεν το συζητώ.

Αλλά αυτοί οι δύο συν Ρομέου στα χαφ και Βέστεργκαρντ στα στόπερ, μου κάνουν -4. Και σκαλώνω.

Τσέκαρα Αστέρα, μου λείπει ο Μπαράλες, ξανασκαλώνω.

Τι να παίξω; Την Ιντερ;

Αποφάσισα να πάω πολύ λιτά λοιπόν. Μιά Λίνκολν και μιά Ντάγκεναμ (που έπεσε κιόλας στο 2,62 ενώ ήταν στο 2,87). Και τέλος. Δεν δέχομαι την πρώτη Λίνκολν (με διαφορά τερμάτων είναι 2η πίσω απ΄την Χαλ) στο 3,60.

Εχει σούπερ απόδοση εκτός (7-3-1), είναι σκύλα κανονική, είναι και σε φόρμα. Και ναι, η Πόρτσμουθ είναι καλή, είναι το βαρύ όνομα, αλλά και εντός είναι αναξιόπιστη και έρχεται από τρελλή σφαλιάρα, 4αρα άρπαξε από την έτερη πρωτοπόρο Χαλ (με 2 αυτογκόλ μάλιστα). Θα αντιδράσει; Μπορεί. Αλλά η Λίνκολν μπορεί να απορροφήσει την πίεση και να χτυπήσει.

Ζόρικο σημείο εν ολίγοις.

Οσο γιά το άλλο; Η μιά άρπαξε τρίμπαλο κι έχει οκτώ ματς να κερδίσει. Η άλλη έκανε τρομερή ανατροπή προχθές από 0-2 σε 3-2 και έχει τρία σερί διπλά και 3 νίκες στα 4 τελευταία συνολικά. Η φόρμα ας “μιλήσει” και απόψε.

UPDATE: H λεπτομέρεια ήταν υπέρ μας χθες, όπου “λεπτομέρεια” η κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Πόρτσμουθ (τουλάχιστον τραβηγμένη κιόλας).

Κι έτσι ήρθε το διπλό της Λίνκολν, όλα καλά. Στο άλλο ματς η Ντάγκεναμ…πέρασε και δεν ακούμπησε.

Γιά σήμερα, έχω ήδη γράψει ότι προσανατολίζομαι σε Μπέρνλι και Τότεναμ (αυριανό). Γιά το Μπέρνλι-Βίλα απλώς θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στο ποιά “σχολή” θα επικρατήσει. Το “μπρουτάλ” και “βαρύ”-άτεχνο παιχνίδι της Μπέρνλι ή το ντελικάτο και όμορφο της Βίλα.

Δεδομένα είναι καλά και οι δύο, αλλά στο 3,9 δέχομαι να ρισκάρω ότι η Μπέρνλι θα το φέρει εκεί που το θέλει (θα παίξει τεράστιο ρόλο ποιά θα προηγηθεί). Οσο γιά το Τότεναμ-Λίβερπουλ τα δεδομένα τα ξέρετε, δεν δέχομαι ως φαβορί του 2,10 την Λίβερπουλ όπως την βλέπουμε καιρό τώρα. Αν άξαφνα παίξει μπάλα δεν το ξέρω. Βάση όσων βλέπουμε εδώ και ένα μήνα, οι σωστές αποδόσεις θα έπρεπε να ήταν κάπως σαν του Εβερτον-Λέστερ (2,80 άσος-2,55 διπλό).

Παίζω με αξία μισής μονάδας την Τότεναμ, το 3,30 με υπερκαλύπτει.

Θα το έκλεινα εδώ, ότι άλλο είδα δεν μου άρεσε (μιά Λέουβεν με τσίγκλισε λίγο αλλά λείπει ο 1ος σκόρερ της και έκανα πίσω), αλλά ακόμα με φαγουρίζει κάτι. Η Κάρντιφ.

Σερί ήττων, απόλυση Χάρις, άμεση έλευση Μικ Μακάρθι. Τον θεωρώ παλιομοδίτη και μετριότατο τεχνικό, κακή πρόσληψη.

Αλλά αυτό θα φανεί εν καιρώ. Τώρα άμεσα, είναι βέβαιο ότι θα έχει κάτι σαν “μήνα του μέλιτος”. Η Κάρντιφ με σερί ήττων, αλλά κακό υλικό δεν έχει, κάθε άλλο. Ο Μακάρθι ειναι παιδί του Μπάρνσλεϊ, εκεί ανδρώθηκε και πρωτόπαιξε μπαλα, αν έχει κάποια σημασία αυτό. Η Μπάρνσλεϊ είναι σε καλό φεγγάρι, παίρνει όσα “πρέπει” να πάρει. Οχι υπερβάσεις, όχι μπαμ, αλλά όχι και γκέλες.

Με φαγουρίζει η άμεση πρόσληψη Μακάρθι εν τέλει, με ότι αυτή συνεπάγεται. Το έργο το έχουμε δει άπειρες φορές, να “ανασταίνονται” αυτές που σέρνονται με την έλευση άλλου τεχνικού και άερα. Αν την ποντάρω κι αυτήν, με τρεις επιλογές δηλαδή, πως να πάω; Σε μονά; Σε trixie ή patent; Θα πάω σε μονά. Τρία μονά. Ετσι τα βλέπω. Οποιος θέλει, ας κινηθεί αλλιώς.

Νέα στήλη πλέον Σάββατο, αλλά απόψε θα είμαστε στο chat (και αύριο) και την Παρασκευή πλέον κανονικά Betsellers Radio (την ακριβή ώρα θα την δείτε από το twitter).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras