3131

Billaras

Δύο ματσάκια, χαλαρά…

Ωρες-ώρες, εδώ στο Betsellers το στοίχημα μοιάζει με…εκδρομή! Που όταν τελειώνει, τραγουδάμε όλοι μαζί “επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα” (γέλια). Εγώ προσωπικά, όλο λέω (βασικά περιμένω) ότι θα χάσω. Αυτό λέει η “λογική του στοιχήματος”. Αλλά προχθές, στη σύναξη, ο αδερφός μου ο Ντίνος μου'πε κάτι που δεν είχα σκεφτεί: “Και πέρυσι η λογική έλεγε ότι θα κερδίσεις κάποια στιγμή, ότι θα στρίψει, αλλά δεν έγινε ποτέ”.

Και είχε δίκιο. Ναι μεν, στατιστικά, θα έρθουν οι ανάποδες, θα ντεφορμαριστώ κι εγώ, θα'ρθουν και ατυχίες και ήττες. Αλλά…αν καταρριφθεί η στατιστική “ανάποδα από πέρυσι”; Γιατί ως τώρα, έτσι το πάει. Μόλις 40 μέρες παιχνίδι και…κανονικό πάρτι. Η Νις μας έβγαλε τα μάτια. Ο Μπεν Αρφά το ίδιο (τι έβαλες βρε αθεόφοβε;). Ακόμα και τον αστείο διαιτητή κέρδισε, ντόρτι έριξε, πλάκα έκανε.

Και χθες η Γκρόιτερ. Αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ η Μπραουνσβάιγκ. Ναι, οκ, άντε γειά! Πάρε το διπλό και ώρα καλή (αν κάποιος με “έπιασε”, τσίμπησε και την ανατροπή της Μπέτις). Τι άλλο να ζητήσω; Η κάβα εκτοξεύτηκε στις 12.121 μονάδες με τις 851 φρέσκιες. Δηλαδή άνω των 4.000 μονάδων καθαρό κέρδος. Ξέρετε, δεν χρειάζονται πολλά. Ακόμα ένας τέτοιος μήνας και ας χάνω όοοολο το υπόλοιπο διάστημα! Αυτά έγιναν λοιπόν την Κυριακή και χθες.

Back to back νίκες, ομορφιά. Σήμερα όμως…δεν είναι Κυριακή ή Δευτέρα. Είναι Τρίτη. Που σημαίνει…φρέσκα κουλούρια. Πάνε τα άλλα. Τα γλεντήσαμε, τα καμαρώσαμε, φινίτο. Ξαναβάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη μάχη. Εχουμε πολλλλλύυυυ μέλλον. Να ήταν τώρα μέσα Απρίλιου, να έχω χαλαρώσει μιάς και το “τελικό αποτέλεσμα” δεν θα άλλαζε με τίποτα.

Είναι όμως τέλη Σεπτέμβρη. Οπότε… Champions League λοιπόν. Αποψη έχω και είναι χιλιογραμμένη. Σήμερα -όπως πάντα- θα διαβάσετε ίσαμε …8.000 προτάσεις. Πάρε κόσμε! Σόρρυ, αλλά αρνούμαι. Κι εγώ κοίταξα γιά λίγο κάποια over σαν της Μπάτε ή της Λυών. Αποφάσισα να τα σβήσω. Και το μόνο αποψινό ματς που θα κρατήσω, έτσι γιά να ασχοληθώ, θα είναι το ξερό Χ της Πόρτο με την Τσέλσι.

Οχι τυχαία, οτο χαμηλότερο (3.30) της αγοράς. Κανένα άλλο πιθανό Χ δεν είναι τόσο χαμηλό σήμερα και αύριο. Ο Μουρίνιο έχει καλες σχέσεις, τον αγαπάνε, ο πόντος δεν τον χαλάει, η Τσέλσι δεν είναι και στα καλύτερά της, το Ντραγκάο δεν είναι εύκολη έδρα, είναι εξαιρετικά μοιρασμένο το ματς, κρατάω το ποντάκι γιά τον καθένα. Λίγο..λόττο, όπως κάθε Χ, αλλά δεν με ενοχλεί, δεν θα παίξω και τίποτα άλλο “σεντονάτο”.

Τα υπόλοιπα λοιπόν δεν τα κοιτάω καν, θα δω τον Ολυμπιακό το βράδυ, αν κάνω οτιδήποτε στο live (όχι μόνο εκεί αλλά και σε όλα τα ματς), θα το δείτε στο chat που θα είμαι μετά τις 21.30. Τι απέμεινε; Το νησί. Δύο κατηγορίες, αλλά…μάπα το καρπούζι. Το Σάββατο γλεντήσαμε με το νησί. Σήμερα δεν “λέει”. Κακό πρόγραμμα. Κάκιστο. Μην σας κουράζω, ένα σημείο κράτησα.

Την Σριούσμπερι. Η οποία πέρυσι είχε έδρα-κάστρο, φέτος έδρα-σουρωτήρι, αλλά…το πάει ανάποδα! Πέρυσι εκτός χανόταν, φέτος…θερίζει. Εχει έξι επίσημα ματς (4 πρωτάθλημα 2 Λιγκ Καπ), στο 90λεπτο δεν έχασε κανένα. 2-2-0 στο πρωτάθλημα, στο δε Λιγκ Καπ μιά νίκη και μετά έμεινε εκτός στην παράταση. Ε, νομίζω είναι ασφαλές δείγμα ότι εκτός έδρας “το έχει”.

Θα έπαιζα και Μπέρμιγχαμ, αλλά …φάγαμε τον προπονητή στη Μπρέντφορντ, οπότε το άφησα. Κι έτσι…απλά, δύο μονούλια και δυάδα. Πόρτο Χ (3.30)-Σριούσμπερι 2 (3.40). Και καθάρισα. Θα ανεβάσω ΝΕΑ στήλη ξανά αύριο, με ματς αυριανά και Πέμπτης. Γιά σήμερα αυτά τα δύο, χωρίς άγχος, θα απολαύσω μπαλίτσα, αν είναι να'ρθει κάτι καλό, ευπρόσδεκτο.

Η φωτό είναι φυσικά από το Emirates, πριν μερικά χρονάκια, καταχείμωνο, σε ένα Αρσεναλ-Τσέλσι… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες Κέρδη από 27-28/9: 851 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.121 μονάδες. Ποντάρισμα 29/9: Μονό αποδεκτό: Πόρτο Χ (3.30) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σριούσμπερι 2 (3.40) με 50 μονάδες. Δυάδα: Πόρτο Χ-Σριούσμπερι 2 (11.22) με 21 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 121 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 12.000 μονάδες. ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Λοιπόν…. Στην Αθήνα…εκτροχιαστήκαμε, τρέμω στην σκέψη τι μπορεί να γίνει στην Θεσσαλονίκη (γέλια). Αρχικά αν θυμάστε, είχα αναφέρει το Σάββατο 10/10. Το άλλαξα. Η …επίσημη ανακοίνωση: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/10, ΩΡΑ 21.00, ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, στοά Καρύτση 21. Παρασκευή λοιπόν, γιατί το Σάββατο έχει…νυχτερινό Μαραθώνιο στην πόλη, με 20.

000 δρομείς και όλο το κέντρο κλειστό!! Μην ταλαιπωρηθεί κανένας, το κάναμε μιά μέρα πριν και καθαρίσαμε. Το στέκι…γνωστό. Εκεί πήγαμε και πέρυσι. Στο πατάρι. Θέλω να δω πολλές συμμετοχές, ακόμα περισσότερες από πέρυσι! Κανονίστε την πορεία σας καρντάσια! Θα ανεβάσω και ποστ στο φόρουμ με όλες τις λεπτομέρειες, εκεί δηλώστε συμμετοχή ως την Τρίτη 6 του μήνα! Να κανονίσω γιά τα τραπέζια.

Σημειώστε κάτι ακόμα σημαντικό: Γιά τους φίλους του Betsellers και μόνο, έχουμε και..ξενοδοχείο. Ενα παλιό και καλό μέλος μας, “καθαρίζει” (και σε ευχαριστώ Κωστή). Γιά όποιον λοιπόν θα έρθει από μακριά και δεν μένει στην πόλη, ένα τηλεφωνο γιά κράτηση στο ξενοδοχείο Αμαλία (Ερμου 33, τηλ 231 026 8321), θα λέτε ότι είστε από το Betsellers και θα παίρνετε μονόκλινο με 35 ευρώ, δίκλινο με 45.

Με πρωινό!! Είναι πάρα πολύ κοντά στο Ούζου Μέλαθρον. Κέντρο φυσικά. Τίποτα άλλο, περιμένω να δω συμμετοχές στο φόρουμ, Παρασκευή μεσημέρι θα πάρω το σιδερένιο πουλί με τον Μάκη και…τα λέμε από κοντά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras