1600

Billaras

Δύο μεγάλα-δύο μικρά!

Σαν να…έχει ζεσταθεί λίγο το live τελευταία (γέλια). Φέρνει κέρδος, μετά την Ρόζεμποργκ ήρθε τώρα η Λούτον με την ανατροπή της στο 87′ και το 93′. Το καλό δεν είναι μόνο ότι έρχονται οι επιλογές, είναι το σωστό timing. Βασικότατο στο live. Ποντάρω-τουιτάρω-μπαίνει γκολ μετά από μερικά λεπτά!

Από εκεί και πέρα, χθες ήταν καλά, 16 μονάδες έπαιξα σύνολο, 17 καθαρές πήρα, δεν έχω παράπονο, δεν άξιζα κάτι παραπάνω (με απογοήτευσαν και η Πλίμουθ και η Σάλκε που…βρήκαν τη μέρα να είναι κάκιστες), ενώ είχα και λίγη ρέντα (η αντίπαλος της Σκάνθορπ έχασε πέναλτι στο 0-0, ενώ η Λούτον έβαλε το νικητήριο στην τελευταία φάση του ματς).

Αν μετανοιώνω γιά κάτι, είναι μονάχα που δεν έπαιξα το Εδιμβούργο. Ηταν σούπερ σημείο και αν μη τι άλλο δείχνει πόσο χρήσιμη είναι η εκπομπή της Παρασκευής παράλληλα με την ζωντανή “συνεργασία μας” μέσω του chat. Γιατί εκεί τα βάζουμε όλα κάτω και προκύπτουν σημεία, όπως αυτό, το οποίο εμείς δεν είχαμε δει! Ολη αυτή η διαδικασία είναι “όπλο” μας.

Ξεκάθαρα.

Αυτά με το χθες, όσοι δεν είδατε δύο…υπεργκολάρες που μπήκαν, ψάξτε να τις δείτε, του Σον της Τότεναμ που εκανε κούρσα 80 μέτρων (και “ανάγκασε” τον Μουρίνιο να τον ονομάσει…Σονάλντο) και του Λουίς Σουάρες της Μπάρτσα που έκανε “αλήτικο” τακουνάκι μετά από 10 πάσες-τριγωνομετρίας.

Πάμε στο σήμερα.

Κάμποσα μεγάλα, όμως πολλά έχουν ένα “αλλά” κολλημένο δίπλα τους. Αναφέρω: Αστον Βίλα, Κάλιαρι, Θέλτα, Σαραγόσα, Ελσε, Σεντ Ετιέν, Σλασκ και αύριο η Ζιλ Βιθεντε. Αυτά είναι τα μεγάλα που είχαν σημειωθεί και πέρασαν σκανάρισμα.

Μετά, ήταν τέσσερα ¨μικρά”. Λας Πάλμας, Σεντ Γκάλεν, Ζυρίχη και Μίντιλαντ. Και μετά έρχονται και έξι καλοπληρωμένα g/g, σε Μπράιτον, Λαμία, Βόλο, Είμπαρ, Κάντιθ και Μαρσέιγ.

Εσβησα πολλά σημεία ελέω ειδήσεων σήμερα. Πολλά όμως. Σαραγόσα-Ελτσε-Ζυρίχη-Λας Πάλμας καθώς και το g/g της Κάντιθ και του Βόλου. Αυτά σβήστηκαν ελέω απουσιών (πχ στη Λας Πάλμας λείπουν οι δύο στόπερ, στη Ζυρίχη ο βασικός φορ, στην Ελσε 2 χαφ βασικά). Μετά σβήστηκε ακόμα ένα, λόγω απόδοσης. Η Σεντ Γκάλεν (όχι και 1,75 ρε παιδιά).

Αφήνω ακόμα δύο μεγάλα, στο ένα…δεν θέλω να μπλέξω (και είναι το Λεγκανιές-Θέλτα, πάρε τη μιά και χτύπα την άλλη, πάντως η απόδοση είναι λάθος) και το άλλο είναι το αυριανό της Ζιλ Βιθεντε. Θέλω να το ξαναδώ, αν αποφασίσω να το παίξω θα κάνω update.

Πόσ έμειναν πλέον; Βίλα-Κάλιαρι-Σεντ Ετιέν-Σλασκ από μεγάλα. Μίντιλαντ από μικρά.

Και τέσσερα g/g (Μπράιτον-Ειμπάρ-Λαμία-Μαρσέιγ).

Σκόπιμα δεν έγραψα λέξη γιά το φινάλε της Βραζιλίας. Δε σκοπεύω να παίξω κάτι pre game. Ούτε το 2,30 της Κρουζέιρο με καλύπτει, ούτε το 2,50 (!) της ισοπαλίας στο Μποταφόγκο-Σεαρά. Διαισθητικά πιστεύω ότι με “κάποιο τρόπο” θα σωθεί η Κρουζέιρο, αλλά δεν θα πληρώσω να το μάθω.

Ισως στο live.

Επιστρέφω στα άλλα. Τα ζυγιάζω. Και αποφασίζω από μεγάλα να παίξω μονά-δυάδα μονάχα δύο. Αστον Βίλα και Σλασκ! Κάλιαρι οκ, αλλά 2,80 κάπου χαλιέμαι. Και αυτή τη Σεντ Ετιέν δεν μπορώ να την ψυχολογήσω, την παίζω προ εβδομάδας, είναι άθλια και κυρίως πτώμα. Μεσοβδόμαδα παίζει σούπερ και σκορπίζει την αντίπαλό της! Η Σλασκ δεν γίνεται να είναι τόσο αουτσάιντερ ως πρωτοπόρος, δεν στέκει, κάπου στο 2,80 έπρεπε να είναι και την βρίσκω μιά μονάδα επάνω.

Η δε Αστον Βίλα, πιστευω θα ζορίσει πολύ την Λέστερ. Πάρα πολύ. Καλή έδρα, καλή ομάδα. Η Λέστερ άξια και μπράβο της, αλλά έχει λίγο…βρει και τα κάνει, πανεύκολο πρόγραμμα είχε.

Οσο γιά τα “μικρά¨; Αφήνω το g/g της Μαρσέιγ (θα το πάει αμυντικά η Μπορντό), παίζω τη δυάδα g/g σε Ειμπάρ (τώρα νωρίς) και Λαμία και καθάρισα.

Μιά δυαδούλα με g/g, δύο μεγάλα και τέλος. Μαζεμένο παιχνιδι. Δείτε και όλα τα υπόλοιπα που άφησα στο τσακ. Νέα στήλη την Τρίτη, σήμερα ίσως πάρω απουσία από το chat, αν μπω θα είναι αργά, μετά τις 9 το βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras