1882

Billaras

Δύο μικρά, τρία μεγάλα, μιά…έμπνευση!

Αντε, καλό χειμώνα να έχουμε, πάρτε ξύλα, πετρέλαιο και προετοιμαστείτε, θα είναι μακρύς (γέλια). Εδώ είμαστε, έξω…ψόφος και αγριάδα, αλλά δεν μασάμε. Εχουμε μπαλίτσα να δούμε και στοίχημα να παίξουμε, δεν το κουνάω σήμερα από το σπίτι!

Μεσοβδόμαδα…να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Λεβερκούζεν και Κράσνονταρ.

Πολύ καλά έκανα που δεν έπαιξα τίποτα ευρωπαικό, περίμενα στο live και “χτύπησα” λίγο πριν τη λήξη των βραδυνών αγώνων. Λουκουμάκι αυτό το over 1,5.

Και πλέον ερχόμαστε στο σήμερα. Είναι ένα περίεργο, ένα στριφνό, ίσως κακό κουπόνι. Εχει ομάδες που είναι φορμαρισμένες αλλά..πέφτουν πάνω σε φορμαρισμένες (ή γενικά σε καλές).

Δηλαδή, κοιτάξτε την Μπρίστολ Σίτι. Τραίνο. Την ποντάρεις μέσα στη Νοριτς; Κοιτάξτε την Ιστλι. Μιά χαρά. Την ποντάρεις μέσα στη Σάλφορντ; Κοιτάξτε την Γκρίσμπι, κάνει σερί, αλλά..κάνει σερί και η ανεβασμένη Σουίντον! Κοιταξτε την Σαραγόσα. Την πόνταρεις μέσα στην Οσασούνα;

Από εκει και πέρα, είδατε και τον Μάκη, έκανε μιά “στροφή” σήμερα.

Δικαίως. Εχει μερικά σωστά φαβορί. Το over της Μπόρνεμουθ, ο άσος της Νιουκάσλ, ο άσος της Πιτέρμπορο, ο άσος της Πλίμουθ, ο άσος της Μπλάκπουλ, δεν έχω αντίρρηση και γιά αυτά.

Εχει ακόμα δύο τρία “μεσαία” αξιόλογα οπως η Τσέστερφιλντ ή η Μπράντφορντ, η Φλίτγουντ. Και τέλος, έχει και μερικά…κάτω από το ραντάρ.

Ή μάλλον να το πω σωστά: Μερικά πιθανά “κουλά” που δε βγαίνουν από φόρμα ή ειδήσεις, αλλά το ένστικτό μου με…τσιγκλάει. Τέτοια είναι η ΚΠΡ, η Χαλ, η Πάλας, η Ολνταμ.

Τι ΔΕΝ εχει; Τίποτα από Γερμανία-Γαλλία-Ιταλία-Βέλγιο-Ολλανδία-Αυστρία. Πάντα αναφέρομαι στο σήμερα. Μόνο η Ιβηρική “κάτι” έχει, ήδη ανέφερα την Σαραγόσα, αλλά κουβέντα μπορεί να γίνει και γιά το τίμιο φαβορί της Αλαβές ή την Σεβίλλη, ή την Αβες στην Πορτογαλία.

Λίγο…αχταρμάς, δεν συμφωνείτε;

Να τα πάρω από την αρχή, να τα ξεμπερδέψω λίγο. Από όλα τα “μικρά”, κρατάω Αλαβές (2,45), Πιτέρμπορο (2,25) και Τσέστερφιλντ (2,80). Σβήνω τα άλλα. Και εκτός Αγγλίας σβήνω και ότι άλλο είχα αναφέρει, πχ Σεβιλλη είναι μικρή απόδοση γιά να κοντράρω την Μπάρτσα. Ισως στο live.

Από τα “κουφά” που ανέφερα, κρατάω Ολνταμ.

Εχω σκαλώσει. Προφανώς και προκύπτει από κάπου. Η Μπέρι είναι καλύτερη ομάδα, σε καλύτερη φόρμα. Γιατί έχω σκαλώσει; Λίγο η παρουσία Σκόουλς, λίγο ότι το ματς είναι ντέρμπι (καλά, εκεί που βρίσκονται, στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, έχουνε καμιά…δεκαριά ντέρμπι, σε ακτίνα ταβάνι 30 χιλιομέτρων εδρεύουν ίσαμε 15 ομάδες, δική τους λιγκα κάνουνε άμα θελήσουν).

Δεν το προτείνω, απλά λέω ότι θα πάω να…φάω το κεφάλι μου επειδή έχω σκαλώσει (γέλια).

Και μένουν τα υπόλοιπα μεγάλα. Μπριστολ, Γκρίσμπι, Ιστλι τα πιό ζόρικα, ένα σκαλί πιό πίσω η Φλίτγουντ.

Θα παίξω δυάδα Πιτέρμπορο/Αλαβές. Με δύο φαβορί δηλαδή κι εγώ σήμερα. Καιρός πανιά/καιρός κουπιά. Η Ολνταμ…ολομόναχη, μην “παρασύρει” κι άλλα άμα πάει άκλαφτη.

Και έχω στο “χερι” που λένε την Τσέστερφιλντ. Ποιές μπορούν να σταθούν δίπλα της; Με ψυχή θα πάω σε Γκρίσμπι και Ιστλι. Και έκλεισα. Προφανώς τα δύο τελευταία είναι ζόρικα, κοντράρουμε το ξαναλέω καλές ομάδες (και Σουίντον και Σάλφορντ). Μιά δυάδα φαβορί, ένα μονό και ένα trixie. Ας περάσει η Τσέστερφιλντ (το θεωρητικά πιό εύκολο εμπόδιο) και θα δούμε αν “διπλώσει”.

Οπως και να έχει, είμαι επιφυλακτικός, θα είμαι ικανοποιημένος αν απλώς δεν χάσω σήμερα, ενώ…το ομολογώ, δεν ξέρω αν κάνω καλά και τα παίζω ξερά τα δύο 5αρια (αντέχουν dnb) ή δεν τα κάνω patent. Θα δείξει η νεκροψία (γέλια). Τα λέμε γιά…ώρες στο chat αργότερα (θα φάμε ένα 5ωρο χαλαρά), νέα στηλη αύριο με λίγες επιλογές.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras