61

Billaras

Δύο “ξερά”, τρία με “τρικ”!

“Ολα καλά, όλα ανθηρά” έλεγε κάποτε ο Νίκος Ρίζος σε ελληνική ταινία. Ε, σαν άλλος Ρίζος είμαι κι εγώ. Οχι γιατί χθες πήραμε μιά καλή δυάδα στο trixie. Αλλά γιατί κοιτάω την γενική εικόνα. Πριν μια εβδομάδα, το περασμένο Σάββατο, ήμουν στα σχοινιά με σχεδόν -100 μονάδες. Προσέξτε: Σάββατο πατσίζω με το μεγάλο διπλό της Ντονκάστερ, ισοπαλία.

Κυριακή μπαμ με το trixie. Τρίτη χάνω την χαλαρή δυάδα. Πέμπτη κερδίζω την χαλαρή δυάδα, βγαίνω κι απο πάνω. Σάββατο χθες δυάδα στο trixie (παλι με Ντονκάστερ μέσα) και το -100 έγινε +12. Αν μπορώ σε πέντε στοιχηματικές μέρες να χάνω τη μιά, να πατσίζω τις άλλες δύο και να κερδίζω τις άλλες δύο, τότε…όλα καλά, όλα ανθηρά. Ομως, όπως πριν 8 μέρες έγραφα “πάντα στρίβει”, έτσι ξέρω ότι και “πάντα στραβώνει”.

Οπότε χαλαρά, συνεχίζουμε, ας κρατήσουν οι καλές μέρες όσο και οι κακές (ένα γεμάτο δίμηνο).

Αυτά με το χθες (και με μιά πιο γενικότερη εικόνα), πάμε στο σήμερα…

Είναι διαφορετική μέρα. Χθες πολύ ξεκάθαρα όλα, η Αγγλία είχε την τιμητική της. Σήμερα Αγγλία γιοκ. Ούτε τελικό Λιγκ Καπ, ούτε Γουλβς.

Οσοι ακούσατε εκπομπή, ξέρετε πάνω κάτω τι έχω τσεκάρει.

Παναιτωλικό στο 7,0 και Ζιλ Βιθέντε επίσης στο 7,00 τα δύο πολύ μεγάλα. Καρταχένα (3,40), Βιντερτούρ (3,60), Ριέκα (3,60) τα πιό “μικρά” (εδώ γελάνε). Και μιά Κάλιαρι στο 4,20. Αυτά είχα αναφέρει στην εκπομπή.

Σήμερα με τον καφέ μου, τελευταια μελέτη, τσέκαρα κατιτίς ακόμα. Τσέκαρα έναν ΟΦΗ (3,00), τσέκαρα μια Αταλάντα (3,00) και τέλος έβαλα στο μυαλό μου και αύριο την Χιρόνα με το κλασικό 1+gg που με πάει στο 3,25 (17 Γενάρη είχαν ξαναπαίξει για το κύπελλο και είχε έρθει 3-1).

Προφανώς και στα μεγάλα σημεία αλλά και γενικότερα, το “γνωστό” τρικ που κάνω μπορεί να δουλέψει. Ο Παναιτωλικός πάει στο 4,00 με 1-Χ+gg, η Ζιλ Βιθέντε στο 4,20 με τον ίδιο τρόπο, η Κάλιαρι στο 2,87. Στο δε Μίλαν-Αταλάντα, αντί του ξερού διπλού στο 3,00 μπορεί κάποιος να πάει στο 2-Χ+over και να έχει 3,20! Με αυτή την άμυνα της Μίλαν (3-2 απο Ρεν, 4-2 απο Μόντσα τα τελευταία αποτελέσματά της) και παράλληλα με την 2η και την 3η καλύτερη επίθεση να μονομαχούν, αυτό το “τρικ” μοιάζει πιο ταιριαστό.

Τσέκαρα λοιπόν τα πάντα απο την αρχή, όλα τα φύλλα στα χέρια μου, παλιά και καινούργια, με τρικ και χωρίς τρικ.

Η πρώτη μου απόφαση ήταν να σβήσω τα τρία “μεσαία”. Και λόγω ειδήσεων. Καρταχένα (θα λείπουν 3 βασικοί χαφ), Βιντερτούρ (δεν με “παει” η Λωζάνη) και Ριέκα (δεν έχω εικόνα της). Και μετά ένα παρόμοιο, τον ΟΦΗ (θα γίνει αίμα και άμμος, έρχεται από νίκη και ο ΠΑΣ).

Να “ανοίξω” ξανά trixie με Κάλιαρι για το γούρι σαν την περασμένη Κυριακή; Ας το κάνω! Βλέπω συσπείρωση, η Νάπολι έπαιξε και με Μπάρτσα μεσοβδόμαδα.

Και για να μην το ψειρίζω: Κολλάω και το 2-Χ+over 2 της Αταλάντα και το 1+gg της Χιρόνα. Και ιδού! Της Χιρόνα σε bet builder για τυχόν πρώιμη αν γίνει αρχικά 2-0. Ολα με “τρικ”, διαφορετικό όμως το καθένα.

Η Αταλάντα είναι με over, η Χιρόνα είναι με ξέρο άσο, η Κάλιαρι είναι και με διπλή και με gg. Κάναμε το trixie.

Και τα δυο μεγάλα; Εδώ λέω να πάρω ρίσκα. Ανέφερα παραπανω τι μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να πάτε πιό μαζεμένα, εγώ λέω να πάω…ξερά. Πλέον έχει και η Πορτογαλία πρώιμη στην “πράσινη”, οπότε δύο μονά/δυάδα τα 7αρια με πρώιμη.

Αν προσέξετε τώρα που το παιχνίδι σχηματίστηκε, πλήν του αυριανού, κοντράρω ομάδες που έπαιξαν μεσοβδομαδα. ΠΑΟΚ, Πόρτο, Μίλαν, Νάπολι. Δεν το κάνω τυχαία.

Τα λέμε και στο chat, νέα στήλη την Τρίτη, αύριο στις 8 νέο vidcast!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras