1317

Billaras

Δύο σήμερα, δύο την Πέμπτη!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι δεν λένε; Ε, παρόμοιο είναι και το “σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει”. Εδώ και σχεδόν δύο μήνες, από μέσα Ιουλίου, μιά χαρά μας πάει. Εχω χαλαρώσει, δεν ξανοιγομαι, λίγα και καλά, όχι παιχνίδι κάθε μέρα. Τώρα ήταν η σειρά της Νιουκάστλ να πληρώσει, ενώ -σαν τον Μάκη- μετανοιώνω κι εγώ γιά την Εβερτον.

Και η Μπέρμιγχαμ επίσης αναφέρθηκε, αλλά ειδικά η Εβερτον άξιζε μιά στεκιά.

Ας είναι. Απαξ και το μάτι κόβει καλά και τσουκου τσούκου βγάζουμε σταθερά μεροκάματο, γιατί να το αλλάξω; Ετσι θα το πάω προς το παρόν και βλέπουμε.

Στα αγωνιστικά, είδαμε καλή μπαλίτσα, είτε στην Αγγλία (ήμουν σίγουρος ότι η Λιντς θα την φτάσει στο “αμήν” την Λίβερπουλ), είτε στην Γαλλία (σκοτωμός στο Παρίσι), γενικά καλά ήταν, ακόμα και στην Σούπερ Λίγκα είχαμε εκπλήξεις.

Και στοιχηματικά εδώ που τα λέμε, και με (τίμια) φαβοράκια γινόταν δουλειά. Είτε με κάτι Αρσεναλ ή Τσέλσι, είτε με όσα είπαμε και εδώ (Αμπερντίν, Τενερίφη).

Πάμε πλέον παρακάτω. Και δείτε ως παράδειγμα, τι σημαίνει “επικαιρότητα”: Χθες μεσημέρι γράφω γιά το Γάνδη-Ραπίντ ότι είναι το μοναδικό “σεντονάτο” που μου κάνει κλικ. Και δικαίως μου έκανε το 4αρι.

Η Γάνδη είναι χάλια, 4 ήττες σε 5, είχε διώξει τον προπονητή πριν 25 μέρες.

Και χθες βράδυ…χαίρετε. Απολύει και τον (νεοφερμένο) Μπόλονι. Και το διπλό βουλιάζει, αυτό που λένε “μας πήρανε χαμπάρι”. Και αυτόματα το σημείο σβήστηκε, μόνο το any time του Φούντα θα συζητούσα, απλά γιά fun bet.

Ετσι απλά λοιπόν, από σεντόνι τίποτα. Λίγο αύριο το over στη Μίντιλαντ, αλλά δεν ασχολούμαι παραπάνω.

Οσο γιά το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα; Κατ’ εμέ λάθος αυτα τα 1,75 που βλέπω στους πορτογάλους, μην τρελλαθούμε κιόλας. Φαβορί μεν, αστεία απόδοση δε. Το θέμα είναι ότι δεν με ψήνει και ο ΠΑΟΚ γιά την κόντρα. Και με την Μπεσίκτας, επειδή ήταν αστείοι οι τούρκοι έγιναν όλα εύκολα. Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη, ο Δικέφαλος δεν αποτελεί εξαίρεση. Εν κατακλείδι: Το αφήνω, θα το δω φυσικά, αν ντε και καλά έπαιζα κάτι θα ήταν ως fun bet να σκοράρει ο Τζόλης, το πιτσιρίκι έχει το θράσος που χρειάζεται και είναι καυτός.

Στο 3,75 το any time.

Για τα ματς του Europa League δεν λέω λέξη, θέλω να τα ξαναδώ, ίσως δείτε update. Προς το παρόν τίποτα. Και έμεινε η Αγγλία, το Λιγκ Καπ, ο 2ος γύρος…

Στον πρώτο γύρο εγινε “γλεντάκι”, αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνει και τώρα. Η φιλοσοφία είναι η ίδια, κυνηγάμε τα μπαμ, με μικρά μπετς. Ο Μακης ήδη ανέφερε σημεία (και πόνταρε, γιατί ακόμα αυτομαστιγώνεται που δεν το έκανε στον 1ο γύρο), τα περισσότερα τα έχω σημειώσει κι εγώ.

Μπράντφορντ-Οξφορντ-Τσάρλτον σήμερα. Ιπσουϊτς αύριο. Και Στόουκ-Πόρτσμουθ την Πέμπτη. Αυτα τα έξι μου έχουν “γυαλίσει”.

Η Μπραντφορντ μας πλήρωσε ήδη με την Μπόλτον στον 1ο γύρο, η Οξφορντ παίζει με την Γουότφορντ η οποία επειδή κέρδισε προχθές δεν σημαίνει ότι έφτιαξαν τα πράγματα εντός των τοιχών (με τον Ιβιτς να μην κάνει “γκελ”), η Τσάρλτον παίζει με την Γουέστ Χαμ γιά την οποία τα…γράψαμε και τα είδατε και μας πλήρωσε ήδη προχθές η κόντρα της, η Ιπσουϊτς θέλει να “ακουστεί” λίγο και η Φούλαμ θεωρώ ότι μονάχα η Premier θα την απασχολήσει φέτος, η παραμονή της στα σαλόνια.

Και τελος, την Πέμπτη, σκέφτομαι κόντρα αυτών που έπαιξαν μόλις χθες. Η Γουλβς έχει την Σίτι μπροστά της, σημαντικό αυτό.

Πλέον έχει να κάνει με το…κλικ. Ποιό σου “μιλάει”, τι λέει το ένστικτό σου. Εσεις ακούστε το δικό σας.

Σίγουρα παίζω το 11αρι της Τσάρλτον κι ας φάω και τάληρο. Αν έρθει θα χτυπιέμαι. Στο 10,00 το draw no bet, μιά χαρά μου κάνει.

Σημειωτέον, ακολουθεί η Αρσεναλ γιά την Γουέστ Χαμ, δηλαδή ντέρμπι.

Από τα άλλα πέντε, σβήνω Μπραντφορντ (εδώ και λόγω απόδοσης) και Ιπσουϊτς. Και κρατάω Οξφορντ και τα δύο της Πέμπτης. Δηλαδή δύο σημερινά, δύο της Πέμπτης. Ολα…τερατάκια (γέλια). Και με ένα κερδίζω, δεν θα τα κάνω δυάδες, όλα μονά θα παιχθούν.

Αυτά είναι.

Δείτε τα, αν κάνετε κέφι κάντε καμιά δυάδα Τζόλη/Φούντα σκόρερς γιά fun bet, δεν αποκλείω Πέμπτη μεσημέρι να δείτε update, αύριο δεν νομίζω. Πάντα βέβαια αφήνω ένα παραθυράκι, αν προκύψει κάτι, με το παράδειγμα της Γάνδης ξεκίνησα τη στήλη, αυτό τα λέει όλα, δεν μπορούμε να είμαστε “αραχτοί” ούτε ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras