2553

Μάκης Μηνδρινός

Δύο σήμερα, τρία αύριο (UPDATE)

Καλημέρες! Η Μπράιτον έμεινε στα πανηγύρια για την άνοδο και η αδιάφορη βαθμολογικά Νόριτς το εκμεταλλεύτηκε, η Μαρσέιγ έφερε το τρίτο 0-0 στα 5 τελευταία παιχνίδια της, στο Κολωνία – Χοφενχάιμ έγινε το… αυτονόητο με βάση τους αριθμούς, δηλαδή ισοπαλία: πρώτη σε ισοπαλίες η Χοφενχάιμ με 13, δεύτερη η Κολωνία με 11. Εστω κι αν έγινε στα χασομέρια.

Η Σεβίλλη δεν είχε όρεξη για δώρα, αλλά και να είχε δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η Γρανάδα θα μπορούσε να τα πάρει και η μεγάλη Ντρόχεντα έκανε το διπλό στη Φιν Χαρπς. Αυτά τα ωραία έγιναν χθες. Συν τα ακόμα πιο ωραία που έγιναν στην Ευρωλίγκα. Μπρέικ επί δύο η Φενέρ προχθές, μπρέικ η Εφές και η Νταρουσάφακα χθες. Αν θέλετε την άποψή μου, όχι, δεν θα δούμε τρεις τουρκικές ομάδες στο Final 4 που θα γίνει στην Τουρκία.

Εχω την αίσθηση ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ρεάλ θα απαντήσουν με νέο μπρέικ. Για πολλούς λόγους… Θα γίνει το… φυσιολογικό δηλαδή. Πάμε στα σημερινά. Σε ότι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτά που αναφέραμε χθες: πολλά φαβορί, όλα σε εποχιακές τιμές (η Εβερτον έπεσε στο 2.00!!!), ο καθένας αποφασίζει ανάλογα με το παιχνίδι του, τι και αν θα παίξει.

Δεν έχω ενστάσεις ότι μπορούν να επιβεβαιωθούν Χαλ, Μπόρνμουθ, Σουόνσι, Εβερτον, αλλά από την άλλη θεωρώ πολύ δύσκολο να περάσουν και όλα! Προσωπικά κάνω πίσω. Οπως κάνω πίσω και με Πάλας και Μπέρνλι. Για Πάλας το έγραψα και χθες, θεωρώ κομβική την απουσία του Σακό, από την άλλη η Μπέρνλι αν πάρει κάτι από τη Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα είναι ο βαθμός και όχι η νίκη.

Παρεμπιπτόντως, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι ο Ζλάταν υπέστη σοβαρή ζημιά στο γονάτο, δεν είναι μόνο ότι χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, είναι ότι θα χάσει και το πρώτο εξάμηνο της επόμενης… Σε όποια ομάδα τελοσπάντων είναι (το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ λήγει). Στην Τσάμπιονσιπ, κρατάω την Μπέρμιγχαμ στο αυριανό ντέρμπι της πόλης, κόντρα στην Αστον Βίλα.

Στη Λιγκ 1 μου κάνει η Ολνταμ έστω και λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με χθες και… τέλος από Αγγλία! Γουίκομ και Κέμπριτζ ανέφερα στη Λιγκ 2, δεν παίζω κανένα τελικά. Στα εκτός Αγγλίας, η Βέρντερ κόβεται λόγω των απουσιών της, η Ρεάλ κόβεται λόγω των ιδιαιτεροτήτων ενός κλάσικο (αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Μαδριλένοι έχουν προβάδισμα), αλλά Εσπανιόλ θα παίξω.

Ρίσκο έχει, λίγο ψηλότερα θα ήταν ιδανικά, αλλά και στο 5.00 νομίζω ότι παίζεται. Από μικρότερα πηγαίνω σε μια κυριακάτικη δυάδα με Αλμερία και Μονακό (στο 2.50 πλέον, εντελώς οριακά). Χθες ανέφερα και δύο ιρλανδέζικα, τη Ντρόχεντα που κέρδισε χθες και τη Σλίγκο που παίζει σήμερα (ο άσος στο 3.50). Το κουπόνι, όπως βλέπετε, μικραίνει! Οχι σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα.

Πέντε ματς όλα κι όλα για ολόκληρο το Σ/Κ και τα δύο εξ αυτών φαβορί. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι είμαστε στα τελευταία λεπτά, σε λίγο μπαίνουμε στις καθυστερήσεις. Με ένα από αυτά που παίζω (μονά ή δυάδα) παίρνω τα λεφτά μου πίσω, αν έρθει και κάτι ακόμα, είναι κέρδος. Τα λέμε την Τρίτη, που έχει αρκετά μεγάλο πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και Κύπελλα.

UPDATE Τα περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα ματς από το μεσοβδόμαδο είναι Τετάρτη και Πέμπτη, οπότε κανονική στήλη θα ανέβει αύριο το πρωί. Από τα σημερινά, αφήνω ό,τι εγγλέζικο υπάρχει και ρίχνω μια ψιλή στη Γρανάδα. Μπάζο είναι, για να πέφτει είναι, απλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια σε ανδαλουσιάνικες συναντήσεις, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η Μάλαγα σφυρίξει αδιάφορα σήμερα.

Για την Γρανάδα είναι τελικός. Υπόθεση είναι, προφανώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η Μάλαγα θα είναι χαλαρή. Αν το χτυπήσει, θα το πάρει, ξεκάθαρα! Αλλά, από τη στιγμή που ο άσος είναι στο 3.80, το ρίσκο είναι μικρό. Αλλο να ρισκάρω στο 1.50, άλλο στο 3.80. Αν ήταν έστω στο 3.00 ο άσος, δεν θα έπαιζα. Στο 3.80 μια ψιλή και τίποτα περισσότερο. Οπότε ρίχνω 25 μονάδες στον άσο του 3.

80 και τα υπόλοιπα αύριο! Αρχική κάβα (06/08): 5.000 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (21/04): 5.033 μονάδες Ποντάρισμα Σάββατο 22/04 Μονά Ολνταμ – Ροτσντέιλ 1 (3.30): 30 μονάδες Εσπανιόλ – Ατλέτικο 1 (5.00): 20 μονάδες Κυριακή 23/04 Μονό Αστον Βίλα – Μπέρμιγχαμ 2 (4.33): 25 μονάδες Δυάδα Αλμερία – Σεβίλλη Β’ 1 (1.95) Λυών – Μονακό 2 (2.50) * 25 μονάδες Ανοιχτά πονταρίσματα: 100 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 4.

933 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος