1165

Billaras

Δύο σεντονάτα, δύο εγγλέζικα-ΝΕΟ UPDATE!

Καλό απόγευμα σε όλους! Και τι απόγευμα! Ο λόγος που σας γράφω αργά είναι…απλός. Είπα να ξαναγίνω παιδί. Το χρειαζόμουνα με τόση κλεισούρα. Βγήκα στα χιόνια, δεν ρίχνει και συχνά (τόσο) χίονι στην Αττική, στα μέρη μου στο Μαρούσι άγγιξε το μισό μέτρο χωρίς υπερβολή, το αμάξι μου θαφτηκε στο χιόνι, ο δρόμος μόνο με αλυσίδες, τραίνο και λεωφορεία γιόκ, δείτε τις φωτό.

Η κεντρική είναι πριν 3 ώρες στο άλσος Συγγρού, σύνορα Μαρούσι-Κηφισιά. Εχασα την άισθηση του χρόνου και των χιλιομέτρων που περπάτησα. Οι “εσωτερικές φωτο” δεν θέλουν σχόλια νομίζω, ο δρόμος είναι από το σπίτι μου το πρωί και το αμάξι μου. Μετά έριξε κι άλλο, πολύ περισσότερο και πυκνο κι εγώ…είπα να βουτήξω μέσα (γέλια)!

Πάμε παρακάτω, καλά ήταν, εξακολουθεί να ρίχνει έξω, μολις κλείσω τη στήλη ανάβω το τζάκι! Και έχουμε και σεντονάκι βεβαίως-βεβαίως…

Πριν πάμε στο σεντονακι όμως, δύο σχόλια γιά όσα έγιναν…

Πρώτον, ένα “μικρό μάθημα” στοιχηματισμού.

Τι έγινε το ΣΚ; Τα φαβορί έκλαιγαν μαζί με τους παίκτες. Τι έκανα προσωπικά; Και 5αρα έφαγα και 4αρα έφαγα. Και πόσα έπιασα; Δυό. Μόλις δύο. Μπέρνλι τη μιά μέρα, Μπέτις την άλλη. Και που κατέληξα; Με…κέρδος!

Το Σάββατο έπαιξα 14,5 μονάδες. Αναβληθηκε ένα, παίχθηκαν οι 10,5. Την Κυριακή έπαιξα 15,5 μονάδες. Αναβλήθηκε ένα, παίχθηκαν οι 13.

Σούμα; Επαιξα 23,5 μονάδες. Και κέρδισα 12 μονάδες από τη Μπέτις (έχασα μιά στη μέρα δηλαδή) και 15,5 από τη Μπέρνλι και την “κουτσή δυάδα” με την αναβολή (κέρδισα πέντε δηλαδή στη μέρα). Σύνολο; Μπετ 23,5 μονάδες, επιστροφές 27,5 μονάδες! Καθαρό κέρδος 4 μονάδες στο ΣΚ…

Θα πει κάποιος “σιγά τα αυγά”. Ας το πει. Σε κάποια χρόνια θα πάρει χαμπάρι κι αυτός.

Αν σε ΣΚ που κλαίνε μανούλες, εγώ με…δύο σημεία-ένα καθε μέρα- βγάζω και τα τσιγάρα και τα σουβλάκια μου (μην πω και την βενζινη μου γιατί…δεν το κινώ το αμάξι συχνά με την καραντίνα), είναι θρίαμβος! Υπερευχαριστημένος! Εχω καλά κέρδη φέτος, ο Φλεβάρης έχει γυρίσει υπέρ μου μετά τον κακό Γενάρη, τσιμπολογάω όταν μπορώ, δεν χάνω, that’s the point! Οι “καλές” θα γίνουν 3-4 φορές τη σαιζόν, ταβάνι πέντε φορές.

Δεν μου χρειάζονται παραπάνω.

Και δεύτερον, ο…πραγματικός θρίαμβος: Η Εβερτον. Μαλιά στη γλώσσα έβγαλα. Και εδώ και στην Kingbet και στη Metrosport και στο Metropolis, βάραγα τα καμπανάκια. Ηταν το…απόλυτο τυράκι. Και οι μπουκ αποδείχθηκε ότι “κάτι ήξεραν”. Χαζοί ήταν να μας δίνουν άσο 1,90; Ούτε γιά 1,60 δεν ήταν κανονικά. Ανέβασαν άσο, έριξαν διπλό (4,00 αντί 6,00).

Και στο ματς γέλαγε ο κόσμος, η Εβερτον 1ο on target στο 75′, πρώτη νίκη της Φούλαμ ever στο Γκούντισον Παρκ! Υπόπτο; Στα μάτια μου τουλάχιστον ύποπτο. Και ξέρετε ότι προσωπικά δεν ψάχνω/βλέπω φαντάσματα. Τώρα είδα όσα είδα pre game, είδα και το ματς μετά και πήρα πρέφα. Δεν ξέρω τι παίχθηκε, ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ, αλλά σημειώθηκε το ζευγάρι.

.

Και τώρα πάμε στα φρέσκα. Εξαιρώ την Πέμπτη. Θα δείτε update. Μένω στο σήμερα και “λίγο” στο αύριο. Και λέω “λίγο” γιατί έχω σημαδέψει δύο αυριανά, την ΚΠΡ και την Νις. Αλλά τα κρατάω…κάβα, δεν παίζω κάτι τώρα. Και επίσης, θα παίξω και κάτι αυριανό από σήμερα. Τώρα ολοκληρωνεται το “λίγο”.

Λοιπόν. Τσέκαρα Πρέστον, Γουένσντεϊ, Τζίλιγχαμ, Νορθάμπτον και Στιβενέιτζ από την Αγγλία.

Μην τα ψειρίζω, παίζω μονά-δυάδα Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Στιβενέιτζ. Οποιος θέλει ας τσεκάρει και τα άλλα τρία, δεν είναι ασχημα αλλά δεν θέλω να παίξω πολλά και κόβονται στη λεπτομέρεια.

Και στα…λαμπερά; Γιά Λειψία-Λίβερπουλ και Πόρτο-Γιούβε δίνω πρώτη τύχη στα Χ αλλά δεν αγγίζω. Αγγίζω σε combο τα άλλα δύο! Μπάρτσα άσος+g/g που πάει στο 3,10 και Σεβίλλη 1+under αύριο, που πάει στο 5,50! Νομίζω έχουν λαθάκι.

Θεωρώ ότι η Μπάρτσα κερδίζει και η Σεβίλλη κερδίζει. Αλλά ξεροί άσοι δεν φτουράνε.Ενω με g/g το ένα και με under το άλλο, μου κάνουν!

Οπότε έκλεισα. Τέσσερα σημεία. Πως θα παιχθούν; Λέω να τα κάνω κι αυτά μονά δυάδα τα “σεντονάτα” αλλά όποιος θέλει ας τα “μπλέξει” κι αλλιώς. Θέλω και τα τέσσερα να παιχθούν και μονά, παραπάνω ανέλυσα το γιατί.

Σκεφτείτε το και πράξτε αναλόγως.

Update: Ελεγα κι εγώ, γυρίζει ο Πικέ, δεν θα παιζουν Νεϊμαρ και Ντι Μαρία, καλά τους βλέπω εδώ και 2-3 ματς τους “μπλαουγκράνα”, ας πάω στο combo. Ξερό άσο δεν θα επαιζα ποτέ ούτε στο αρχικό 2,00. Πόσο μάλλον σε κάτι 1,80 χθεσινά. Τους δίνουν και πέτσινο πέναλτι γιά το 1-0 (γελάει ο κόσμος). Αμ δε! Μύρισαν το κρίνο, τους κατάπιε ο Μπαπέ, η άμυνα με Πικέ μέσα ήταν…χειρότερη απ’ ότι χωρίς αυτόν.

Το τρίτο γκολ της Παρί (στημένη μπάλα, γιόμα, ανενόχλητος κεφαλιά στη μικρή περιοχή ο σκόρερ) τα λέει όλα.

Βέβαια, στα καλά της χθεσινής ημέρας, η Στιβενέιτζ το πήρε το ματσάκι. Και με εύνοια τύχης (καλό σημάδι αυτο), αφού η Κρόουλι έχασε πέναλτι στο 90′! Οπότε, φτάσαμε στο σήμερα, περιμένω ένα ακόμα ψηλό combo και στηρίζω την Σεβίλλη που αν μη τι άλλο είναι σοβαρή ομάδα, κυρίως αμυντικά.

Και μένει ένα ερώτημα: Τι άλλο παίζω; Χθες ανέφερα ΚΠΡ και Νις, σήμερα πρόσθεσα και τη Μπέβερεν που ίσως πάρει “κάτι” από την αδιάφορη Εουπεν. Και έμεινα να κοιτάω αυτά τα τρία. Εννοείτα δεν αγγίζω τίποτα από τα δύο της Premier (το νου σας, μάλλον δεν παίζει ο Γκουντογκαν στη Σίτι), δεν είδα και κάτι άλλο. Γιούβε σε αυτές τις αποδόσεις με τίποτα (εδώ θα έπαιζα τίποτα ειδικά, κόκκινες ή πεναλτι, αλλά αυτά τα ξέρει ο Thassios).

Θεωρητικά παίζονται και τα τρία λοιπόν. Αλλά τελικά, στην πράξη, λέω να μεινω με τη Σεβίλλη 1+under. Στη Νις δεν παίζουν οι νεοφερμένοι στόπερ, αφου το ματς είναι εξ’αναβολής. Και γυρίζει και ο Παγιέ στη Μαρσέιγ. Στην ΚΠΡ φοβάμαι την αντίδραση της Μπρέντφορντ που είναι ομαδάρα. Και στο βελγικο δεν έχω φρεσκια εικόνα της Μπέβερεν, δεν μπορώ να εμπιστευθώ την τελευταία.

Plus σε αυτά, ότι θα παίξω και αύριο (θα δείτε νεο update αργά, κατά τις 4 αύριο).

Update 2: Ολα ανάποδα χθες. Και με αυτο που έπαιξα και περίμενα (Σεβίλλη) και με αυτά που δεν έπαιξα, αλλά δύο απ΄τα τρία κέρδισαν (ΚΠΡ και Μπέβερεν). Οκ, μικρο το κακό, απλά επιβεβαιώθηκε και χθες ότι άλλα βλέπουμε στις Λίγκες και άξαφνα άλλα βλεπουμε στο σεντόνι.

Χθες και στα δύο ματς είδαμε “αγνωριστη” Σεβίλλη (προς το χειρότερο), “αγνώριστη” Ντόρτμουντ (προς το καλύτερο), “αγνώριστη” Πόρτο (προς το καλύτερο).

Πάω στο σήμερα. Δεν ψήθηκα. Τα κοίταγα τρεις ώρες. Αλλες ομάδες από διακοπή (σκανδιναβικές και ανατολικές), άλλες σε ουδέτερα χωρίς να είναι και τιμωρημένες αλλά ελέω covid-19, φυσικά πάντα χωρίς κόσμο σχεδόν παντου, κρύο και κακες καιρικές συνθήκες, ενω και η ειδησεογραφία με σκάλωσε σε πολλά ματς.

Κοιταξα λίγο Αστέρα. Η Μίλαν άθλια προχθες, έπεσε απ’ την κορυφη κι έχει Ιντερ εν’όψει. Αλλα χωρίς κόσμο και με απουσίες ο Αστέρας. Κοίταξα λίγο Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θα..παίξουνε με τις αρκούδες όμως απ΄το κρύο και άντε να μαντέψω τι Κράσνονταρ θα δούμε! Κοίταξα και Σοσιεδάδ. Ναι, αλλά στο…Τορίνο; Ούτε προπόνηση δεν έκανε στο γήπεδο της Γιουβέντους! Ακόμα και Ολυμπιακό τσέκαρα, αλλά άνευ Σεμέδο και κατά 99% άνευ Εμβιλά, δεν το τολμάω.

Ψάχτηκα και με over, τίποτα. Αντε με το ζόρι την Σάλτσμπουργκ στο 1,80. Και έτσι, κατέληξα. Κάθομαι “περίπου” στα αυγά μου. Και σημαδεύω το live, αν και εφ΄όσον μου δοθεί κάποια ευκαιρια. Οπότε, βάρος στο live, στο chat θα είμαι λίγο μετά τις 8.

Pre game, μονάχα ένα combo. Λιλ άσος+under. Οτι “δοκίμασα” και με τη Σεβίλλη χθες.

Στο 5,00 είναι μεγάλο. Να δούμε άλλη εικόνα και απόψε; Πιθανότατα. Θεωρώ ότι εν’οψει ρεβάνς και ο (φυση πιό επιθετικός) Αγιαξ θα είναι προσεκτικός, η Λιλ όλα τα ματς τα πάει στο γκολ, έχει έξι σερί παιχνίδια που δεν τρώει καν γκολ, έξι στα οκτώ τελευταία της είναι under. Θα…κονταροχτυπηθώ εν ολίγοις με τον Thassio, αφού..διαφωνούμε (γέλια).

Το ματς προσωπικά το περιμένω σε κάτι σαν οριακό 1-0, ειδικά αν δεν ανοίξει το σκορ νωρίς.

Τίποτα άλλο, τα λέμε στο chat, οπλισμένοι για live, προς το παρόν μονάχα 2 μοναδούλες στο combo της Λιλ. Αυρίο-δυστυχώς- πάλι χωρις Betsellers Radio, λίγη υπομονή ακόμα. Και νέα στήλη Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras