905

Billaras

Δύο σημεία, τρία σκοράκια-fun bets!

Tο αγγίξαμε χθες το μπαμ. Πολυ κοντά. Η Μίντλεσμπρο άνετα (0-2 αντί 0-4, παρελθόν από χθες ο ΜακΚάρθι από την Κάρντιφ, ευχαριστούμε την διοίκηση που τον κράτησε ως και χθες), η Φράιμπουργκ αρκετά άνετα και κυρίως δίκαια (αν και το κοράκι πάλι έκανε αίσχη και δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι που το είδε και στην οθόνη του VAR, ειλικρινά αν γιά 2η σερί αγωνιστική έχανα τη ίδια ομάδα με αδικία θα είχα σαλτάρει), οπότε έμενε η Σουόνσι.

Εσκουζα στο chat ότι θέλω να προηγηθεί. Επειδή ξέρω τη Μπέρμιγχαμ. Βρέθηκε πίσω όμως, ισοφάρισε στο 76′ κι εκεί ακριβώς φτάσαμε πολύ κοντά. Ενα γκολ από το απόλυτο (παραλίγο να το ξέχναγα, είχαμε “τσιμπήσει” με πρώιμη και το 6αρακι της Τζίλιγχαμ).

Το γκολ δεν ηρθε, ίσα ίσα που έγινε και 2-1. Θα πει κάποιος “κρίμα”. Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι πήραμε ότι αξίζαμε.

Καλά κέρδη. Πολύ καλά. Αλλά δεν αξιζαμε το θρίαμβο γιατί πολύ απλά η Σουόνσι δεν ήταν καλή. Θα μου πείτε “σιγά, τόσες φορές μιά ομάδα παρά την κακή εμφάνιση κερδίζει”. Αλήθεια είναι αυτό. Στη μπάλα συμβαίνει συχνά. Αλλά χθες δεν συνέβη. Χθες ηταν όλα “καλώς καμωμένα”. Καλή νίκη μεν, αλλά με όσα άξιζαν. Η Σουόνσι δεν άξιζε, δεν ήρθε.

Και όταν γίνεται έτσι ποτέ δεν θα παραπονεθώ. Αν έχανα πχ τη Φράιμπουργκ όπως πριν μιά εβδομάδα, θα έσκουζα. Τώρα δεν δικαιούμαι. Ηταν μιά καλή μέρα, that’s all.

Και πάμε πλέον στο σήμερα…

Οκ, από το σπίτι δεν θα βγούμε. Θα επιστρατεύσουμε και δύο τηλεοράσεις, live streaming στο λαπτοπ, στο τάμπλετ, όπως μπορεί ο καθένας να βρει άκρη.

Ξεκιναμε εκεί γύρω στις 4 (αν και το Νις-Λυών στις 2 ωραίο ματς θα είναι κι αυτό) και πάμε ως τα μεσάνυχτα non stop. Πολλή μπάλα και καλή μπάλα και ντερμπι και…χαμούλης.

Στα ντέρμπι σπάνια παίζω κουμάρι, αν με ρωτήσετε τώρα να παίξω ένα σημείο θα είναι το διπλό της Τότεναμ στο 3,25 που ανέβηκε. Αρχικά το είχα προσπεράσει στο 2,85-2,90 αλλά τώρα το ζυγίζω, θα επιστρέψουν οι βασικοι στην Τότεναμ, η Γουέστ Χαμ εντός δεν είναι και υπόδειγμα αξιοπιστίας (τρία σερί χωρίς νικη, με Μπρέντφορντ και Γιουνάιτεντ έχασε στο τέλος).

Ενα ακόμα μεγάλο ματς που σκέφτηκα να μπλέξω είναι το Ρόμα-Νάπολι, στηριζόμενος στην…λογική του παραλόγου. Η μιά μετά από εξάρα-τρελλή φάπα, η άλλη με 8 στα 8, σε κάτι τέτοια ματς η Ρόμα “ανασταινεται”. Αλλά δεν θα το πράξω, οκ, είναι τραβηγμένο.

Γενικά δεν έχω σημεία. Κουβέντα μεγάλη σήκωνε και η φορμαρισμενη Αλάνιασπορ μέσα στη Φενέρμπαχτσε που ειναι σταθερά προβληματική, αλλά τα 5αρια έγιναν 3,80! Χάθηκε η αξία όλη.

Εσβησα-δυστυχώς- και την Σοσιεδάδ, αυτό το 6αρι είναι τεράστιο, αλλά με τόσους απόντες (και ειδικά τον Οϊαρθάμπαλ) δεν το τολμάω. Με πλήρη Σοσιεδάδ αυτο θα ήταν το bet of the day μακράν.

Ψάχτηκα και γιά Κάλιαρι. Η Φιόρε σαν να τα χαλάει, το κλίμα στραβώνει λόγω Βλάχοβιτς που δεν ανανεώνει, αλλά Κάλιαρι και χωρίς Γοδίν πίσω, πως να το ποντάρω το ρημαδί;

Οπως βλέπετε, ψάχτηκα γενικώς.

Ενα ψηλό over (στο ΟΦΗ-Λαμια) και έπεσε λίγο και με τι να το συνδυάσω; Πάει κι αυτό.

Και έτσι, καταλήγω με ρίσκο να παίξω Νότιγχαμ. Εδώ έχω σούπερ φόρμα (5-1-0), ο μήνας του μέλιτος με τον Κούπερ καλά κρατεί, ήρθε και η ρέντα (τρελλή ανατροπή στο τελευταίο ματς, με 1-1 στο 91′ και 1-2 στο 92′), καλή και η απόδοση του 4,20. Τίμια, με αξία. Προφανώς ζόρικο, η Φούλαμ…είναι Φούλαμ, αλλά εκτός έδρας τα κάνει τα νερά της (1-1-2 στα τελευταία τέσσερα εκτός, ντόρτια άρπαξε στην Κόβεντρι στο τελευταίο της).

Καλή φάση, η ομάδα του Μαρινάκη κόντρα στην ομάδα που προπονεί ο Μάρκο Σίλβα!

Αφού λοιπόν έσβησα Κάλιαρι, Σοσιεδάδ, Αλάνιασπορ, κρατάω Τότεναμ και Νότιγχαμ, δύο εγγλέζες. Και επίσης, έτσι στο χαβαλέ, λέω να πάω και σε fun bets σκοράκια ένεκα της ημέρας των ντέρμπι. Αυτό είναι fun bet φσικά. Σε Γουέστ Χαμ-Τότεναμ, Μάντσεστερ-Λίβερπουλ και Μαρσέιγ-Παρί λέω να παίξω το 2-3 σκορ.

Ολα διπλά με 2-3. Το φέρνουν και συχνότατα! Στο 29,00 στο ματς του Λονδίνου, στο 21,00 στο ματς του Μάντσεστερ, στο 19,00 στο ματς της Μασσαλίας. Ετσι, να έχω και λίγο…αλατοπίπερο στα ντέρμπι.

Μονά και δυάδα τα δύο και μοναδικά μου bets (υπάρχει και πρώιμη πληρωμή), ξερά μονά τα τρία σκορ-fun bets και νέα στήλη πλέον την Τρίτη! Φυσικά τα λέμε και αργότερα σήμερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras