1588

Billaras

Δύο combo στο χαλαρό-UPDATE!

Απαπαπα, άμα μουλαρώσει η μπαλίτσα είναι ικανή να σου σπάσει τα νεύρα! Γελάω τώρα που γράφω, αλλά την Κυριακή δεν γέλαγα τόσο. Είχα “μυριστεί” την δυσκολία της μέρας, δεν ψηνόμουν παρά γιά ελάχιστα και το έγραφα, δεν έπαιξα ούτε κάτι Μίλαν, ούτε Αταλάντα, ούτε Ιντερ, ούτε Μπεσίκτας, ούτε Μπράγκα, ή Γκλάντμπαχ ή Μάντσεστερ ή Ρεαλ (και δεν ξέρω αν ξέχασα και κανένα απ’ τα “μεγάλα” φαβορί που έσπασαν).

Ε-ν-α έπαιξα ο έρμος! Ενα ασόδιο έπαιξα όλη μερα, την Τότεναμ που είχα…φαγωθεί. Και ήρθε. Και μάλιστα δεν άξιζε να έρθει! Καλύτερα να μην ερχόταν δηλαδή, παρά να βγει διπλό στο 90′ και μετά να μου σπάσει τα νεύρα. Τι ζήταγα στα βραδινά; Γκολ/γκολ, σιγά τα αυγά. Που να φανταστώ ότι η Λυών θα χάσει 2 παιχταράδες (ειδικά όταν ο ένας είναι ο Ντεπάι) στο 35′ και 45′ με ρήξη χιαστών; Που να φανταστώ (γιά την άλλη δυάδα που πέρασε εύκολα το g/g στην Λας Πάλμας) ότι η Σεντ Ετιέν στο πιό ζόρικο εμπόδιο της θα παίξει με 10 παίκτες από το…25′; Πάει ο άλλος ο τάγαρος και κάνει δύο φαουλάρες σε 10′ λεπτά μέσα! Ε, πως θα βάλεις γκολ με 10 απέναντι στη Παρί για τα 3/4 του ματς; Και ακόμα κι αν είχα 0,01% τύχες να το βάλει στο τέλος που η Παρί χαλάρωσε, πάνε και ανάβουν καπνογόνα οι οπαδοί και το λήγει στο 89′ (μου’χει ξανασυμβει αυτό φέτος, σε εκείνο το Σεντ Τρούιντεν-Γκενκ 3-3).

Και μένουν στο no goal και χάνω τις δυάδες όμορφα και ωραία και άκρως σαδιστικά.

Τα’πα, ξεθύμανα, κλείσαμε (γέλια). Πάμε παρακάτω. Παρακάτω…ψιλοπράγματα. Οκ, ίσως αύριο κάνω ένα update, αλλά ψίχουλα έχει. Mixed grill κουπόνι, λίγο από όλα. Γιά σήμερα κατέληξα σε δύο επιλογές, στα ρηχά θα μείνω προφανώς.

Η μιά είναι γερμανική. Θα παίξω Λειψία σε combο. Είναι καλύτερη της Ντόρτμουντ, καμιά αμφιβολία. Και…6-0 να έρθει, θα επιμένω ότι φέτος η Ντόρτμουντ έχει θέματα πολλά, έχασε και τον Βίτσελ. Πολύ πιό στρωμένη και φορμαρισμένη και σοβαρή η Λειψία. Κάτι λιμά κερδίζει τελευταια η Ντόρτμουντ, σιγά τα αυγά.

Να παίξει μπαλάρα σήμερα και πίσω να είναι γρανίτης ή ο Μπούρκι να πιάνει άπιαστα όπως με Σλάβια; So be it. Θα πάρω Λειψία σε συνδυασμό με over, το βρίσκο στο 4,5 οπότε καλά είμαι.

Η άλλη είναι γαλλική. Ρεμς-Μονπελιέ. Κι εδώ διπλό, εκτιμώ την Μονπελιέ και το Λιγκ Καπ είναι “διέξοδος”. Η Ρεμς δεν τρώει γκολ βέβαια, καλή έδρα, οπότε εδώ πάω στο διπλό με no goal.

Ας έρθει 0-1. Στο 5,50 στο 2+under καλό είναι.

Ξαναλέω, θα κάνω ένα update αύριο, έχει το Clasico, έχει Ελλάδα, έχει κύπελλα, θέλω να δω ειδήσεις. Γιά σήμερα αυτά τα δύο μονά-δυάδα στο χαλαρό και βλέπουμε! Και το βραδάκι στο chat.

UPDATE:Οπως περίμενα πήγαν και τα δύο ματσάκια χθες, το ένα ήταν στο “μισό μηδέν”, το άλλο στο “βαλτε να πάνε”, αλλά οι λεπτομέρειες δεν με ευνόησαν.

Η Μονπελιέ είχε 2-3 καλές φάσεις από στημένα, δώθηκε μια αποβολή (μάλλον άδικη), μετά ένα πέναλτι (σωστό) και έτσι αντί γιά 0-1 είδαμε 1-0 και τέλος. Στη Γερμανία όσο έπαιζαν πρώτο ημίχρονο αναρωτιόμουν αν…βλέπω τόσο λάθος. Γιατί η Ντόρτμουντ ήταν σούπερ και δεν εννοώ επιθετικά (αυτό το ξέραμε) αλλά και αμυντικά. Απόλυτη κυρίαρχος. Ωσπου ήρθε το β’ μέρος και…ησύχασα (γέλια).

Καλά βλέπω δοξα τω Θεώ. Παιδικά λάθη, άμυνα της πλάκας, γουέστερν το ματς, δεν ήθελε και πολύ να έρθουν όλα τούμπα, το απολαύσαμε γενικώς.

Δεν τα μετανοιώνω λοιπόν, σωστά ήταν τα χθεσινά, πανεύκολα ερχόντουσαν και ανάποδα τα σημεία. Οταν θελήσει, θα έρθουν. Οσο γιά σήμερα; Σβηστά, μιά δυάδα και τέλος. Οπως και χθες δηλαδή σβηστά.

Σημερα παίζω g/g το Ατρόμητος-Λαμία, πολύ ψηλά το 2,25. Η Λαμία και με τον ΠΑΟ μπορούσε, παράγει φάσεις. Το άλλο είναι σημείο φαβορί, είναι η Σεντ Ετιέν, που θα το κυνηγήσει το Λιγκ Καπ, παρότι έχει βέβαια σταθερά απουσίες ο Πιέλ δεν κάνει rotation μεγάλο. Η Νιμ εμ δεν βλέπω διάθεση να το κυνηγήσει, εμ και και να το κάνει…μάλλον δεν μπορεί.

Χάλια μαύρα είναι σταθερά. Τίμιο το 2,25. Οπότε, ξερή δυαδούλα και παπαλα, αφήνοντας ένα μικρό παραθυράκι πάλι αύριο να παίξω ένα μονό αποδεκτό σε νέο update. Αλλιώς πάμε γιά Σάββατο πλέον στήλη (και ράδιο κανονικά την Παρασκευή). Απολογούμαι γιά την απουσία μου χθες στο chat, θα λείψω και σήμερα, παίρνω…μικρές ανάσες!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras