1893

Billaras

Δύο σημερινά-ένα αυριανό!

Οταν όλος ο (στοιχηματικός) πλανήτης μάτωνε την Πέμπτη, εδώ βάζαμε ένα “ταπεινό” Update γιά να αποδείξουμε την αξία του no bet. Ολο το τριήμερο, ένα ματσάκι, εγγλέζικο έπαιξα. Φινίτο. Και στην κατακλέιδα πάντα αυτή ήταν η διαφορά του Betsellers πάντα, στα 7,5 χρόνια ζωής του. Πάει κόντρα στα “συνηθισμένα”.

Ούτε ένα ευρωπαικό ματς δεν προτάθηκε/παίχθηκε. Και αιτιολογημένα, όχι επειδή βαριόμαστε (γέλια).

Μετά τα αποτελέσματα, η δικαίωση. Το σημαντικό όμως είναι πριν τα αποτελέσματα να καταλαβαίνετε κι εσείς τι γράφουμε, γιατί δεν παίζουμε, να ακολουθείτε την ίδια γραμμή. Προφανώς και εδώ ξέραμε γιά το Σπόρτινγκ-Βιγιαρεάλ ας πούμε.

Αλλά τι γράφτηκε; Κάτι σαν “μακριά από τα πολυπαιγμένα”. Και έτσι απλά, η αποχή είναι σαν νίκη. Κρατάς τα λεφτά σου στην τσέπη. Ειδικά την Πέμπτη που έγινε το μακελειό, ούτε live προέκυψε. Δεν παίζουμε για να παίζουμε. Παίζουμε ΜΟΝΟ αν αξίζει κάτι.

Αυτά με όσα έγιναν και συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο. Παίζουμε μόνο αν αξίζει κάτι.

Και σήμερα αξίζουν ελάχιστα. Ελάχιστα όμως! Οποιος διάβασε την εφημερίδα, θα διαπίστωσε ότι έχω κρατήσει μόλις 4 εγγλέζικα και ακόμα δύο αυριανά! Ντέρμπι-Νοτς Κάουντι-Μπλάκπουλ-Χάρτπουλ και μετά Ντονκάστερ και Μπρίστολ Σίτι. Επτά γίνονται με το δευτεριάτικο ντέρμπι.

Πολύ εύκολα σβήνω σήμερα Μπλάκπουλ (ταλανίζεται με εξωαγωνιστικά), σβήνω και Χάρτλπουλ (σαφώς έχει καλύτερη φόρμα από την αντιπαλό της αλλα δεν είναι και κανένα κελεπούρι), αφήνω να ξαναδώ αύριο την Μπρίστολ (η Γουλβς θα το παίξει forza maxima), όπως αύριο θα ξαναδώ και το δευτεριάτικο.

Και τι (απ)έμεινε; Σήμερα…δύο. Ντέρμπι και Νοτς Κάουντι. Και παίζω από σήμερα (γραμμένο το σημείο εδώ και….πολλές μέρες αν θυμάστε) την Ντονκάστερ! Πάπαλα το Νησί, τόσο απλά. Κακό το υπόλοιπο πρόγραμμα, αν κάποιος θέλει να ψάξει over ας δει Πρέστον και Ολνταμ, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Ντερμπι ξέρετε όλοι τι δυναμική έχει, απέκλεισε Μάντσεστερ στο Λιγκ Καπ και Σαουθάμπτον στο κύπελλο.

Ντονκάστερ επίσης ξέρετε τι δυναμική έχει, μαζί την ποντάραμε (και μας πλήρωσε) με την Πρέστον εκτός έδρας. Πάντως οι “μεγάλες” σχεδόν όλες θα τα χτυπήσουν πλέον τα ματς εδώ που βρισκόμαστε. Ισως λίιιιιγο λιγότερο η Μπράιτον (δέκα αλλαγές με Γουέστ Μπρομ αν θυμάστε, που θα το είχαμε φάει το σημείο αν δεν ήταν αφελής η Μπρομ). Να μην ξεχάσω, η Πάλας δεν θα έχει τον Ζαχά.

Οσο για το ματς πρωταθλήματος; Με χάλασε η πτώση της απόδοσης της Νοτς Κάουντι. Την είχα στο 4+, τώρα πήγε 3,90 ταβάνι. Ντέρμπι είναι, το Μάνσφιλντ είναι λίγο έξω από το Νότιγχαμ (προς το δάσος του Σέργουντ, ξέρετε, αυτό του…Ρομπέν των δασών). Και σαφώς είναι καλή ομάδα η Μάνσφιλντ αλλά με την Νιούπορτ που έχασε ήταν κακή (κι αυτό είναι δείγμα).

Αντίθετα, “τσιμπήσαμε” μαγκιόρικα την (μεταμορφωμένη) Νοτς Κάουντι και μένει απλά να δούμε αν μπορεί να το ξανακάνει. Σκαλώνω στην απόδοση ρε γαμώτο…

Εκτός νησιού; Τίμιο φαβορί η Οβιέδο (αν και εδώ, την προτιμούσα στο 2,25 από το 2,10 που πήγε (να ανοίξω μιά παρένθεση: Κάποιος βλέπει ότι “παίζω” με τα 0,20 και 0,30. Κι όμως, εκεί είναι η ουσία όλη! Αν παίξω πχ Ντέρμπι και Νοτς Κάουντι τώρα ως δυάδα μας κάνει 16,88.

Πριν, με την Νοτς Κάουντι στο 4,20 μας έκανε 18,18. Αν εγώ σε ένα στοίχημα πχ των 50 ευρώ απεμπολώ κάθε φορά 65 ευρώ κέρδους, θα το…κλείσω το μαγαζί. Είναι τεράστια αυτή η διαφορά σε βάθος χρόνου και μεγαλώνει κιόλας όσο μεγαλώνει το ποντάρισμα! Στα 100 ευρώ μπετ ας πούμε, θα είχα 130 ευρώ διαφορά, ένα μπετ ακόμα και βάλε! ΜΗΝ τα προσπερνάτε αυτά, εδώ είναι η ταμπακιέρα όλη).

Θα πέσει κόσμος πάνω στη Μονακό, ας ερθει και 4-0, απαξιώ. Και από μεγάλα, κοιτάω Κόνιασπορ, Πάρμα, Σεντ Τρούιντεν. Αυτά τα τρία. Με την Κόνια σκαλώνω λόγω Κοτζαμάν (του τεχνικού της Κόνια). Ιστορία στην Φενέρ, δεν ξέρω τις προθέσεις του. Με την βελγίδα σκαλώνω στο σαφές ανέβασμα και της Ζούλτε. Μένει η Πάρμα. Καλή ένα ημίχρονο με την Ιντερ.

Δεν δέχομαι ότι είναι γιά 4,00 όταν η Κάλιαρι έχει 6 καλές απουσίες και μία νίκη σε 13 ματς! Σαφέστατα δεν στέκει. Που σκαλώνω εδώ; Στις…προθέσεις της Πάρμα. Μήπως πάει σβηστή γιά κανά ποντάκι….

Τα ξανακοιτάω όλα πλέον. Ντέρμπι σίγουρα μέσα. Ντονκάστερ σίγουρα μέσα. Ας πάει και το παλιάμπελο, με βαριά καρδιά (ελέω απόδοσης) μέσα και η Νοτς Κάουντι.

Εξαίρεση κάνω, ο κανόνας είναι αυτό που έγραψα παραπάνω.

Να παίξω και Πάρμα; Ή να μείνω με τις εγγλέζες-δύο σήμερα και μιά αύριο; Ας μείνω εκεί που είμαι. Πάσο με Πάρμα. Αν είναι, την βλέπουμε στο live όταν τελειώσουν τα εγγλέζικα.

Οπότε, με τρία σημεία και τέλος, το ένα αυριανό. Νέα στήλη αύριο (μικρούλα, πάλι μάπα το καρπούζι), αργότερα κλασικά στο chat.

Πως θα παίξω σήμερα; Patent. Μονά, δυάδες, τριάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras