1961

Billaras

Δύο στο χέρι κι ένα…σφήνα!

Δεκαέξι μονάδες (είτε με Φούλαμ, είτε με Αρσεναλ που θα μου έκαναν δυάδα) την Τετάρτη, άλλες οκτώ χθες με την Ρόδεραμ, κλείσαμε. Εχει μουλαρώσει η μπάλα και δεν θέλει να πάει μέσα. Καμιά αναφορά σε όσα δεν άξιζαν. Δεν άξιζε η Σριούσμπερι. Δεν άξιζε η Ιστλι. Δεν άξιζε καν η Σαμπντόρια που αντί γιά 4-0 ήρθε 2-2! Στέκομαι σε όσες πραγματικά αξίζουν, δεν ζητάω κάτι παραπάνω.

Δεν ζητάω κ….ρδία δηλαδή. Τα στοιχειώδη ζητάω, όσα αξίζω. Και δεν θέλω και παραπάνω. Οταν παίζω με μέσο όρο απόδοσης άνω του 4,00 τότε ένα στα τέσσερα ή πέντε μου κάνει τη δουλειά μου.

Η Ρόδεραμ άξιζε, ανέτρεψε σκορ (θα έπρεπε να έχει προηγηθεί), έχασε πολλά, κόλλησε στο 2-2. Αυτό είχα ποντάρει περισσότερο απ’ όλα. Δυό σημεία σε τέσσερις μέρες θα ήταν 24 μονάδες καθαρού κέρδους (μην πάω σε παλαιότερα).

Ξέρω ότι θα γίνει, πάντα γίνεται, το θέμα είναι το…πότε θα γίνει. Οπότε απλώς κάνω υπομονή. Και κρατάω καθαρό το μυαλό. Να βοηθήσει και λίγο το timing θέλω, δείτε πχ χθες τι έκανε η Θέλτα που την πόνταρα στο αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας μόλις είχε αλλάξει προπονητή, αλλά τότε έχασε και χθες έβαλε τρία! Μιά χαρά βλέπουν τα ματάκια μου δηλαδή…

Αυτή είναι η ιστορία του χθες, πάω πλέον στο σήμερα.

Πέντε σημεία σημαδεμένα από την Τετάρτη το βράδυ που πρωτομελέτησα, ένα ακόμα μου “έσκασε” σήμερα. Χιχόν (3,25), Τορίνο (4,75), Στουρμ (3,20), Ζυρίχη (4,00) και Χιρόνα αύριο (4,00). Ποιό μου έσκασε σήμερα; Θα το δείτε μόνο στις προτάσεις. Πουθενά αλλού. Γιατί δεν χρειάζεται ανάλυση.

Απ’ τα πέντε που ανέφερα, ένα είναι αυριανό, αλλά θα το σβήσω.

Με βαριά καρδιά. Αλλαξε προπονητή η Μπιλμπάο, με φρενάρει αυτό. Ομως, αύριο βράδυ εδώ θα είμαστε, έχουμε και live, ας δω εικόνα και αν είναι καλή το ποντάρω τότε.

Μένουν τα τέσσερα. Η Χιχόν με νέο τεχνικό πάει αέρας (δύο νίκες στο πρωτάθλημα συν μιά μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο) και παίζει κόντρα σε ομάδα που πέντε ματς δεν κερδίζει.

Η Τορίνο αήττητη εκτός έδρας φέτος, παίζει στο Μιλάνο με την Μίλαν που και η ίδια δεν έχει καταλάβει πως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στη βαθμολογία (κι έχει και Φάληρο μπροστά της). Η Στουρμ έχει επίσης ισιώσει με τον νέο τεχνικό, μαζεύτηκε πίσω και το κλίμα έχει φτιάξει, ενώ της Ραπίντ μάλλον ξεγελάνε τα τελευταία αποτελέσματα της γιατί μπάλα δεν παίζει.

Και τέλος η ευρωπαία Ζυρίχη που έχει σαφώς ανέβει επίπεδο, κόντρα στην ομάδα που έχει κατέβει….πολλά σκαλιά επιπέδου. Είδα και τα δύο τελευταία παιχνίδια της Βασιλείας (με Λουκέρνη και Γιουνγκ Μπόις) και…δεν βλέπεται. Καλά, από το καλοκαίρι το είχαμε δει αυτό, στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Χάλια μαύρα είναι, καμιά σχέση με την ομάδα την παλιά.

Μόνο οι μπουκ επιμένουν να την “βλέπουν” όπως ήταν και όχι όπως πραγματικά είναι (η απόδοση του διπλού έπεσε αλλά και πάλι στο 4,00 με καλύπτει).

Ποιές θα σβήσω σήμερα από τις τέσσερις (μιάς και έχω στο χέρι και ένα ακόμα); Θα σβήσω τη Στουρμ που είναι το χαμηλότερο απ’ όλα και δεν έχω και φρέσκια εικόνα της. Την αφήνω γιά το live κι αυτή.

Και θα σβήσω και την Τορίνο, φοβάμαι πολύ την ισοπαλία εδώ (αν είχε παραπάνω το διπλό όπως πχ είχε χθες η Σαμπντόρια, θα το κράταγα με dnb).

Παίζω Χιχόν, παίζω Ζυρίχη, παίζω και το…ξεκάρφωτο. Νέα στήλη την Τρίτη κλασικά, στο chat από το απόγευμα και ως τις 21,30 που ξεκινάει το μεγάλο παιχνίδι Ρίβερ-Μπόκα και δεν θέλω να το χάσω, ούτε να μου αποσπάει κάτι την προσοχή.

Θέλω να το απολαύσω (και να το σηκώσει η Μπόκα)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras