881

Billaras

Δύο συν ένα γιά patent!

Καλά έκανα και δεν έπαιξα τίποτα την Κυριακή, κάτι “ψιλοκοκό” που ανέφερα γιά πλάκα κάτι θα έδιναν, αλλά αυτά-το έχουμε ξαναπεί- στο Betsellers είναι ως μη γενόμενα. Τα βρίσκετε σε 1002 sites, λες και χρειάζεται ο κάθε Billaras να σας πει “g/g την ΑΕΚ και διπλό την Νις”. Να’χαμε να λέγαμε και να γεμίζουμε στήλες είναι αυτά. Σοβαρό σημείο δεν είχε και καλώς έκατσα στα αυγά μου.

Και τώρα που τα ξανακοιτάω, το ίδιο λέω, δεν βγήκε δηλαδή και κάτι που να είπα “αυτό μου ξέφυγε ρε γαμώτο”.

Οπότε πάμε παρακάτω, κατ’ ευθείαν στα φρέσκα. Να σας πω απλά ότι δεν είμαι στα καλύτερά μου. Είναι από τις περιόδους αυτές που δεν έχω κέφια. Λίγο βαριέμαι, λίγο στεναχωριέμαι εύκολα ή νευριάζω εύκολα, τέλος πάντων, θα μου περάσει.

Ειδικά αν δούμε καλή μπάλα και γίνει και κανένα καλό ταμείο, θα μου περάσει σίγουρα (γέλια).

Σημερα λοιπόν. Αν εξαιρέσω ένα και μοναδικό σημείο που 1000% το ποντάρω, έχω πάνω από δέκα ακόμα που τα σκέφτομαι. “Κάτι” έχουν, αλλά και δεν έχουν.

Να παίξω Βιγιαρεάλ; Σηκώνει κουβέντα όπως είναι η Γιουνάιτεντ. Αλλά θα ήθελα να μην έχει φύγει ο Σόλσκιερ ακόμα.

Τώρα που μας άφησε ίσως δούμε αντίδραση, ίσως δούμε και καμιά ισοπαλία που δεν “σκοτώνει” και καμιά τους.

Να παίξω Μπενφίκα; Τι 5αρια είναι αυτά; Πλάκα κάνουμε; Ηρθε ο Τσάβι και λύθηκαν όλα ως δια μαγείας; Από τύχη κέρδισε την Εσπανιόλ, με πέναλτι και την άλλη να βαράει τα δοκάρια! Απλώς την αύρα του Τσάβι φοβάμαι σε ευρωπαικό ματς, όχι την ομάδα του.

Ως και Μπάγερν θα κόντραρα (μπαχαλο έχουν γίνει με τους μη εμβολιασμένους παίκτες εκεί), αλλά…ποιά Ντιναμό ρε γαμώτο;

Να μην το ζορίζω στο σεντόνι, αυτό που κρατάω είναι το combo Αταλάντα+g/g που είναι τίμιο στο 3,10. Σέκο διπλό όπως έχει βουλιάξει, δεν φτουράει με τίποτα. Εννοείται ότι παίζεται από το “φτιάξε αγορά” γιά να έχουμε και πρώιμη σημείου αν γίνει 0-2.

Πριν πάω στο Νησι, είναι κι άλλα που δεν φτουράνε και είναι βραζιλιάνικα. Βασικά ένα είναι, η Γκρέμιο. Να σωθεί θέλει, η άλλη αμολάει αετό, ο προπονητης της ήταν παλιά στο Πόρτο Αλέγκρε, με παγκίτες θα είναι η Φλαμένγκο γιατί μετά έχει τελικό Λιμπερταδόρες. Κυκλοφορεί και στο 1,90 το σημείο, τσεκάρετέ το, άμα δεν ήμουν ο Billaras και άμα δεν ήταν το Betsellers εδώ, η δυάδα Αταλάντα-Γκρέμιο θα είχε γίνει…παντιέρα (γέλια).

Πάμε στην Αγγλία. Οπως και στο σεντόνι, έχω τσεκάρει κάμποσα. Και Μπλάκπουλ αρκετά ζεστά στο 4,33 (κάνει καλά νερά εκτός η Μπρομ, βασικα δεν σκοράρει), δύο ντεφορμέ της Λιγκ 1 ήθελα να τις κοντράρω αλλά…παίζουνε με επίσης χάλια μαύρα (αναφέρομαι σε Μπέρτον και Μπόλτον, απλά δεν θα εκπλαγώ αν πάρουν αποτέλεσμα οι Ακριγκτον και Ντονκάστερ), ενώ θα ειδατε ειδήσεις γιά το Οξφορντ-Φλίτγουντ, χτυπημένη από κορωνοϊό η γηπεδούχος και θα λείπουν 5 βασικοί της.

Το θέμα είναι ότι παίζει με…μπάζο επίσης! Δηλαδή, γιά να είμαι πιό σαφής, άνετα κόντραρα σήμερα Μπέρτον-Οξφορντ-Μπόλτον, αλλά…δείτε τις αντιπάλους τους ρε γαμώτο. Κακά σταυρώματα δυστυχώς. Ας τις ελέγχουμε στο live ομως.

Τέλος, στην 2η γλυκοιτάω την Γουόλσολ και εδώ να συμπληρώσω κάτι που δεν έγραψε ο Μάκης, ότι ο Κλαρκ, νυν τεχνικός της Πορτ Βέιλ ήταν ως πριν 10 μήνες στην Γουόλσολ και τους…παράτησε στεγνά να πάει στην Βέιλ! Οπότε υπάρχει ένα ακόμα κίνητρο στην φιλοξενούμενη.

Και φυσικά κρατάω Μάνσφιλντ. Είναι αυτό που έγραψα εξ’αρχης ότι έχω ένα που παίζω 1000%. Αυτό ήταν. Το αιτιολόγησε ο Μάκης άψογα, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι και στο 3,75 που είναι, λαθάρα είναι. Δεν θα το έδινα πάνω απο 3,20 με τίποτα.

Αν έχω Μάνσφιλντ και το combo της Αταλάντα στο χέρι, ξανακοιτάω όλα τα άλλα. Μπλάκπουλ και Γουόλσολ ξεκάθαρα κάνουν ένα κλικ παραπάνω.

Θα πάω με την Γουόλσολ στο 4,00. Θα κάνω το…ανάποδο δηλαδή από το Σάββατο. Το Σάββατο ο Μάκης έδωσε trixie, εγώ πήρα τα δύο απ’ τα τρία. Σήμερα δίνει μονά/δυάδα, εγώ προσθέτω και το combo της Αταλάντα και τα κάνω τρία. Παίζονται και patent άνετα. Και αυτό θα παίξω. Patent. Σε όλα έχω και πρώιμη.

Αύριο σίγουρα update ή και νέα στήλη διημέρου.

Θα δούμε. Και φυσικά τα λέμε στο chat αργότερα, ίσως έχουμε φουλ live απόψε (με πρώτα υποψήφια όσα ανέφερα άλλα άφησα).

Y,Γ: Στη κεντρική φωτό αρχικά πήγα να βάλω τον Νάιτζελ Κλαφ, τον προπονητή της Μάνσφιλντ (γιός του τιτάνα Μπράιαν Κλαφ, γνωστά αυτά). Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Γιατί όταν μιά ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή την κυρία που βλέπετε, την Κάρολιν Ράντφορντ, λογικό δεν είναι να αλλάξω γνώμη και να βάλω δική της φωτό; (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras