185

Billaras

Δύο συστήματα, δύο ειδικά, για δύο μέρες!

Οποιος (ελπίζω όλοι) άκουσε την εκπόμπη του Betsellers Radio χθες, ίσως και να έχει μπει ήδη μέσα στο μυαλό μου. Μεσοβδόμαδα-για καλό μήνα- η Αγγλίας μας έδωσε δύο άνετα σημεία με Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ. Σήμερα όμως; Σήμερα…ξεραϊλα. Φούλαμ στο 3,20 να παίξω; Πιό ψηλά πήρα την Νιουκάστλ την Τετάρτη, να μην πω για την Γαλατά. Και περισσότερο κοιτάω το ματς του Champions League στην Κοπεγχάγη για να (ξανά)κοντράρω Γιουνάιτεντ.

Εβερτον στο 2,87; Οριακα έλεγα “ναι” στο 3,10! Τώρα απλά λέω (μεγαλοπρεπές) “όχι”.

ΚΠΡ; Σε μάχη καταραμένων στο 2,70; Ματς κυπελλικά; Πχ Ολνταμ; Μπα… Δεν είναι αυτος ο γύρος των “μπαμ”. Θα έχουμε τους άλλους για το FA CUP. Να μην το ψειρίζω: Η Αγγλία…μάπα (έχει και σκατόκαιρο στα δυτικά/βορειοδυτικά). Το μόνο που θα κρατήσω σήμερα, ως fun bet/ειδικό είναι το 2-2 any time στο Νιουκάστλ-Αρσεναλ, που το βρίσκω στο 9,30 και μου κάνει μια χαρά (4-2-0 στα έξι τελευταία η καθεμιά, οι τέσσερις ισοπαλίες είναι…όλες στο 2-2).

Οταν λοιπόν η Αγγλία δεν με “εφοδιάζει” σημεία, ζορίζομαι. Και πάω αλλιώς το παιχνίδι. Οριακά (πέραν του 2-2 στο Νιουκάστλ) μου κάνει και αύριο η Μπλάκμπερν στο 3,20 μέσα στη Νοριτς. Τίποτα άλλο.

Και έτσι φευγω απ΄το Νησί και κοιτάω…στα πέριξ. Στα πέριξ έχει σημεία. Οχι “ουάου” αλλά έχει. Σοσιεδάδ-Αϊντραχτ-Ντόρτμουντ-Λιλ-Γκενκ-Κλανγκεφουρτ, ιδού μιά εξάδα σημερινή με σημεία που έχουν αξία και παίζονται.

Εσβησα…τσακ μπαμ δύο εξ’ αυτών. Σοσιεδάδ (δεν ειναι ευκαιρία το 3,30 και έχει κι αυτή Champions League, χώρια την κακή παράδοση) και Ντόρτμουντ (βούλιαξε 3,40 και δεν το κοιταω καν, στο 4+ ήταν). Αρα, έχω μια τετράδα και έχω και το 2-2 του Νιουκάστλ.

Θα το πάω ακόμα παραπέρα τώρα. Θα προσθέσω ένα ακόμα ειδικό/fun bet. Η Μπόκα Τζούνιορς, απόψε στον τελικό του Libertadores, να…ράψει το έβδομο, αλλά με τον δικό της τρόπο.

Στα πέναλτι. Φάση 16, προημιτελικά, ημιτελικα, έφερε…έξι ισοπαλίες και τρεις προκρίσεις όλες στα πέναλτι! Απίθανο! Ας το κάνει και στον τελικό μέσα στο Μαρακανά, έχω Ρομέρο αίλουρο αν πάμε στη “ρώσικη ρουλέτα”, αυτόν δείχνει και ο Καβάνι στη φωτό. Δίνει 9,00 κι αυτό. Αρα, τι έχω ως τώρα; Τέσσερα ασόδια (κανένα εγγλέζικο) σημερινά και δύο ειδικα.

Και τωρα το…τερματίζω.

Αυριο ανέφερα ηδη την Μπλάκμπερν. Και προσθέτω ακόμα τρία. Βαλερένγκα (3,30), Λεγκανιές (2,80) και Γκοϊας (3,00). Δυο που καίγονται και παίζουνε με εντελώς αδιάφορες (θυμίζω τελειώνουν τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα όπως και η Βραζιλία) και μια πρωτοπόρος κόντρα σε μιά τελευταία η οποία είναι…φαβορί!

Αρα, αν τα κανω σουμα, έχω 4+4 (Σάββατο+Κυριακή) και δύο fun bets.

Να τι έχω στο μυαλό μου! Να παίξω από σήμερα και τα αυριανά και αν χρειαστεί αύριο να έχω μόνο ένα update. Μπορεί να πέσουν και αποδόσεις, δεν είναι κακό μιά μέρα νωρίτερα. Το μόνο που μένει είναι η χημεία. Να κάνω κάτι “μικτό διημέρου”; Δεν είναι κακή σκέψη, όποιος θέλει ας το κάνει. Εγω θα προτιμήσω να πάω ανά ημέρα. Και δεν θα πάω σε τυχόν yankee.

Θα πάω σε δύο trixie, ένα ανά ημέρα, σβήνοντας ακόμα κάτι. Ουσιαστικά κάνω…σούπερ διαλογή, μονάχα έξι ασόδια όλο το ΣΚ (εκτός αν αύριο προσθέσω κάτι ακόμα). Θα σβησω από αύριο την Μπλάκμπερν. Πρέπει να είναι ρεκόρ αυτό. Ολο το ΣΚ κανένα εγγλέζικο σημείο (το 2-2 any time στη Νιουκάστλ δεν είναι σημείο). Και θα μείνω με τα άλλα τρία. Ολα έχουν πρώιμη.

Και σήμερα έχω σίγουρα Λιλ (πάλι σε εσωστρέφεια η Μαρσέιγ, μια χαρά το 3,50), Αϊντραχτ (έφτασε τις 11 σερί ήττες η Ουνιόν, εξαιρετικό το 3,00) και ψάχνω το 3ο μεταξύ Γκενκ και Κλάγκενφουρτ. Εδώ, επειδή κοιτάω στην “πράσινη”, έχω το μειονέκτημα ότι το βελγικο είναι χωρίς πρώιμη. Θα πάω με την αυστριακή στο 3,20. Η ΒΑΚ έρχεται και απο σοκ με την Λέομπεν στο κύπελλο, ενώ η ήττα της Κλανγκεφουρτ με την Αούστρια δεν ήταν σοκ, κάθε άλλο.

Η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα δεξιά (5-6-1 στο πρωτάθλημα η φιλοξενούμενη). Κι αυτό έχει και πρώιμη.

Αρα, έκλεισα. Επιφυλάσσομαι για αύριο κάποιο update, αλλά σήμερα έχω ΔΥΟ trixie (και τα έξι ματς με πρώιμη), ένα για κάθε μέρα, καθώς και δύο ειδικά/fun bet (και μιά τοσοδούλα στη δυάδα μπας και γίνει το “μπαμ”).

Λιτός και…περιεκτικός σήμερα. Ο καθένας ας αποφασίσει τι χημεία θα κάνει. Οσο για τα εγγλέζικα, τα κοιτάμε στο live.

Να προσθέσω κάτι: Έχω βαρεθεί τους…ντεμέκ ειδικούς, τα σώτα και τις παπάτζες. Προσωπικά -και παρά την εξειδίκευση και την εμπειρία μου-δεν διεκδίκησα κανένα αλάθητο και καμία…παντογνωσία. Ισα-ίσα οι κεραίες και τα αυτιά είναι πάντα τεντωμένα. Ξεκάθαρα λοιπόν η Λεγκανιές και η Γκοϊάς μπήκαν στο αυριανό παιχνίδι μου μετά την χθεσινή εκπομπή.

Γιατί αυτό είναι το Betsellers, είναι team work! Τα λέμε στο chat μετά τις 4.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras