1893

Billaras

Δύο φρέσκα, ένα…σε αναμμένα κάρβουνα-UPDATE!!

Κέρδισε δικαιότατα η (μεγάλη) Νοτς Κάουντι, μας (ξανά)πλήρωσε, οπότε όλα καλά χθες και πάμε παρακάτω, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Να κερδίσει η Ντόνκαστερ τώρα.

Στα σημερινά έχω λίγο…μπερδευτεί. Πολλά μαζεύτηκαν, τσέκαρα πάνω από μιά ντουζίνα αγώνες, με κοινό γνώμονα για πολλά από αυτά, ότι είναι ματς-σάντουιτς ανάμεσα στα Ευρωπαικά.

Εσπανιόλ, Αλαβές, Σαμπντόρια, Ρεμς, Μπράγκα, ΑΕΚ, Γκλάντμπαχ, Φορτούνα, αύριο την Μπολόνια, όλες αυτές κοντράρουν ομάδες που έπαιξαν προ ημερών και έπεται η ρεβάνς τους. Plus κάτι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι Μποαβίστα, κάτι Στρασβούργο, κάτι Γκρόνιγκεν, κάτι Ουντινέζε, κάτι Μπρίστολ Σίτι, να πως ξεπεράσαμε και την ντουζίνα και φτάσαμε στα 14! Να κερδίσει η Ντονκάστερ τώρα!

Να τα ξεμπερδέψω λίγο; Γιά αρχή έξω τα γερμανικά, δεν με ψήνουν Γκλάντμπαχ και Φορτούνα, αφήστε που είναι καλά και Αίντραχτ και Λεβερκούζεν.

Εξω τα δύο αυριανά Μπολόνια και Μάντσεστερ, θα τις ξαναδώ και αν είναι θα κάνω update αύριο. Εξω Ουντινέζε (δεν παίζω φαβορί αν και χθες πέρασαν τα δύο που ανέφερα-Μονακό και Οβιέδο). Εξω Μποαβίστα (δεν θα πει όχι και στο Χ, δεν παύει να είναι ομάδα που έχει να κερδίσει εκτός από τον Αυγουστο), έξω και Ρεμς (παραπήγε χαμηλά , δεν με ψήνει το 2,37, το ήθελα 2,50+).

Εξω και Στρασβούργο, έφερε Κουρμπίς η Καέν σε μιά ύστατη προσπάθεια. Εξω και Εσπανιόλ, με το ζόρι πήρε το τελευταίο της ματς και η Βαλένθια είναι άνετη στην Ευρώπη μετά το 0-2 στη Γλασκώβη. Εξω και Σαμπντόρια, σαν να κάνει κοιλιά (βασικά, σαν να ντεφορμαρίστηκε ο Κουαλιαρέλα, άρα no goals). Εξω και η ΑΕΚ, δεν ξέρω τι αντίδραση θα βγάλει ο Ολυμπιακός.

Να κερδίσει η Ντονκάστερ τώρα!

Πόσα μας έμειναν; Αλαβες, Μπρίστολ, Μπράγκα, Γκρόνιγκεν (και τα αυριανά που είπαμε, δεν τα σβήνω απλώς τα αφήνω γιά αύριο να τα ξαναδώ). Τα 14 έγιναν….4. Τα δέκα που άφησα, δείτε όμως κι έσεις. Ολα “κάτι” έχουν γιά να με τσιγκλίσουν. Χθες πχ είπα ότι αν έπαιζα φαβορί θα ήταν Μονακό και Οβιέδο, σήμερα λέω ότι αν έπαιζα, θα ηταν Ουντινέζε και Ρεμς.

Να κερδίσει η Ντονκάστερ τώρα!

Τα ξανακοιτάω πλέον τα τέσσερα. Η Μπρίστολ είναι σε τοπ φόρμα, σκοτώνει κυριολεκτικά, αλλά -το ανέφερα και χθες- η Γουλβς θα πάει φουλ. Το θελει να προχωρήσει. Και είναι καλή ομάδα. Ισως να έχουμε φεστιβάλ γκολ, κάτι σε 2-2 ή 2-3, κάπου εκεί. Δεν θα πάω στον άσο, θα το δω στο live.

Να πάω σε Γκρόνιγκεν; Κοντράραμε Φέγενορντ με την Εξέλσιορ, αλλά…ήταν άλλο ματς (γέλια).

Η Γκρόνιγκεν μπήκε πολύ καλά το 2019 (με 5 μεταγραφές μεταμορφώθηκε), η Φέγε έχει στόχο μόνο το κύπελλο (τέλη του μηνα με Αγιαξ), αλλά οκ, θέλει και την τρίτη θέση και αρχίζει να κοιτάει πίσω της πλέον. Θα προσπεράσω οριακά. Να κερδίσει η Ντονκάστερ τώρα!

Και έτσι, έμεινα χαλαρά με δύο…. Η Μπέτις πάει “στα κόκκινα”, διαλέγει ματς ίσως, παίζει σερί δύο φορές την εβδομάδα, έχει ρεβάνς με Ρεν, στο τελευταίο πρωταθλήματος ήταν κακή.

Και η Αλαβές φρέσκια και καλή. Οσο γιά το πορτογαλικό; Η Σπόρτινγκ ήταν μιά θλίψη με την Βιγιαρεάλ, έκαψε κόσμο. Και έχει και ρεβάνς φυσικά μπας και “το σώσει”. Κόντρα στην ξεκούραστη και πολύ επικίνδυνη και κυρίως σοβαρή Μπράγκα, θα τα βρει ζόρικα. Με χάλαει λίγο το 2,75 εδώ. Στο 3,00 θα όρμαγα ζεστά. Να κερδίσει η Ντονκάστερ τώρα!

Καταλήγω: Στο τσακ άφησα Γκρόνιγκεν, θα πάω με dnb στην Αλαβες (στο 3,25) και θα παίξω μονά και δυάδα με την Μπράγκα.

Χαλαρά. Γιατί….όπως έγραψα ήδη 5 φορές και σας έδωσα το στίγμα γιά σήμερα, να κερδίσει η Ντόνκαστερ! ΑΥΤΟ με καίει, αυτό θέλω, ας φάω και έξι γκολ στα σημερινά, η Ντονκάστερ είναι one shot, να φέρω τον μπουκ στα ίσα. Νέα στήλη την Τρίτη.

UPDATE: Δεν της πήγε καθόλου το ματς της Ντόνκαστερ, γκολ νωρίς, γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, έτσι δεν μπορούσε να ελπίζει παρότι δεν ήταν καθόλου κακή απέναντι στους βασικούς της Πάλας.

Οπότε…πάλι πάτσι με τον μπουκ, δεν έγινε η διαφορά και πάμε παρακάτω.

Κάνω ένα…γρήγορο update γιατί δεν δέχομαι ούτε το 4αρι της Γιουνάιτεντ, ούτε το 8αρι (6,00 στο dnb) της Μπολόνια. Οκ, θα λείψουν Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ, αλλά θα παίξουν Λουκάκου και Σαντσες Η Τσέλσι και εσωτερικές πληγές έχει να γλείψει και τελικό Λιγκ Καπ έχει μπροστά της.

Το 2-2 του πρωταθλήματος….δεν το ξεχνάω, δεν θα έδινα διπλό σε απόδοση άνω του 3,30 άρα στο 4,00 είμαι καλυμμένος. Οσο γιά το ιταλικό, η Ρόμα “χτυπάει” εκεί που δεν την περιμένεις. Ψυχάκηδες εντελώς (γέλια). Και δεν αποκλείω να βγάλει και λίγη κούραση, να έχει και λίγο το μυαλό στην Πόρτο. Η Μπολόνια με Μιχαίλοβιτς (που ως “καλός λατσιάλι” θα ήθελε να κάνει ένα μπαμ στη Ρώμη) έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Δίκη μου εκτίμηση ήταν το 5,50, τώρα έχω 6,00 στο dnb άρα και περιθώριο να παίξω. Οπως και χθες βράδυ, μονά και δυάδα. Χαλαρά, ας βγεί ένα να έχουμε και κέρδος. Κανονική στήλη αύριο. Το βράδυ θα δούμε μαζί και τα δύο ματς στο chat, είναι την ίδια ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras