1074

Thassios

Δύσκολος γρίφος η μέρα…

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δε νομίζω να μπορώ να έχω και παράπονο από τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα αφού μια χαρά κέρδος είχαμε από τα δύο παιχνίδια σε Λιμπερταδόρες και Γαλλία χθες. Λίγο πάνω από 18 μονάδες κέρδος λοιπόν ώστε να έχουμε ένα μικρό απόθεμα για να μπούμε σε ένα ακόμη καυτό Σαββατοκύριακο.

Σήμερα λοιπόν δεν σας κρύβω ότι ζορίστηκα λίγο με τη διαλογή.

Είχα να λύσω πολλούς ‘’γρίφους’’ ανάμεσα σε αρκετά ματς που προμηνύουν πολλές κάρτες και ξύλο. Θα αναλύσω τι θα παίξω και κάποια που άφησα και ας ελπίσουμε να μην μας φάει η διαλογή. Πάντως δεν υπάρχει κάποιο ματς που να μου κάνει το μεγάλο κλικ και γι αυτό θα καταλάβετε ότι θα πάμε με χαμηλά πονταρίσματα για Σάββατο.

Πρώτη στάση στη Γαλλία το μεσημέρι όπου έχουμε το ντέρμπι του Ατλαντικού ανάμεσα σε Ναντ και Μπορντό.

Η Ναντ δεν έχει καθαρίσει με την υπόθεση υποβιβασμού ενώ από την άλλη η Μπορντό άμα χάσει σήμερα μπορεί να μπει σε περιπέτειες. Οπότε μιλάμε και για ένα βαθμολογικό ντέρμπι πέραν του δικού τους. Οι δύο ομάδες έχουν πάντα παιχνίδια με δυνατές μονομαχίες και βλέπουμε στα τελευταία 2 ματς να είχαν και κόκκινη κάρτα. Θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα στο ματς αν και λίγο χαλαρά γιατί ο ρέφερι δεν μου αρέσει και πολύ.

Ο Benoit Millot δεν φημίζεται για κοκκινάκιας αν και φέτος έχει 4 κόκκινες σε 16 ματς ενώ αντίθετα είναι καλός πεναλτάκιας για όποιον θέλει να ποντάρει κάτι.

Δεύτερη στάση στο μεγάλο ντέρμπι τίτλου που θα τραβήξει απόψε τα βλέμματα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Εδώ η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα πολύ για ποντάρισμα σε κόκκινη κάρτα.

Πως να το κάνω όταν η Μπαρτσελόνα έχει φέτος μόνο μία και η Ατλέτικο καμία κόκκινη κάρτα! Και από την άλλη αυτόν τον ρέφερι δεν το πάω καθόλου ενώ φέτος έχει μόνο 2 κόκκινες σε 16 ματς. Όμως έχει κάλο μέσο όρο σε κίτρινες και λέω να πάω προς τα εκεί όταν μιλάμε για ένα ματς που θεωρώ ότι θα πέσουν κορμιά. Κοίταξα λίγο τα στατιστικά και μου αρέσει το όβερ 1,5 κάρτες στο 2ο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες αν και είναι οριακό το 3,10.

Το απόγευμα μετά έχουμε το δικό μας Ελληνικό ματς ανάμεσα σε Βόλο και Λάρισα όπου προκαλούν οι αποδόσεις αν και ο ρέφερι δεν με τρελαίνει κιόλας. Σημαντικό ματς πάντως και ντέρμπι μεταξύ των ομάδων θα έχει πολλές δυνατές μονομαχίες.

Πιο μετά έχουμε 2-3 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Τουρκίας που είναι υποψήφια για κάρτες και ‘’ξύλο’’ με το Μπεσίκτας – Γαλατά να είναι το δυνατό αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ τραγικές.

Μετά έχουμε το ματς για την παραμονή ανάμεσα στην Ερζουρούμ και την Κασιμπάσα όπου σφυρίζει ο Umut Meler και θεωρώ ότι δεν θα χαρίσει την κόκκινη σε ένα παιχνίδι που θα πέσουν κλωτσιές. Οπότε και είναι μια σκέψη για ποντάρισμα αν και δεν βρίσκω αποδόσεις για κάποιο λόγο.

Τέλος το βράδυ έχουμε ένα παιχνίδι στην Ιταλία που ναι μεν φαντάζει ιδανικό για γκολ και θέαμα αλλά κάτι μου λέει ότι θα πέσουν κάτι ψιλές.

Μου μοιάζει πολύ με το Σασουόλο – Αταλάντα που μας έφτιαξε την προηγούμενη Κυριακή. Η Λάτσιο θέλει απεγνωσμένα την νίκη για τις θέσεις στο σεντόνι ενώ η Φιορεντίνα έχει μεν μια ασφάλεια από τις θέσεις υποβιβασμού αλλά δεν θέλει να παλεύει μέχρι το τελευταίο ματς της σεζόν. Η Παράδοση των δύο ομάδων λέει 6 κόκκινες κάρτες στα τελευταία έξι παιχνίδια και νομίζω πως αξίζει να παιχτεί βλέποντας και το Fabio Maresca να σφυρίζει απόψε που είναι καλός για κόκκινες κάρτες.

Αυτά ήταν όλα τα ματς που ξεχώρισα ενώ πέρα από τον πεναλτάκια ρέφερι που ανέφερα στο ματς της Ναντ , τώρα νωρίς στην Αγγλία έχουμε τον Μιχαλάκη μας να σφυρίζει το Λιντς- Τότεναμ και θεωρώ ότι θα το δώσει το πέναλτι. Την δυάδα με καταλογισμούς πέναλτι την βρίσκω σε απόδοση 7,5 και μπορεί να παιχτεί.

Από τα υπόλοιπα τώρα τι κρατάω; Σίγουρα θα κρατήσω το ματς στη Ναντ που έχει όλες τις προϋποθέσεις και ας ελπίσουμε να παρασύρουν τον ρέφερι.

Κρατάω και το Ιταλικό το βράδυ όπου έχουμε παράδοση και βλέπω οι Ιταλοί να στρώνουν.

Τέλος μετά από πολύ σκέψη θα αφήσω τα υπόλοιπα ματς με τις κάρτες και θα ποντάρω την δυάδα που ανέφερα με τα πέναλτι. Σαν να λύθηκε ο ”γρίφος της διαλογής”. Ίδια ώρα παίζουν πάνω κάτω τα δυο παιχνίδια θα περιμένουμε ήδη κόκκινη στο ένα , ας βγούνε και δύο πεναλτάκια να γίνει χαμούλης μεσημεριάτικα.

Πάντως όσα άφησα δείτε τα. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι άλλο.

Νέα στήλη αύριο ενώ σήμερα θα δώσουμε μεγάλο παρών στο live!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS