362

Billaras

Είναι η…εποχή τους!

Μπορώ και να μην σχολιάσω τίποτα χθεσινό. Οπως το περίμενα, η μέρα ήταν…τζούφια. Και στοιχηματικά και αγωνιστικά. Στοιχηματικά, με παραξένεψε “κάπως” η Λάτσιο. Να έπεσε σε κέντα; Ισως, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αγωνιστικά ξενέρωτα ήταν, ως και ματς που τα περίμενα με γκολ ήρθαν οριακά 1-0 (Τότεναμ, Λίβερπουλ). Γενικώς δεν ήταν μερα που θα την θυμόμαστε και αυτό είναι λίγο περίεργο, μιάς και μιλάμ γιά Μάιο.

Τι έχει σήμερα; Αρχικά έσβησα δύο ολλανδικές σκέψεις. Εμεν και Εξελσιορ παλεύουν για αποφυγή του μπαράζ, σηκώνουν κουβέντα και τα δύο, ειδικά η Εξέλσιορ που -αν τυχόν δεν το ξέρετε- ήταν κάποτε δορυφόρος της Φέγενορντ. Στο Ρότερνταμ και οι δύο, οι οπαδοί της Εξέλσιορ δεν γούσταραν ποτέ αυτή την σχέση, αλλά είχανε γίνει χατηράκια.

Αυτά βέβαια 15 χρόνια πριν, πλέον (τυπικά) δεν έχουν σχέσεις, μην πω ότι έχουν και αντιπαλότητα (μετά από ένα 3-0 το 2017).

Οπότε τα έσβησα τα ολλανδικά. Στο Νησί τα δύο της Premier δεν αγγίζονται ξεκάθαρα, μόνο για τηλεθέαση κάνουν. Στην 1η Αγγλίας που έχει φινάλε, όποιος πάει να παίξει ΜΚ Ντονς ή Κέμπριτζ ως φαβορί ας…αλλάξει άθλημα.

Μόλις προχθες η αδιάφορη Μπέρτον νίκησε την Κέμπριτζ στο εξ’αναβολής. Αυτο που συζητάω είναι η Μόρκαμ. Οχι γιατί είναι αδιάφορη η Εξετερ. Αλλά πρώτον γιατί έχουμε σωστή απόδοση (αουτσάιντερ του 2,87) και δεύτερον γιατί είναι σε φόρμα, με 3 σερί νίκες. Αρα, κίνητρο-απόδοση-φόρμα εδώ “κολλάνε”. Φυσικά αν κερδίζει η ΜΚ Ντονς η Μόρκαμ δεν θα ελπίζει, αλλά τζόγο κάνουμε, φινάλε είναι.

Ενα ακόμα που κουβεντιάζω είναι το ξερό Χ στο Γουένσντεϊ-Ντέρμπι Η Ντέρμπι θέλει πόντο και να μην βάλει πάνω απο 3 γκολ η Πιτέρμπορο (τόση είναι η διαφορά τους στα τέρματα). Θα βάλει 3-4 η Μπόρο στην Μπάρνσλεϊ χωρίς να φάει κιόλας; Χλωμό ως απίθανο. Οπότε το Χ είναι οκ, η Γουνσντεϊ χαλαρή εν’ όψει πλέι οφ, η Ντέρμπι παίρνει εισιτήριο.

Φυσικά, είδαμε και με την Χάτερσφιλντ, τα Χ στην Αγγλία δεν είναι…ιταλικά. Εχουν λογική αλλά σπάνε κιόλας. Γι αυτό όμως έχουμε και 3,50 αντί για 2,50!

Ενα παρόμοιο Χ έχει και αύριο στο Μίντλεσμπρο-Κόβεντρι και είναι το μοναδικό αυριανό σημείο που συζητάω από σήμερα (αν χρειαστεί θα κάνω update αύριο μεσημέρι, αλλά θα είμαι και στο chat).

Τι άλλο έχει σήμερα; Μιά Ζυρίχη στο 3,00 (με κίνητρο, με μιά Βασιλεία να σκέφτεται την Φιόρε και να μην έχει κολλητή νίκη από τον…Οκτώβρη). Φοβάμαι και το Χ, αλλα το διπλό αξίζει ρίσκου. Πιθανό Χ στο Λοριάν-Μπρεστ (ντερμπάκι, η Μπρεστ “κάτι θέλει” ακόμα βαθμολογικά ενώ ειναι καλά και έχει και τρία σερί Χ εκτός). Τίμιο το 2,30 της Μάλαγα σε ανοιχτό ματς, αν και η απόδοση έπεσε.

Και τέλος, σηκώνει κουβέντα η Βόλφσμπουργκ, ξέρουμε όλοι ότι η Ντόρτμουντ είναι αφερέγγυα, συν την απογοήτευση που έχει. Και την ίδια στιγμή η φιλοξενούμενη έχει πατήσει γκάζια για Ευρώπη. Τιμιο και το combo 2-Χ+g/g (3,25).

Αυτά είναι. Τι παίζω; Χωρίς να ορμήσω και πάλι, λέω σήμερα αρχικά να κάνω ένα trixie ισοπαλιών! Λοριάν-Σέφιλντ-Μίντλεσμπρο (αυριανό αυτό).

Είμαστε 7 του Μάη, τώρα είναι η…εποχή τους.

Απο εκει και πέρα, ξερή δυάδα με Μόρκαμ και Μαλαγα που καίγονται αλλά είναι σε σωστές τιμές και σε καλή κατάσταση.

Λέω να το κλείσω εδώ, θα αφήσω Ζυρίχη, Βολφσμπουργκ, δείτε τα εσείς. Πάλι χαλαρά θα είμαι. Νέα στήλη Τρίτη, όχι αύριο. ΑΝ δω κάτι αύριο, θα δείτε απλως update. Αλλά θα είμαι chat αύριο (όχι σήμερα).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras