1134

Μάκης Μηνδρινός

Είναι ώρα για τρίξι

Χαιρετώ! Η Μπράντφορντ ήταν καλύτερη, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Δέχθηκε την ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του ματς από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ και από ένα πέναλτι που προήλθε από χέρι μετά από… πλάγιο άουτ. Συνεχίζουμε…

Εγραψα λίγα πράγματα την Τρίτη, το ίδιο και ο Βασίλης, δεν γίνεται να μην ασχοληθείς με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν βλέπεις φως στο τούνελ αυτό.

Γίνονται όλα όσα γίνονται και δεν αλλάζει το παραμικρό! Ευτυχώς που υπάρχει ο αθλητισμός και ξεχνιόμαστε λίγο… Φαντάσου να είχαν γίνει όλα αυτά στο πρώτο lockdown που δεν είχαμε με τίποτα να ξεχαστούμε. Τελοσπάντων…

Πάμε στα δικά μας, τα στοιχηματικά.

Στοίχημα

Από την Πρέμιερ Λιγκ δύο σκέψεις: Γουέστ Μπρομ (στην Κρίσταλ Πάλας) και Σαουθάμπτον (εντός με Μπράιτον).

Και τα δύο αουτσάιντερ φυσικά, η Γουέστ Μπρομ στο 3,50, η Σαουθάμπτον στο 3,00. Στην Τσάμπιονσιπ Λούτον (3,50) και λίγο Στόουκ (3,55). Στη Λιγκ 1 Μπέρτον (3,70), στη Λιγκ 2 Μπράντφορντ (3,10).

Κρατάω Γουέστ Μπρομ, Λούτον και Μπράντφορντ. Αυτά τα τρία μου αρέσουν περισσότερο. Η Γουέστ Μπρομ παίζει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία δεν πάει πουθενά.

Δεν είναι σωστό να μιλάμε για αδιάφορες ομάδες τόσο νωρίς, αλλά η Πάλας πραγματικά δεν πάει πουθενά. Δεν λέω ότι θα χάσει όλα της τα ματς από δω και πέρα, όμως όπως και να το κάνουμε άλλο είναι να παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια, άλλο να είσαι χαλαρός.

Η Πάλας έχει μόλις νίκη στα 6 τελευταία (2-1 εκτός έδρας την Μπράιτον με γκολ στις καθυστερήσεις).

Εντός έδρας από τις 7 Νοεμβρίου και μετά κέρδισε μόλις δύο φορές: 2-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 1-0 τη Γουλβς. Στο ίδιο διάστημα έχει 4 ήττες (η μία με 0-7 από τη Λίβερπουλ) και 4 ισοπαλίες. Η Γουέστ Μπρομ θεωρώ ότι θα πέσει, αλλά παλεύει. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχασε μόνο από την Εβερτον (0-1), έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη (1-0 επί της Μπράιτον).

Στα 7 τελευταία εκτός έχασε τα τρία, αλλά κι αυτά τα πάλεψε όσο μπορούσε: ηττήθηκε 2-1 από Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 2-0 από την Τότεναμ. Στα υπόλοιπα στο ίδιο διάστημα, ξεχωρίζει το διπλό επί της Γουλβς (2-3) και οι ισοπαλίες που πήρε στις έδρες των Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και Λίβερπουλ (1-1).

Στο Λούτον – Σουόνσι, θα επιχειρήσω να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι η Σουόνσι δεν είναι πολύ καλά, κάτι που δεν φαίνεται στα αποτελέσματά της.

Εχει κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της με πέναλτι στις καθυστερήσεις και στο πιο πρόσφατο ισοφάρισε πάλι με πέναλτι τη Μπλάκμπερν, σε ένα ματς που δεν ήταν καλή. Η Λούτον εντός έδρας έχασε μόλις τα 2 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της.

Κλείνω με Μπράντφορντ, ξανά! Είπα ήδη στην αρχή, ότι ήταν καλή στο Νιούπορτ και από δική της χαζομάρα δεν πήρε κάτι.

Αντιμετωπίζει μια εντελώς ντεφορμέ Καρλάιλ, η οποία έσωσε το βαθμό κόντρα στην ουραγό Γκρίμσμπι στο 93’ και συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς νίκη.

Θα πάω σε ένα τρίξι, αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά φέτος.

Καλό τριήμερο εύχομαι, να προσέχετε και καλώς εχόντων των πραγμάτων τα λέμε ξανά την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος