1966

Billaras

Εγγλέζικα και ένα γαλλικό!

Καλό μεσημέρι, δεν τα είπαμε χθες γιατί μετά την μελέτη μου αποφάσισα να μην παίξω τίποτα και ένοιωσα πως ήθελα μια μέρα…ρεπό. Ούτε μπάλα δεν είδα χθες, μετά το τελευταίο δίμηνο ήθελα να ξελαμπικάρω λίγο, να “αποτοξινωθώ” μιά μέρα.

Γιά όσα έγιναν την Κυριακή, νομίζω ότι η ατυχία μας…έσκασε ένα χαμογελάκι με την Αλαβές αλλά οκ, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λεπτομερειών, χιλιοειπωμένα αυτά.

Δοκάρι στο 87′ η Αλαβες και στην αγκαλία του τερματοφύλακα. Δοκάρι στο 96′ η Λίβερπουλ και μέσα με απίθανο τρόπο, μετά από σούτ της απελπισίας και διπλό γκελ πάνω στη δοκό. Μπάλα είναι, ότι θέλει κάνει!

Οχι ότι σήμερα έχει πλούσιο μενού, τρία ματς σκάναρα μετά τη μελέτη. Φούλαμ, Αρσεναλ και Ναντ. Ολες παίζουνε στο όριο του “τρία και κάτι”.

Και όλες έχουν κάτι να “πουν”. Η Φούλαμ συμμαζεύεται με Ρανιέρι, προφανώς. Απόψε έχει και την επιστροφή Σούρλε, ενώ σαφώς και καίγεται γιά βαθμούς. Η Λέστερ θα έχει την μεγάλη απουσία του Βάρντι, σοβαρό πλήγμα ενώ το ματς φυσικά θα διεξαχθεί σε έντονο κλίμα. Γιά πρώτη φορά ο ιταλός θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα με την οποία πέτυχε το θαύμα θαυμάτων.

Πολύ νωπές οι μνήμες από τον τίτλο που πήρε με την Λέστερ, όλα θα παίξουν τον ρόλο τους και στο τερέν.

Στο άλλο εγγλέζικο, δεν έχω να γράψω τίποτα γιά την Γιουνάιτεντ, την βλέπετε, σταθερά προβληματική, με γκρίνιες, αφού κατάφερε να φάει δύο γκολ και από την Σαουθάμπτον, βάλτε με νου σας. Επίσης θα έχει απώλειες σοβαρες, έξω Γιάνγκ, έξω κατά 90% Λουκάκου, έξω και Σάντσες φυσικά.

Την ίδια ώρα η Αρσεναλ άρχιζει σιγά σιγά να δείχνει αυτό που δεν έδειχνε επί Βενγκέρ. Μέταλλο. Αυτό είναι δουλειά Εμερι. Το κλίμα άριστο, 19 ματς αήττητη, ανατροπή και ντόρτι στο ντέρμπι με την Τότεναμ, άερας στα πανιά της γενικώς.

Τέλος, στο γαλλικό ματς, δεν είδα τη Ναντ (του Χαλίλοτζιτς εδώ και λίγο καιρό) προχθές, αλλά ειδα την Μαρσέιγ, μπας και έπαιζα τίποτα live στο ματς με την Ρεμς.

Οριακά δεν έπαιξα Ρεμς! Εμεινε στο 0-0 αυτό το παιχνίδι, με την Μαρσέιγ πάλι άθλια, πάλι άσφαιρη. Την έχω δει ακόμα 4-5 φορές φέτος, παρόμοια εικόνα, μιά μετριότητα (και επιεικής έκφραση). Γιατί είναι τόσο φαβορί απόψε, δεν ξέρω. Είκοσι επίσημα ματς έχει παίξει, έχει 9 ήττες! Ενα στα δύο το χάνει δηλαδή.

Ετσι όπως είναι τα τρία παιχνίδια, δεν είναι γιά μονά, οριακά στο 3 ή 3+ είναι.

Θα κάνω ένα trixie με λίγα λεφτά, δεν είναι εύκολο να πάρω τα δύο, αλλά θα ήθελα άνω του 3.50 γιά να τα κάνω μονά ή patent. Οποιος θέλει βέβαια, ας το κάνει.

Τίποτα άλλο, χαλαρά κινούμαι, νέα στήλη το Σάββατο αλλά την Παρασκευή θα σας έχω Editorial με πολλές εκπλήξεις! Οπότε το νου σας γιατί εσάς θα αφορά! Μετά τις 9 απόψε τα λέμε και στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras