3747

Billaras

Εγγλέζικα με ρίσκο!

Καλό μεσημέρι! Μιά χαρά περάσαμε και μεσοβδόμαδα, βγήκε ένα…συναγριδάκι 7,5 κιλών, η Νις. Να έβγαινε και δεύτερο ήταν πολύ δύσκολο, δεν είναι κάθε μέρα 4 Γενάρη. Οπότε, μιά χαρά, βγήκε χαρτζιλίκι, κοιτάμε μπροστά, δεν έγινε και τίποτα φοβερό, αν κρατάω κάτι είναι κατ' αρχάς ότι …η εικόνα με κράτησε από την Ουντινέζε (την είχα δει με την Λάτσιο και μοιραία δεν την πίστεψα) και κατά δεύτερον ότι…δεν ήταν καμιά έκπληξη ο αποκλεισμός της Μίλαν ή της Γιουνάιτεντ, μόνο της Παρί ήταν πράγματι “ρουκέτα”….

Αν έχω κάτι τρίτο; Η παρατεταμένα μεγάλη φετινή ευστοχία σε πολύ μεγάλα σημεία, πάνω από 4.5. Φτού μη το ματιάσω (γέλια). Σήμερα λοιπόν… Ξεκινάει η Γερμανία (ξεκίνησε χθες μάλλον, με το διπλό της Μπάγερν) αλλά δεν σκοπεύω να παίξω κάτι. Ναι, κι εγώ την περίμενα, είναι από τα “βασικά” πρωταθλήματα, αλλά δεν θα βιαστώ. Γιατί να το κάνω; Χρόνος υπάρχει.

Και δεν σκοπεύω να παραβώ έναν βασικό κανόνα στοιχηματισμού, που λέει “περίμενε να δεις φόρμα”. Ενα μήνα καθόντουσαν, δεν ξέρω τι θα δούμε σήμερα-αύριο. Οπότε, πάσο. Βάρος φυσικά στο νησί. Στο..πεδίο μου. Κύπελλο (4ος γύρος), πρωταθλήματα. Με μιά επισήμανση: Εχει εμβόλιμη μεσοβδόμαδα και η Premier League. Και ότι μελέτησα, έβαλα στο ζύγι και αυτά που θα παίξουνε σε λίγα 24ωρα.

Εκτός νησιού; Οχι πολλά. Αφησα το πιθανό over της Καλλονής γιατί ήταν νωρίς, ξεκίνησε. Και από εκεί και πέρα; Βιγιαρεάλ (και διπλό και over), Μπέβερεν, Νις. Πάει να πεί..ελάχιστα. Και χωρίς να χρονοτριβώ, τα…αφήνω όλα. Δεν είμαι και “καυτός” γιά τα παραπάνω, ας πάνε στο καλό, να φύγει ο Γενάρης και θα αυξήσω παιχνίδι από την άλλη εβδομάδα και εκτός νησιού.

Μου…αρκεί η Νις προχθές, ας μην την ξαναποντάρω. Οπότε, νησί! Και μόνο νησί. Ο αρχικός κορμός είχε μιά οκτάδα. Εγινε επτάδα, αφού άφησα την Μπόρνεμουθ γιά λόγους χρόνου. Πριν περάσω σε αυτή την (τελική) επτάδα, να αναφέρω μερικά ακόμα που στο…τσακ άφησα στην άκρη. Η Γέοβιλ, η Ντόνκαστερ, η Γιόρκ, βασικά αυτά τα τρία. Αλλά και τα επτά ήταν ήδη πολλά….

Η επτάδα λοιπόν: Σάουθεντ-Κιντερμνίστερ-Στιβενέιτζ από το FA CUP. Ολα…θηρία από πλευράς απόδοσης. Και μετά, είναι οι Κρου-Ρέντινγκ-Τορκί-Γουίκομ από τα πρωταθλήματα. Οσοι ακούσατε χθες απόγευμα Betradio, αυτά είχα. Δεν άλλαξα κανένα ούτε μετά την τελευταία σημερινή ματιά. Σάουθεντ: Ο Φιλ Μπράουν είμαι βέβαιος ότι ζει και αναπνέει γι αυτό το ματς.

Λατρεύτηκε στην Χαλ, με αυτόν ανέβηκε στην Premier το 2008 γιά πρώτη φορά μετά από 104 χρόνια. Κι αυτό τα λέει όλα. Μετά, μάλλον έκανε λάθος επιλογές, ως φέτος που στην “ταπεινή” 2η κατηγορία πλέον, κάνει δεύτερο ξεκίνημα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Χαλ στα κύπελλα πάντα κάνει πολλές αλλαγές, ο Μπρους δεν …θα χολωσκάσει, ακολουθεί ματς με την Πάλας, με την Νόριτς ήταν κακή και με απογοήτευσε, οι νεοφερμένοι δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής, απών και ο Χαντλστόουν, πάω με τον άσο.

Κιντερμνίστερ: Η μοναδική της Κόνφερενς που έφτασε εδώ. Ηδη ένα μπαμ, με την Πιτέρμπορο, με ανατροπή. Με νέο τεχνικό και “άγνοια κινδύνου”. Και η Σάντερλαντ; Επαιξε 120' στα κόκκινα κυριολεκτικά. Τα΄δωσε όλα μεσοβδόμαδα. Και πήγε τελικό. Ηδη δηλαδή, ξέρει ότι την περιμένει Γουέμπλεϊ. Ε, τι άλλο θέλει; Να…σωθεί, όχι να προχωρήσει στο FA.

Εχει Στόουκ μεσοβδόμαδα, έχει και λίγο…μεθύσει, δεν γίνεται να προσπεράσεις το πιθανό (τεράστιο) μπαμ! Στιβενέιτζ: Τον Αυγουστο μένει έξω από το Λιγκ Καπ από τη…Εβερτον, πολύ δύσκολα, εκτός έδρας, στα πέναλτι! Πριν 3 χρόνια, σακάτεψε την Νιουκάστλ. Πριν δύο την Ρέντινγκ. Μετά ζόρισε όσο δεν πάει την Τότεναμ. Αρα, το έχει. Στο “κλουβάκι”, με τάκλιν στην καρωτίδα, πόλεμος, ο Γουέστλι τους πορώνει και απέναντι μιά Εβερτον με δύο δεδομένα.

Πρώτον, κάνει κοιλιά. Με την Γουέστ Χαμ την είδα και πείστηκα. Λογικό είναι, πήγαινε 5 μήνες “τραίνο”. Δεύτερον, έχει την…Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα! Δεν είναι και λίγο. Το “μπαμ” της Εβερτον θα είναι αν βγει φέτος 4η. Και με ποιά μονομαχεί πέρα το τεράστιο βάρος του ντέρμπι; Με την..Λίβερπουλ. Αυτά ήταν τα τρία κυπελλικά. Στα πρωταθλήματος; Μιά Κρου που παίζει καλά (και οι ήττες της ήταν άδικες-άτυχες-ζόρικες) με μιά Τρανμίρ ντεφορμέ.

Μιά Ρέντινγκ από….7αρα (και πιό πριν διπλό στην Γουότφορντ). Και η Ιπσουϊτς εντελώς ντεφορμέ, ρωτήστε και τον Μάκη που την είδε από κοντά. Οι δε Οξφορντ-Μάνσφιλντ; Ολοι ξέρετε πόσο προβληματικές είναι εντός. Η Μάνσφιλντ έχει να κερδίσει…μήνες εντός, η Οξφορντ εκτός σκίζει, εντός…μπαστούνια. Και απέναντι της η Τορκί που με τον νέο τεχνικό ήδη έκανε διπλό (που το…φάγαμε, με την Γουίμπλεντόν).

Πάμε τώρα στο επόμενο στάδιο. Στις αποδόσεις. Δεν γίνεται τα…τεράστια 12.00 (της Κίντι) και 12.00 (της Στίβι) να πάνε με τα άλλα πέντε. Στο 4.60 (έπεσε) η Σάουθεντ, στο 3.20 η Ρέντινγκ, στο 2.80 η Κρου, στο 2.90 η Γουίκομ, στο 4.50 η Τορκί. Αν τα δύο θηρία πάνε μόνα τους, μένουν ακόμα πέντε. Είναι πολλά. Πρέπει να κόψω κάτι ακόμα. Και …καλά μαντέψατε, θα φάω τα δύο μικρότερα!! Κρου και Γουίκομ.

Εδώ βέβαια παίζει το ένστικτο. Εμενα με έχει πιάσει…λίγο λόξα με μεγάλα σημεία. Οκ αφου με “πάνε”, τα…πάω κι εγώ. Το παιχνίδι μου θα είναι πλέον το εξής: Μονά τα τεράστια (χωρίς draw no bet ή κάλυψη, εσείς αποφασίστε τι σας κάνει), σε πάντεντ τα άλλα τρία (μονά-δυάδες-τριάδα). Αρα, όλα μονά και μετά σύστημα με τα τρία “πρωταθληματικά”.

Νομίζω ότι σήμερα αυτό το παιχνίδι ενδείκνυται. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 21/1: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.830 μονάδες. Ποντάρισμα 24/1: Μονό αποδεκτό: Στιβενέιτζ 1 (12.00) με 35 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κιντερμνίστερ 2 (12.00) με 35 μονάδες. Πάντεντ: Σάουθεντ 1 (4.60)-Ρέντινγκ 2 (3.20)-Τορκί 2 (4.50). Με 80 μονάδες Σάουθεντ και Τορκί, με 100 η Ρέντινγκ, από 30 κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα.

Ολο μαζί το πάτεντ στις 350 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 430 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.400 μονάδες. Τα…βλέπετε. ΔΕΝ αποκλείω, να κάνω κάλυψη στο live betting. Δεν παίζω τώρα κάλυψη, αλλά αν ένα σημείο του 12.00 είναι εκεί που το θέλω στο 85', δεν θα το αφήσω να …φύγει! Κι ας μην φανεί ποτέ στην κάβα, καμιά σημασία δεν έχει. Ο μέσος όρος του παιχνιδιού μου σήμερα είναι… 7.

5 “μόνο”. Ο βαθμός δυσκολίας δεδομένος. Αλλά…έτσι ήταν και στον 3ο γύρο. Και την Τρίτη. Και τόσες και τόσες φορές τόσα χρόνια. Κοιτάξτε πως παίζω, αυτομάτως φαίνεται και τι ζητάω. ΕΝΑ να βγει από τα πέντε, θα έχω χάσει….δύο πακέτα τσιγάρα. Οταν με μέσο όρο 7,5 θέλω ΕΝΑ ως βάση, καλά είμαι. Με δύο, όποια και να είναι, κέρδισα καλά.

Είναι νομίζω καλό deal…. Τα λέμε ξανά σε ένα 24ωρο με άλλο παιχνίδι, πιό χαλαρό, τρίτη σερί Κυριακή δεν με γεμίζει το κουπόνι.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras