322

Μάκης Μηνδρινός

Εγγλέζικο προβάδισμα στους τελικούς

Χαιρετώ! Η στοιχηματική σεζόν ολοκληρώνεται το Σάββατο, με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Για εμάς του betsellerάδες, αυτό το ματς σηματοδοτεί πάντα το season finale. Εχουν βγει τα κοντομάνικα, έχουν βγει τα μαγιό, γενικά πατάμε το κουμπί της… ξεκούρασης.

Ανεβάζω σήμερα στήλη, θα γίνουν τα τελευταία πονταρίσματα της σεζόν, στους δύο τελικούς: τον αποψινό του Κόνφερενς Λιγκ (Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ) και του Σαββάτου (Σίτι – Ιντερ).

Απολογισμός και πως κύλησε η σεζόν γενικότερα, θα κάνουμε από την επόμενη εβδομάδα, όμως ένα γενικό σχόλιο είναι ότι κλείνει καλά. Ό,τι και να γίνει στους τελικούς δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Οι τελικοί είναι πιο πολύ για fun bets παρά για σοβαρό στοίχημα.

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ σήμερα. Να πω την αλήθεια πιο πολύ θέλω Φιορεντίνα, αλλά πιο πολύ «βλέπω» Γουέστ Χαμ για νικήτρια! Η ιταλική ομάδα θέλει να ολοκληρώσει ιδανικά μια έτσι κι αλλιώς πολύ καλή σεζόν, όπου στο πρωτάθλημα ήταν σταθερά στο πρώτο μισό του πίνακα, ενώ έφτασε και ως τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η δε Γουέστ Χαμ, πέρσι έφτασε ημιτελικά Γιουρόπα, φέτος τελικό Κόνφερενς. Και αν δεν ήταν αυτή η ευρωπαϊκή πορεία, ο Μόγιες πιθανότατα θα είχε αποτελέσει παρελθόν. Οριακά έσωσε τη θέση του, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ οι Λονδρέζοι εμφανίστηκαν πολύ κατώτεροι των προσδοκιών και κινδύνεψαν ακόμα και με υποβιβασμό.

Εχοντας υπόψιν τη γενικότερη εικόνα των ομάδων τόσο στη διοργάνωση όσο και γενικότερα, πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

Ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1. Μη λήξει κιόλας 1-1! Πρόκειται για τις δύο καλύτερες επιθέσεις του Κόνφερενς Λιγκ, με την Φιορεντίνα να έχει 36 γκολ και τη Γουέστ Χαμ 27. Πέντε σερί goal/goal η Φιορεντίνα, 3 η Γουέστ Χαμ στα 4 τελευταία στη διοργάνωση.

Το goal/goal πιθανό, κρατάω αυτό που είπαμε και στο stream, 1-1 anytime στο 2,42.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, το Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να μη πάρει η Σίτι αυτό το Κύπελλο. Το θέλει πολύ, το κυνηγάει κάθε χρόνο, φτάνει συνεχώς στην πηγή, ε, νομίζω ήρθε η ώρα της. Είναι σε καλή κατάσταση, βρήκε φόρμα στο κατάλληλο σημείο, γενικά είναι από τα ματς που εξαρτώνται κυρίως από τη μία ομάδα. Αν η Σίτι πιάσει μια νορμάλ για τα επίπεδά της απόδοση, θα κερδίσει.

Προφανώς μιλάμε για ένα ματς και σε ένα ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αν π.χ. η Σίτι φάει καμιά κόκκινη νωρίς, ε, προφανώς αλλάζουν τα δεδομένα. Όμως υπό νορμάλ συνθήκες η Σίτι όντως είναι το ακλόνητο φαβορί. Δεν θυμάμαι και τόσο μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις σε προηγούμενους τελικούς.

Τι παίζουμε; Βλέπω ένα καθαρό σκορ για τη Σίτι.

Τύπου 2-0 ή 3-0. Το 1+Under 3,5 δίνει 2,18. Το anytime 2-0 δίνει 2,20.

Οπότε πάμε στα δύο anytime. Στο αποψινό 1-1 και στο Σίτι – Ιντερ 2-0. Η δυάδα δίνει 5,32. Δεν μπλέκω με άλλα fun bets, απλά αν δεν περάσει το σημερινό, παίζει να βάλω το 2-0 Α.Σ. της Σίτι το Σάββατο μόνο του.

ΥΓ. Το vidacst στη 1 σήμερα στο YouTube, το podcast είναι ήδη στις πλατφόρμες.

ΥΓ2. Ο άλλος χτύπησε ήδη τρεμπλ τατουάζ (κεντρική φωτό).

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος