230

Billaras

Εγγλέζικο trixie και fun bet!

Για κάποιους, τώρα ξεκινάει κανονικά η σαιζόν. Είμαι μέσα σε αυτούς. “Ετρεξαν” ενα μηνα οι ομαδες, είδαμε πρωτα δείγματα, τέλειωσαν οι μεταγραφές, έγινε και η πρώτη διακοπή Εθνικών ομάδων. Μπορεί αυτό το κουπόνι να ειναι ζόρικο ελέω διακοπής (πριν)-ευρωπαικών (που ακολουθούν), αλλά η κεντρική ιδέα αυτή είναι. Οτι η σαιζόν τώρα μπαίνει στο κυρίως πιάτο.

Απο τώρα ως τα μέσα Απρίλη (μετά παύουμε να μελετάμε φόρμα και μελετάμε…σχέσεις και βαθμολογίες, σκιζουν και τις αποδόσεις ελέω κινήτρου). Οκτώ μηνες ζουμί.

Οχι τυχαία, χθες ξεκινήσαμε και το Betsellers Radio για φέτος. Με τον Αγγελο Αναστασόπουλο μαζί, σούπερ ήταν, η πρότασή μου είναι να την ακούτε ΠΑΝΤΑ αυτή την εκπομπή. Οχι ντε και καλά live, αλλά και μετά (ηχογραφείται, το ξέρετε οι παλιοί, να το μάθετε και οι νέοι, μπορείτε να την ακούτε on demand ως και την Δευτέρα, κάνετε log in στο site και απλώς πατάτε το κόκκινο κουμπι επάνω στην κορυφή της σελίδας.

Οταν είναι πράσινο είμαστε live, όταν είναι κόκκινο παραπέμπει στην τελευταία ηχογραφημένη εκπομπή). Στην εκπομπή μιλάμε γιά όλο το κουπόνι, ξεχωρίζουμε τα καλύτερα, περίπου τα ίδια λέμε και εδώ σήμερα. Μικρές προσθαφαιρέσεις. Επίσης, βοηθαει ο ένας τον άλλον, γιατί είμαστε ταυτόχρονα και στο chat, κάτι που μας ξέφυγε εμάς, το λέτε-συμπληρώνετε εσείς! Στο live δηλαδή είναι και διαδραστική η εκπομπή, συμμετέχετε ολοι-αν είστε κι εσείς στο chat.

Χθες λοιπόν (μιλώντας για ματς από Premier ως Παραγουάη), καταλήξαμε ότι το κουπόνι είναι ζόρικο, δεν είχε πολλά σημεία. Το βράδυ είδα και τα ματς Μπάγερν-Λεβερκούζεν κα Παρί-Νις, διαπίστωσα πρώτον ότι η Λεβερκούζεν μεσοεπιθετικά είναι φωτιά (με εξ΄ολοκλήρου νέα τριπλέτα τους Γκριμάλντο στο ένα φτερό-Χόφμαν στο άλλο-Μπονιφάς στο 9αρι).

Δευτερον ότι το κλίμα στην Παρί είναι (ξανά) στραβό. Αφήστε τα αγωνιστικά. Ο Εμπαπέ με τον Ντεμπελέ δεν…κοιτάζονται καν ας πούμε. Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασε η Λεβερκούζεν, μπορούσε άνετα, απλά έχει -όπως όλες οι γερμανικές- αυτή την “αφέλεια”. Μετά το 1-1, το ματς έγινε ρουλέτα. Ποιός θα έκανε το επόμενο ήταν. Εντελώς αφελές το 2-1 (όπως και το 1-0, δεν αφήνεις μονο του τον Κέιν στο 2ο δοκάρι, κάνεις έγκλημα, ίσαμε 40 τέτοια ίδια είχε βάλει στην Premier), αφελής και η Μπάγερν (καπάκι απο το 2-1 “τρώει” φάση αστεία, μονάχοι τους δεν έκαναν το 2-2 οι φιλοξενούμενοι, χαζό εντελώς και το πέναλτι στο 94′).

Ματς απολαύσαμε, αλλά το διπλό δεν ήρθε. Κρίμα.

Πάω στα φρέσκα. Λίγα. Εκτός Αγγλίας, ΔΥΟ είχα, τα αφηνω. Κλάνγκενφουρτ το ένα (η ΛΑΣΚ έχει Λίβερπουλ καπάκι, τεράστιο “τυράκι”), Λάτσιο το άλλο. Το ένα το αφήνω, αφού το έχει ήδη από προχθές ο Germanos. Μην παίξουμε τα ίδια. Το άλλο γιατί και η Λάτσιο έχει μεγάλο ματς καπάκι (Ατλέτικο) ενω είναι και αφερέγγυα.

Πάντως το κλίμα στην Γιούβε καλό δεν είναι μετά το θέμα Πογκμπά. Θα το δούμε στο live.

Αρα, μας μένει το Νησί. Και προσέξτε τώρα: Απο 1η και 2η Αγγλίας δεν μου αρέσει τίποτα. Λίγο Λέιτον είδα μέσα στην Πιτέρμπορο αλλά το άφησα. Εχουμε νέους προπονητές σε Φλίτγουντ, Τσάρλτον, Τρανμίρ, σημειώστε το. Οπως και να’χει, η δεξαμενή μου είναι Premier, Championship και Νάσιοναλ Λιγκ.

Το πάω ανάποδα. Γιατί στο καλό δίνει 3,00 η Σόλιχαλ; Την πόνταρα και προ ημερών χαλάρα, δεν εχασε, ήρθε 1-1, παραμένει η μοναδική…αήττητη της κατηγορίας. Κάποιος να μου πει γιατί το αρχικό 2,62 έγινε 2,80 και πλέον έχει γίνει 3,00! Το…χαρίζουμε στην Κιντερμνίστερ του 1-4-3; (σημειωτέον, σε 5 από τα 8 δεν σκόραρε καν). Ειδησεογραφικά δεν προκύπτει κάτι, κάνει μπαμ το σημείο.

Μετά πάω στην Championship και την Μπέρμιγχαμ. Μίλησα για δαύτην από νωρίς, την έχω ήδη ποντάρει μιά φορά. Αήττητη επίσης, με 3-2-0. Δηλαδή σε 13 ματς πρωταθλήματος, Σόλιχαλ και Μπέρμιχαμ ειναι αήττητες. Και η Γουότφορντ, ως άλλη Κιντερμνίστερ, έχει…μόνο μιά νίκη κι αυτή ήταν αρχές Αυγούστου στην πρεμιέρα! Εκτοτε έφαγε και μιά φάπα στο Λιγκ Καπ από τη Στιβενέιτζ, δεν σκόραρε σε 3 από τα 5 του πρωταθλήματος κι έχει 1-2-2.

Σόρυ, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Αυτό έχει και πρώιμη (η Σόλιχαλ δεν έχει).

Τέλος, ψάχνω το 3ο. Στην Premier δεν έχει σημείο “καθαρό”, λίγο Μπρέντφορντ σκέφτηκα αλλά πάει ο νους μου μέχρι την ισοπαλία. Το 2,87 της Μπράιτον δεν το κοιτάω ΚΑΝ, το στοίχημα είναι παιχνιδι απόδοσης. Οσο κι αν σας βομβαρδίζουν αριστερά και δεξία (και εσκεμμένα) γιά το αντίθετο.

Ναι, η Μάντσεστερ προφανώς δεν είναι καλά, τυφλός δεν είμαι. Αλλά στο 2,87 δεν παίζω διπλό. Τι μου μένει; Η…φοβερή παράδοση του Γουαρδιόλα και της Σίτι με την Γουέστ Χαμ. Εστω και με χίλια ζόρια, πάντα κερδίζει. Απ’ την αλλη, σέβομαι την λονδρέζα, θα της βάλει δύσκολα, είναι καλά. Και κυρίως πιστεύω θα της βάλει γκολ. Λέω να πάω σε τίμιο combo 2+g/g που μου δίνει 3,20.

Φυσικά από το “φτιάξε αγορά”, να πάρω το σημείο αρχικά αν γίνει 0-2. Και κάπως έτσι να κάνω ένα trixie και να κλείσω τη μέρα μου χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς ξανοίγματα (το βασικότερο).

Αντε, ας κάνω και τον “χαβαλέ” μου με κάτι που αναφεραμε χθες. Με κόκκινες κάρτες. Ακούστε την εκπομπή, είπαμε πολλά και για το ντέρμπι Ουαλίας Κάρντιφ-Σουόνσι και για το αυριανό “ντέρμπι” (σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι τοπικό, 300 χλμ τις χωρίζουν) Μίλγουολ-Λιντς.

Μεγάλες κόντρες, μεγάλο μίσος, κατά καιρούς σοβαρά επεισόδια. Στο ένα η κόκκινη δίνει 4,00 και στο άλλο 4,50. Λέω να κάνω μονά-δυάδα, να έχω και ένα fun bet δηλαδή μαζί με το trixie. Τώρα έκλεισα.

Αύριο νέα στήλη, σήμερα από νωρίς και…όσο αντέξουμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras