1164

Μάκης Μηνδρινός

Εδρες που επηρεάστηκαν

Χαιρετώ! Περίεργη μέρα η χθεσινή, δεν ανέβασα την κλασική παρασκευιάτικη στήλη, δεν κάναμε και εκπομπή, είχα ένα θεματάκι όμως όλα καλά, προχωράμε!

Περνάω απευθείας στο παρασύνθημα, δεν είναι πολλά αυτά που θα πούμε. Στην Πρέμιερ Λιγκ, θεωρώ ότι η Αρσεναλ θα κερδίσει σήμερα, αλλά ως εκεί. Τεράστια η απόδοση για Εβερτον στην έδρα της Γιουνάιτεντ.

Η Εβερτον δεν είναι ομάδα της σειράς, η Γιουνάιτεντ έχει γκελάρει φέτος εντός έδρας και με πολύ χειρότερες ομάδες. Τέλος, θεωρώ ότι έπρεπε να είναι ισορροπημένο το Μπέρνλι – Μπράιτον. Η Μπέρνλι έκανε φυσιολογικές ήττες στα δύο τελευταία, νωρίτερα μια χαρά ήταν, ανεβασμένη. Αλλά ΟΚ, δέχομαι και ότι η Μπράιτον είναι στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στη Λιγκ 1 και στη Λιγκ 2 πάλι λίγα πράγματα. Εκείνο που βλέπω πιο σοβαρά απ’ όλα είναι το διπλό της Μπράντφορντ στην έδρα της Εξετερ. Υπήρχε μια περίοδος που όποτε έβλεπα Εξετερ εντός έδρας «έστριβα». Ε, έχει περάσει αυτή η εποχή, η Εξετερ κάνει συχνά γκέλες πλέον εντός, ενώ σταθερά εδώ και κάνα μήνα δεν παίζει καλά. Από την άλλη, η Μπράντφορντ είναι σταθερά σε ανοδική πορεία, 8 ματς αήττητη, έχει και το όνομα και τη φόρμα.

Στ0 3,50 το διπλό.

Κλείνω με Τσάμπιονσιπ, εδώ είναι το ματς που έχω ξεχωρίσει περισσότερο απ’ όλα κι ας έπεσε η απόδοση κάτω από το 4,00 (3,90 είναι τώρα). Αναφέρομαι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία αντιμετωπίζει τη Μίλγουολ εκτός έδρας. Το «Ντεν», έδρα της Μίλγουολ, μπορεί σπάνια να γέμιζε, αλλά οι οπαδοί της είναι ακόμα… σκληροπυρηνικοί και φωνακλάδες.

Οταν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα, δεν περνούσες εύκολα από ‘κει. Την έχω ζήσει την ατμόσφαιρα, έχω βρεθεί εκεί, σε ένα τοίχο του «Ντεν» είναι κάπου και το όνομά μου, σε μια μικρή πινακίδα. Την πρώτη φορά που πήγα είχα παρέα και τον Γιάννη, τον δικό μας Γιάννη του Betsellers (Γιάννης Λονδίνο).

Η Μίλγουολ, λοιπόν, είναι φουλ επηρεασμένη από την απαγόρευση του κόσμου στα γήπεδα.

Μόλις μία νίκη έχει φέτος εντός έδρας! Και πολλές ισοπαλίες βέβαια, αλλά η ουσία είναι ότι πλέον οι αντίπαλοί της το ξέρουν, ότι η Μίλγουολ εντός είναι ευάλωτη. Και η Σέφιλντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με 4 νίκες στα 5 τελευταία. Αν δεν υπήρχε το -6, θα ήταν σχεδόν ισόβαθμη με τη Μίλγουολ. Το διπλό άνοιξε πάνω από το 4,00, τώρα είναι στο 3,90.

Εχει και Χ προφανώς, η Μίλγουολ έχει πολλές ισοπαλίες, όποιος θέλει παίρνει και κάλυψη.

Θα παίξω Σέφιλντ, θα παίξω και Μπράντφορντ. Δύο επιλογές όλες κι όλες, κοντράρω δύο παραδοσιακά καλές έδρες που όμως φέτος έχουν επηρεαστεί πολύ… Τα λέμε την Τρίτη καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος