1775

Billaras

Εθνική και…σουηδέζες!

Εκατσα χθες να δω λίγο μπαλίτσα με τις Εθνικές, αλλά ομολογώ ότι δεν είχα διάθεση. Είναι η εποχή που το μυαλό μου χρειάζεται αποτοξίνωση. Δηλαδή οκ, είδα μπάλα, τα είπαμε και στο chat γιά ένα ημίχρονο, αλλά δεν είχα διάθεση γιά ποντάρισμα, βασικά δεν είχα διάθεση καν γιά τόπι! Μπαινόβγαινα στο μπαλκόνι, χάζευα στο Facebook, δεν συγκεντρωνόμουν στα ματς.

Πιάσανε και οι ζέστες, το μυαλό…έχει “φύγει” (γέλια).

Ξέρω ότι σήμερα κάμποσοι κάνετε βουτιές, σας ζηλεύω, αλλά κάνω την καρδιά μου πέτρα (λέμε τώρα) και επικεντρώνομαι στα παιχνίδια. Λιγοστά είναι ετσι κι αλλιώς.

Ξεχωρίζει η Εθνική μας. Ειλικρινά δεν ξέρω πως να προσεγγίζω το ματς. Συμπέρασμα δεν έβγαλα στο φιλικό με την Τουρκία, έλειπαν και τόσοι.

Ούτε γιά την Ιταλία έχω “καθαρή” άποψη. Οκ, βασίζομαι (όπως όλοι) στη γενικότερη θεωρία. Αμυντική προσέγγιση εμείς, οι ιταλοί κλασικοί “τόσο-όσο”, κάτι σε under, 0-1, 0-0, 1-1, κάπου εκεί μέσα. Είναι και η εποχή τέτοια, γκάζι δεν είναι εύκολο να πατήσει καμιά ομάδα Ιούνιο μήνα αν δεν έχει κάνει μίνι-προετοιμασία (όπως κάνουν γιά Μουντιάλ και EURO).

Περίσσότερο γιά να έχω κάτι να ασχολούμαι, θα παίξω Χ ημίχρονο/2 τελικό. Είναι στο 4,33 που είναι νορμάλ, ας το χάσω και ας μην χάσουμε.

Πέρα από την Εθνική μας, στα άλλα ματς προκριματικών, στραβοκοίταξα ειναι η αλήθεια τρία αουτσάιντερ, την Φινλανδία (αλλά σβήστηκε άμεσα γιατί πήρε την κατηφόρα), την Αλβανία (δεν έγινε δα και καμιά υπερδύναμη η τίμια Ισλανδία) και την Ουαλία (έχουν απόντες και είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο οι κροάτες).

Ομως, το σκάλωμα μου ήταν το…ίδιο με της Εθνικής μας. Δεν έχω εικόνα (δεν είναι εικόνα ένα ματς το Μάρτιο ή ένα φιλικό), δεν έχω άποψη, δεν ξέρω τι θα μου προκύψει. Χθες ας πούμε χάζευα το Ουκρανία-Σερβία, πρώτο μισάωρο είναι όλο Σερβία (χάνουν 2-3 καλά) και μόλις τρώνε το πρώτο…εξαφανίζονται κυριολεκτικά και αρπάζουν τάληρο. Να πάω δηλαδή στα τυφλά; Δεν πάει το χέρι…

Ιδέες σας έδωσα, θα είμαστε και στο chat να τα βλέπουμε μπας και σκάσει τίποτα στο live, αλλά pre game δεν ακουμπάω κάτι.

Μόνο το -ουσιαστικά fun bet- της Εθνικής μας.

Οπότε, τι άλλο απομένει; Ομολογώ ότι δεν ασχολούμαι σχεδόν ποτέ, αλλά τώρα ελλείψει άλλων, ασχολήθηκα. Και αναφέρομαι στην Β’ Σουηδίας. Μου αρέσουν και τα τρία σημερινά ματς! Η Τρέλεμποργκ γιά άσο του 2,62, η Φρέι γιά διπλό του 2,80 και κυρίως η Μιάλμπι γιά διπλό του 3,00.

Δείτε κι εσείς την φόρμα και τις ειδήσεις. Ολα είναι καλά και οι αποδόσεις στέκου μιά χαρά. Στο κάτω κάτω κοντράρω Μπρομαποϊκάρνα που δεν έχει καν νίκη εντός και έχει γενικώς ξεχάσει να κερδίζει, κοντράρω Βαστέρας που δεν κερδίζει σε πέντε εντός, κοντράρω και Ντέγκεφορς που έχει σερί ηττών (και απόντες). Εικόνα δεν έχω. Αλλά -σε αντιδιαστολή με τις εθνικές- εδώ έχω μέτρο σύγκρισης και στατιστικά στοιχεία.

Εχω κάτι στα χέρια μου δηλαδή γιά να αξιολογήσω.

Οπότε, καταλήγω. Το μονό της Εθνικής και ένα trixie από Β’ Σουηδίας. Την Μιάλμπι θα την ποντάρω και ένα μονούλι γιατί όντως ξεχωρίζει.

Θα τα πούμε απόψε στο chat, σας περιμένω. Και αν δω κάτι άλλο αύριο, θα γίνει update. Αλλιώς νέα στήλη Δευτέρα απόγευμα ή Τρίτη πρωί (ανάλογα με το τι θα δώ απο τους επόμενους αγώνες των Εθνικών ομάδων).

Εννοείται ότι πάμε χαλαρά….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras