302

Germanos

Εκπλήξεις στο Κύπελλο Αυστρίας

Καλημέρα, καλημέρα! Πριν ξεκινήσω με τα ποδοσφαιρικά, ελπίζω να παίξατε Humphries στο 13,00 για κατάκτηση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω να ενσωματώσω τα darts στην στοιχηματική σας ζωή, προσωπικά ασχολούμαι πολύ με αυτά και στοιχηματικά υπάρχουν ευκαιρίες. Σε κάθε μεγάλο τουρνουά θα γίνεται αναφορά από μένα, οπότε στο χέρι σας τι θα κάνετε.

Στα ημιτελικά λοιπόν ο Humphries, που λογίζεται πλέον ως πρώτο φαβορί κατάκτησης. Στο 3,00 να κατακτήσει τον τίτλο. Απέναντι στον Clayton σήμερα θα είναι και το πιο δύσκολο ματς από όλα έως τώρα, αφού ο Ουαλός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αν περάσει σήμερα λοιπόν το αγγλούρι μας, τότε το 13,00 είναι πολύ κοντά στην επιβεβαίωση.

Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη

Πάμε τώρα στο αυστριακό Κύπελλο. Όσον αφορά τα χτεσινά παιχνίδια, είχαμε μόλις μία έκπληξη. Ο λόγος για την Ιμστ, που πέταξε έξω την Μπρέγκενζ (θα αγωνίζεται φέτος Αυστρία ΙΙ και θα μας απασχολήσει). Δεν είχα σημειώσει κάτι για χτες, ενώ στο συγκεκριμένο μου έλειπαν πολλές πληροφορίες και για την μεν και για τη δε, πάνω από 5,00 πλήρωνε ο άσος.

Στα σημερινά τώρα κράτησα μερικά παιχνίδια. Θα τα πάω χρονικά, καθώς σε λιγότερο από 2 ώρες ξεκινάει το πρώτο παιχνίδι. Η Χάρτμπεργκ ταξιδεύει σε μια ερασιτεχνική. Οι σημειώσεις μου περί Χάρτμπεργκ λένε πως θα παίξει πιο επιθετικά φέτος, είχε θέμα έτσι και αλλιώς όλη την προηγούμενη σεζόν αμυντικά, το γκολ/γκολ πληρώνει 2,50, too much για μια ομάδα, έστω ερασιτεχνική, που το έχει το γκολ.

Στο επόμενο παιχνίδι βλέπω μια Βολφουρτ που φιλοξενεί την ιστορική Αούστρια Σάλτσμπουργκ και ο άσος πληρώνει 5,00, ενώ παίζουν στην ίδια κατηγορία, κάτι που στα μάτια μου είναι too much.

Κόντρα σηκώνει και η Αγία Άννα, η οποία φιλοξενείται από την Αούστρια 13, μια από τις δυνατότερες ερασιτεχνικές ομάδες της Αυστρίας, όμως εκεί ο Book δείχνει διαβασμένος, με τον άσο να πληρώνει 3,40.

Καλός άσος, είναι και αυτός της Ζιλτς-Μοετς με την Λούστεναου. Όποιος διάβασε Preview ξέρει γιατί μπορούμε να ποντάρουμε τον άσο του 19,00. Αποδεκατισμένο ρόστερ η Λούστεναου, με 14 παίκτες αποστολή, οι 2 είναι αμφίβολοι. Επίσης, καλό outsider είναι η WSC Χέρτα, που υποδέχεται τη Ριντ, μια Ριντ με νέο ρόστερ, καθώς έπεσε από την πρώτη κατηγορία.

Από τις τοπ έδρες η Χέρτα στις μικρές της Αυστρίας, ο άσος στο 5,00 είναι αρκετά υψηλός.

Για τους φίλους που κυνηγάνε εμπνεύσεις και τρελά σενάρια, κράτησα τρεις ανατροπές υπέρ του φαβορί, Λεομπενσντορφ – Χορν, Όμπενβαρτ – Στρίπφινγκ και Γκούρτεν – Χόχενεμς. Στην ευχέρεια σας τι θα επιλέξετε. Προσωπικά σε… bolt γραφή κρατάω το 19,00 της Ζιλτς, το 5,00 της Χέρτα και την ανατροπή της Ουνιόν Γκούρτεν.

Αυτά από μένα, θα τα πούμε ξανά την ερχόμενη εβδομάδα με αφιέρωμα δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας. Τα φιλιά μου και πολύ κουράγιο στη Ρόδο μου, σφίξιμο στην καρδιά έχω μέρες τώρα, η καταστροφή στο νησί είναι άπειρη…                            

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS