2713

Billaras

Ελαφρύ το χώμα…

Τώρα τι να πεις και τι να γράψεις. Οταν συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα, όταν χάνονται ζωές τόσο άδικα, τα λόγια είναι περιττα και το μόνο που αναλογίζεσαι είναι ένα: Πόσο πεζά και εφήμερα είναι όλα. Καθόμαστε ας πούμε και αγχωνόμαστε και στεναχωριόμαστε γιά διάφορα όπως το στοίχημα. Σήμερα θα έγραφα γιά την ατυχία που μου έχει χτυπήσει την πόρτα, αφού όσα έγιναν και σε Μπόρνεμουθ και σε Πιάστ και σε Ζούλτε και πάνω από όλα σε Σοσιεδάδ, είναι από αυτά που δεν καταπίνονται εύκολα.

Ε και; Ε και; Ερχεται η ζωή, έρχεται το αεροπορικό δυστύχημα με τόσες ζωές χαμένες, να ξεκληρίζεται όλη η ομάδα της Σαπεκοένσε και μένεις να κοιτάς τον υπολογιστή κοκκαλωμένος. Αχαρος ο ρόλος μας, ρηχός ο ρόλος μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτά τα παιδιά και όλους όσους χάθηκαν έτσι άδικα. Δεν θέλω να γράψω αναλύσεις, κατεβάζω ποντάρισμα κι άλλο όσο βλέπω ότι…δεν θέλει, έτσι κι αλλιώς ρηχό το πρόγραμμα.

Μιά δυάδα “ξερή” με Λοριάν άσο και Γκαζελέκ διπλό (όχι και τόσο…καθαρή, γι αυτό και πήγε πακέτο), ,ένα μονό στο draw no bet με την Λιντς στο 9.00 (11.00 η κανονική απόδοση, τεράστια και λάθος όταν η Λίβερπουλ -όσο καλά και να είναι- θα παίξει χωρίς Κουτίνιο-Φιρμίνιο-Λαλάνα-Στάριτζ) και τέλος. Κλείνω εδώ, νέα στήλη αύριο μεσημέρι, θέλω να δω φρέσκιες ειδήσεις, όταν μιλάμε γιά κύπελλα και Λιγκ Καπ δεν γίνεται να πας στα τυφλά.

Αύριο μεσημέρι λοιπόν νέα στήλη, όχι ότι θα…ορμήσω κάπου, χαλαρά θα πάμε ως το Σάββατο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 27/11:193 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.143 μονάδες. Ποντάρισμα 29/11: Δυάδα: Γκαζελέκ 2-Λοριάν 1 (7.25) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό draw no bet: Λίβερπουλ-Λιντς 2 (9.00 dnb) με 38 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.050 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras