109

Germanos

Ελκυστικό Σ/Κ μπροστά μας

Καλημέρα φίλοι! Αλλάζω λιγουλάκι το πρόγραμμα για δύο λόγους. Πρώτον επειδή μου αρέσει το Σ/Κ που έρχεται και δεύτερον επειδή έχω υποχρεώσεις με τη δουλειά την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, επομένως δεν θα έχω τον άφθονο χρόνο να γράψω αυτά θέλω, να τα γράψω όσο ποιοτικά θέλω. Έτσι λοιπόν αντί να έχουμε «γρήγορες» στήλες Παρασκευή και Σάββατο, θα ανεβάσω μία μεγάλα ποιοτική στήλη για όλο το ερχόμενο Σ/Κ που έρχεται.

Ναι, είναι λίγο νωρίς, όμως τα σημεία που έχω ξεδιαλέξει, πρέπει πραγματικά να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, για να μην παιχτούν.

Για το Κύπελλο δεν έχω κάτι, για αυτό δεν είδατε στήλη. Επομένως όλο το focus όλη την Τρίτη το έριξα στο κουπόνι του Σ/Κ που έρχεται. Περίπου 5 με 6 ώρες αφιέρωσα, ψάχνοντας φυσικά ρεπορτάζ, μιας και είναι αρκετά νωρίς για τελικές αποστολές κλπ κλπ.

Γκλάντμπαχ σε διψήφια απόδοση;

Ξεκινώντας από την Μπουντεσλίγκα, θέλω να τονίσω πως στο Παρασκευιάτικο παιχνίδι της Χάιντενχαϊμ με τη Ντόρτμουντ, βλέπουμε πως ο Book σέβεται τη Χάιντενχαϊμ. Και σωστά τη σέβεται, αφού τρέχει αήττητο, είναι καλά, ενώ παράλληλα η Ντόρτμουντ όσο και να νικάει δεν πείθει.

Το 3,75 δεν έχει αξία και ας είναι 3,75. Επομένως πάσο.

Στα του Σαββάτου, είδα το 17,00 της Γκλάντμπαχ και γούρλωσα. Η Γκλάντμπαχ πάει χωρίς άγχος στο Μόναχο, είναι έτσι και αλλιώς ο κακός δαίμονας της Μπάγερν και βρίσκει μια Μπάγερν με πολλές, πάρα πολλές απουσίες. Αυτές οι απουσίες δεν αλλάζουν και σίγουρα επιστροφές όπως Πλέα και Ράιτς, θα βοηθήσουν την Γκλάντμπαχ.

Εκτός λογικής το 17,00, αυτόματα μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Ένα άλλο σημείο που δεν μπορώ να παραλείψω είναι το διπλό της Βέρντερ Βρέμης στο 3,60. Η Μάινς τα πάει εξαιρετικά άσχημα, βρίσκεται στις θέσεις υποβιβασμού και σίγουρα η ήττα στην Φρανκφούρτη βάρυνε εντελώς το κλίμα. Η Βέρντερ περνάει δεύτερη… εφηβεία. Παίζει όμορφα, νικάει και στο Μόναχο άμα λάχει και ρίχνει και τρία στην Φράιμπουργκ.

Νομίζω δεν θα αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται, δεν είναι… χαζός ο Βέρντερ. Συνεπώς έχουμε αξία στο 3,60.

Όσον αφορά τα γκολ, μόνο ένα ματς «στάμπαρα», που πιστεύω δύσκολα δεν θα έχει γκολ. Το παιχνίδι είναι Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου πληρώνει 4,00 και δεν μπορώ να το αγνοήσω, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη το τελευταίο ματς των δύο ομάδων.

Η Σάλκε φαβορί; Γιατί;

Στη δεύτερη Γερμανίας υπάρχει επίσης… ζουμάκι. Από σημεία μέχρι γκολ… μέχρι πονηρά. Το πονηρό είναι ένα… η Λάουτερν. Σίγουρα η Έλφερσμπεργκ δεν είναι safe στους 25, όμως είναι λίγο πιο άνετη από την Λάουτερν. Υποψιασμένο το σετ (3,10 το διπλό).

Κρατήστε το 1 ημίχρονο, 2 τελικό στο ματς. Εγώ το κρατάω για λάιβ, αλλιώς τίποτα. Δεν είναι σαν το διπλό της Σάλκε στη Νυρεμβέργη για να το ποντάρω, έχει όμως πολύ παρασκήνιο, με τις δύο ομάδες να έχουν τρομερές σχέσεις και κοινούς εχθρούς.

Υπάρχουν δύο παιχνίδια τα οποία μπορούμε να κοιτάξουμε για έκπληξη. Το πρώτο είναι το διπλό της Βέεν Βίσμπαντεν στην Καρσλρούη.

Στο 4,00 το διπλό. ΟΜΩΣ, έχουμε την Καρλσρούη να είναι σε σούπερ φόρμα, να έρχεται από μεγάλο διπλό στο Αμβούργο. Στο παρελθόν έχει δείξει η Καρλσρούη ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες νίκες. Για να δούμε…

Το έτερο ζευγάρι που μπορεί να «μυρίσει» έκπληξη είναι το Πάουλι – Φιρτ. Η Πάουλι έρχεται από δύσκολο ματς στο Κύπελλο, λείπει ακόμα ο Ίρβαϊν και η Φιρτ δείχνει να έχει μπει στα τροχιά ανόδου, παίζοντας απίστευτα ουσιαστικά και ανεβάζοντας επιτέλους την εκτός έδρας εικόνα της.

Στο 4,20 το διπλό. Παίζεται και ας κοντράρουμε την καλύτερη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Πάμε στο τρίτο σημείο, το οποίο δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να αφήσω. Η Σάλκε έχει μπει σε μονοπάτια πολύ επικίνδυνα. Κάκιστη στο γήπεδο, κάτι που είδα και με το Αμβούργο πριν 10 μέρες στο γήπεδο. Ένα κακό Αμβούργο, επικράτησε μέσα στο Γκελζενκίρχεν, αυτό λέει πολλά.

Μετά ήρθε και η τεσσάρα από την Λάουτερν και πλέον υπάρχει φόβος για τη Σάλκε. Το χειρότερο είναι ότι υποδέχεται μια ομάδα που γυαλίζει το μάτι της και ξέρει να μάχεται για την παραμονή. Η Μπράουνσβαϊκ είναι σε τρομερή κατάσταση, πολύ σοβαρή από πολλές απόψεις και το ότι έκανε διπλό στο Κίελο δεν είναι τυχαίο. Ισόβαθμες ομάδες, με την μία εντελώς ντεφορμέ και την άλλη σε σούπερ κατάσταση και το διπλό πληρώνει 4,00.

Όχι «φίλε» Book, εδώ θα παίξω.

Τέλος, μένουν δύο παιχνίδια που κράτησα για γκολ. Το ένα είναι το Μαγδεμβούργο – Κίελο και το άλλο το Πάντερμπορν – Ντίσελντορφ. Κουρασμένη η Φορτούνα, χωρίς κομβικό παίκτη η Πάντερμπορν, ο οποίος έφυγε για Φράιμπουργκ, μου κάνει εύκολη την επιλογή. Στο 3,75 το γκολ/γκολ ημιχρόνου του Μαγδεμβούργου.

Με το μυαλό στο Κύπελλο

Στην Dritte Liga είναι εξαιρετικά απλά τα πράγματα. Ένα σημείο και ένα ματς για γκολ. Το σημείο είναι την Παρασκευή. Η Ντόρτμουντ ΙΙ παίζει εντός με τη Σααρμπρούκεν. Σε τρομερή κατάσταση η δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, επικράτησε της Ρέγκενσμπουργκ, επικράτησε της Δρέσδης (δύο πρωτοπόροι) και τώρα υποδέχεται τη Σααρμπρούκεν.

Η Σάαρμπρουκεν έχει δύο απουσίες λόγω τραυματισμών και δύο απουσίες λόγω τιμωρίας. Πέραν αυτών έχει μπροστά της ίσως το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν, το κυπελλικό παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ. Όλα αυτά συνηγορούν πως το 3,60 του άσου για τη Ντόρτμουντ είναι value.

Τέλος, ένα μόλις παιχνίδι σημείωσα για γκολ, αυτό της Μάνχαϊμ με την Μούνστερ.

Η Μούνστερ παίζει επιθετικά, ανεξάρτητα από την έδρα. Έχει το στυλ της το οποίο ακολουθεί πιστά. Η Μάνχαϊμ «ξεμπούκωσε» στο Χάλε, ο Μπόιντ πήρε μπρος και αυτό δίνει αυτοπεποίθηση. Όλα μαζί μας για να δούμε ανοιχτό ματς από την αρχή. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Αυτά για το Σ/Κ που έρχεται. Να θυμίσω πως έχουμε και αυστριακό Κύπελλο.

Εκεί μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο Λέομπεν στο 4,00, όμως για να είμαι ειλικρινής, έχω μαζέψει πολύ λίγα πράγματα για την Αυστρία το διάστημα της διακοπής.

Γράφω μία και εδώ τα μπετ μου, για να μην χαθεί κάποιο στο “διάβασμα” του πίνακα. Μονό η Γκλάντμπαχ στο 17,00, Πατεντ (1-2-3) Μπράουνσβαϊκ 2(4,00), Ντόρτμουντ ΙΙ 1(3,60) και Βέρντερ 2(3,60).

Trixie με γκολ/γκολ ημιχρόνων σε Φράιμπουργκ, Μαγδεμβούργο και Μάνχαϊμ.

Καλή τύχη να έχουμε! Ανοίγομαι λιγάκι παραπάνω από το κανονικό και γιατί έχω καλό value σε όλα και γιατί δεν παίζω κάτι στα Κύπελλα, επομένως για σχεδόν 12 μέρες το ποντάρισμα είναι οκ. Θα τα πούμε λογικά Σάββατο μεσημέρι και Κυριακή! Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS