1341

Κώστας Ζαφείρης

Εμπειρος και πολύτιμος

Γεια χαρά σε όλους! «Εσκασαν» νεότερα από την… λίστα των απόντων πριν λίγο από την «φούσκα» του Ορλάντο, οπότε στα γρήγορα ανεβαίνει στήλη και πρόταση στο πινακάκι.

Σε κάτι λιγότερο από 3,5 ώρες (στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας) οι Τζαζ αντιμετωπίζουν τους Νάγκετς στο 3ο παιχνίδι της σειράς του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Δύσης.

Το σκορ είναι στο 1-1 (στις 4 νίκες η πρόκριση). Το πρώτο ματς το πήραν οι Νάγκετς στην παράταση, ενώ στο Game 2 οι Τζαζ «απάντησαν» παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ (έφτασαν εύκολα στο 1-1).

Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ από τη μία (Ντένβερ), Ντόνοβαν Μίτσελ και Γκομπέρ από την άλλη (Γιούτα). Επίσης, στους πάγκους τους βρίσκονται δύο εξαιρετικοί προπονητές: ο Μάικ Μαλόουν και ο Κουίν Σνάιντερ.

Η πρόταση στο πινακάκι προέκυψε εσπευσμένα εξαιτίας της σημερινής επιστροφής του Μάικ Κόνλεϊ, του έμπειρου πόιντ γκαρντ των Τζαζ, ο οποίος δεν έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς λόγω της γέννησης του γιού του. Αναμφισβήτητα ο 32χρονος γκαρντ, ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στο Μέμφις πριν μετακομίσει στην Γιούτα, δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση που θα μπορούσε, όμως παραμένει πολύτιμη και σημαντική μονάδα για οποιαδήποτε ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι Νάγκετς συνεχίζουν να μην έχουν στο παρκέ τους υπερπολύτιμους περιφερειακούς Μπάρτον και Χάρις. Φαβορί στο ματς και στη σειρά (σύμφωνα με τους μπουκ) οι Νάγκετς, εγώ σήμερα στήριξα τους Τζαζ.

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης