1125

Billaras

Ενα από κάθε πρωτάθλημα!

Μέχρι και που..μετάνοιωσα εντελώς που έπαιξα έστω και αυτά τα λίγα χθες. Κανονικά, ένα τρανταχτό no bet έπρεπε να πω. Ας είναι. Κέρδισε η Κάρντιφ αλλά πήγε στα χαμένα, αφού Μπρίστολ και Μαρσέιγ ήταν κάκιστες, έχασαν δικαιότατα, έχασα κι εγώ. Πόσο με εκνευρίζει αυτό, να παίζω φαβορί (έστω και ψηλά) και να χάνουν με κάτω τα χέρια, δεν λέγεται…

Πάω παρακάτω.

Στα σημερινά. Εχει περισσότερες επιλογές θεωρώ. Οχι τίποτα “ουάου”, αλλά είναι κάπως καλύτερο το μενού. Να δούμε μπας και μπει καλά η Ανοιξη (εαρινή ισημερία σήμερα, ίση μέρα-ίση νύχτα και ουσιαστική έναρξη της Ανοιξης).

Αν τα κατηγοριοποιήσω, έχω τέσσερα ματς με ομάδες που καίγονται. Και που δεν αποκλείω να πάρουν κάτι από τα παιχνίδια τους.

Και δεν αναφέρομαι σε “μικρά” (τύπου Μποαβίστα ας πούμε). Μεγαλούτσικα. Είναι οι Ελτσε, Τορίνο, Μάιντζ, Χέρτα. Αυτή η τετράδα. Εχουμε δεδομενο μονόπλευρο ενδιαφέρον, την ώρα που-με τη σειρά- Χετάφε-Σαμπντόρια-Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν είτε είναι αδιάφορες, είτε ντεφορμέ, είτε και τα δύο μαζί. Και στα τελευταία ματς που τις βλέπω, οι τέσσερις που αναφέρω δεν είναι και κακές, το παλεύουν (ειδικά Ελτσε και Μάιντζ).

Μετά από αυτή την 4αδα, έχω δύο της Premier που συζητιούνται, προφανώς οι δύο άσοι από Βίλα και Γουέστ Χαμ. Μετά έχω δύο βέλγικα που συζητιούνται, η Αντβερπ και η Λέουβεν. Και κλείσαμε απο μεγάλα. Προσθέτω τα πιθανά g/g σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που μας…πλήρωσαν και προ ημερών. Και αυτά είναι (ένα καλό under στη Λέστερ έπαψε να είναι καλό άπαξ και πήγε στο 1,85 από 2,10).

Κάτι αλλο δεν εχω δει.

Ξεκινώντας να σβήνω, έφυγαν τα δύο βέλγικα γιά αρχή. Η Αντβερπ δεν έχει Μποκανί και σκαλώνω. Η δε Λέουβεν ξεκάθαρα αδικείται από τις αποδόσεις, αλλά μετά από εκείνο το 3-3 που είχαμε παίξει/δει, σκαλώνω από την εικόνα της. Και η Μαλίν είναι καλή. Οπότε πάνε αυτά.

Σβήνω και τα ελληνικά g/g, μπορεί να βγάλει κούραση ο Ολυμπιακός, έχει απόντες ο Αρης, ο Χιμενεθ στην ΑΕΚ μπορεί να το πάει πολύ κλειστά επίσης.

Οπότε σβήσιμο.

Μετά είναι τα δύο εγγλέζικα. Στο Βιλα-Τότεναμ, τα ερωτήματα είναι δύο. Πρώτον, πως…σκατά θα εμφανιστεί η Τότεναμ. Μετά την αδιανόητη σφαλιάρα στο Ζάγκρεμπ, θα είναι ψόφια ή θα βγάλει αντίδραση; Το άλλο ερώτημα είναι αν θα παίξει ο Γκρίλις στη Βίλα. Οσο δεν παίζει, η Αστον Βίλα είναι κάτω του μετρίου. Με ερωτήματα όμως δεν κάνεις δουλειά.

Το αφήνω.

Στο άλλο, το λονδρέζικο, στα συν της Γουέστ Χαμ η φρεσκάδα και η επιστροφή Λίνγκαρντ (τεράστια υπόθεση από τότε που πήγε στην ομάδα). Στα πλην της; Η φοβική εικόνα που μου βγάζει στα μεγάλα ματς. Πχ την έπαιξα με Λίβερπουλ, αλλά και με Γιουνάιτεντ. Δεν την έλεγες κακή. Την έλεγες… χεσμένη. Τώρα με Αρσεναλ πως θα εμφανιστεί; Θα το πιστέψει;

Η προτελευταία διαλογή πλέον έχει πέντε μεγάλα.

Τα άλλα τα άφησα, οπότε έμειναν τα τέσσερα αυτών που καίγονται και η Γουέστ Χαμ. Τωρα θέλει ένστικτο, χημεία. Αποφασίστε εσείς για την τσέπη σας και το παιχνίδι σας, ποια κρατάτε, ποιά παίζετε και πως τα παίζετε.

Εγω θα πάω στα τρία από τα πέντε. Ισπανικό, γερμανικό, αγγλικό. Δηλαδή στην Ελτσε, γιατι η Χετάφε είναι αθλια και με απουσίες ένα κάρο (ας με πληρώσει ο πρώην της ΑΕΚ, ο Μπογιέ).

Στην Μάιντζ, γιατί μου δείχνει πολύ αλλαγμένη προς το καλύτερο (στο ζύγι με την Χέρτα ας πούμε). Και στην Γουέστ Χαμ. Να το πω απλά, της δίνω μιά τελευταία ευκαιρία. Καλή ομάδα έχει, καμιά εκτίμηση δεν έχω στην Αρσεναλ με αυτή την άμυνα, ας παίξει επιτέλους στα ίσα η ομάδα του Μόγιες. Υπάρχει και πρώιμη πληρωμή και στα τρία, ενώ παίζω patent, όχι trixie.

Θα πάω και στα μονά τους δηλαδή.

Αφήνω Χέρτα (γιατί δε με ψήνει αυτό το ταμπούρι της) και Τορίνο (κυρίως γιατί θυμάμαι εκείνο το Σαμπντόρια-Κάλιαρι αλλά και γιατί το 3,10 έγινε 2,80 και ξύνισα).

Κλείσαμε. Αργότερα στο chat και νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras