1161

Billaras

Ενα γιά μπετ, ένα σβήστηκε!

To Σάββατο δεν αξίζαμε τίποτα, αλλά την Κυριακή άνετα μπορούσαμε να…φάμε καλά. Τελικά φάγαμε το Χ του Αγιαξ και μιά χαρά ήταν, ειδικά αφού έγινε 2-2 από 0-2 (η στατιστική καμιά φορά δίνει σημεία). Θα τρώγαμε καλύτερα αν κέρδιζε η Νιούπορτ. Την οποία εξ’αρχής αυτή πίστευα περισσότερο απ’ όλες τις κυπελλικές και νομίζω το έδειξε και στο γήπεδο ότι “το έχει το ύψος”.

Μην ξεχνιόμαστε, τέσσερις κατηγορίες διαφορά είχε με την Μπράϊτον αλλά είδατε νομίζω όλοι πως την αντιμετώπισε. Φαινόταν ματς των λίγων γκολ, πιστεύω ειλικρινά ότι αν έβαζε πρώτη η Νιούπορτ θα παίρναμε το σημείο. Και έχασε φάσεις. Και τελικά…έβαλε τη φάβα στο 95΄, γιά να αποκλειστεί στα πέναλτι (άτιμο πράμα η μπάλα, ο Στιλ της Μπράιτον που έπνιξε το κουνέλι στο 95′ ήταν αυτός που μετά έπιασε…τέσσερα πέναλτι).

Αν δεν το έχετε ηδη μάθει, στο FA CUP η κλήρωση του 4ου γύρου έβγαλε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, τέλη του μήνα τα ματς (23-24/1) και γενικά ήταν μιά κλήρωση αρκετά…στοιχηματική, αλλά θα τα πούμε αυτά όταν έρθει η ώρα.

Κι έτσι, φτάσαμε στο σήμερα. Σε ένα νέο κουπόνι “τουρλού”. Λίγα από εδώ, λίγα από εκεί, κύπελλα έχει, εξ’αναβολής έχει, εμβόλιμη στην Ολλανδία έχει.

Δεν έχω σκοπό (και λόγο) να πλατιάσω. Νορμαλ φαβορί η Οστάνδη αλλά με τι να την ποντάρω; Γιά 1,80 είμαστε τώρα; Και από μεγάλα; Τίποτα στην Premier League (δείτε την πρόταση του Thassios γιά το Γουλβς-Εβερτον, είπαμε, η στατιστική δίνει σημεία καμιά φορά, γενικώς χλιαρά πράγματα.

Χθες ειχα αποφασίσει να παίξω δύο σημεία. Το ένα ισχύει. Η ομάδα μου, η Μπόλτον.

Προφανώς μεγάλο ασανσερ. Και έξι τρώει και πέντε βάζει. Στρίβεις κέρμα τι θα κάνει στη μέρα της. Προχθές έχανε 3-0 από την πρώτη Καρλάιλ και το έκανε 3-3! Γενικά είναι σε καλό φεγγάρι, σταθερότητα της λείπει, όχι υλικό (και ο Κίεραν Λι που ηρθε μεταγραφή την ανεβάζει επίπεδο). Και επίσης, σημειώνω ότι εκτός τα πάει καλύτερ από εντός (στα 5 τελευταία έχει 3 νίκες, μιά ήττα οριακή και το 3-3 με την Καρλάιλ που ήταν…σαν νίκη έτσι όπως ήρθε).

Η Εξετερ δεν είναι καλά, έχει πέσει ντεφορμάρισμα και γκρίνια, όλο το Δεκέμβρη και Γενάρη μιά νίκη έκανε μόνο. Οπότε, λέω να πάρω αυτό το 4,5…

Το άλλο ήταν η Αϊντραχτ. Είναι καλά, 3 σερί νίκες, η μιά ήταν επί της…Λεβερκούζεν. Και ανάποδα, η Λεβερκούζεν ξεκάθαρα κάνει κοιλιά, την είδα και προχθές. Ηταν στο 4,20 και δεν το σκεφτόμουν.

Θα ήταν το δεύτερο σημείο. Μετά πήγε 3,70 και τώρα 3,25. Και χαλάστηκα πολύ. Μιά μονάδα κάτω; Αμαρτία να κάνω τέτοια έκπτωση. Και το αφήνω. Ισως το περιμένω στο live να ανέβει, να έχω και εικόνα.

Οπότε, μιά Μπόλτον “ξερή” και τέλος (στη φωτό ο Κιόσο, ένας καλός φουλ μπακ που δυστυχώς έφυγε πίσω γιά την Λούτον όπου ανήκει, αλλά πρόλαβε να σκοράρει την ισοφάριση σε 3-3 επί της Καρλάιλ).

Χαλαρά λοιπόν. Αύριο update με ότι καινούργιο δω, φυσικά απόψε θα είμαστε όλοι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras