3364

Billaras

Ενα γιά να…ζεσταθούμε!

Θα μπορούσα να μιλήσω γιά κάμποση αδικία. Γιατί και πεντακάθαρο γκολ της Νις (σε ματς που πήγαινε καρφί γιά “ένα κι όποιος το βάλει κέρδισε”) ακυρώθηκε στο 75' ως οφ σάιντ. Και η ισοφάριση της Μάντσεστερ χθες ήταν ένα ξεκάθαρο, εξώφθαλμο οφ σάιντ (ο Ρούνει δεν αγγίζει μεν τη μπάλα, αλλά και μόνο που κάνει προσπάθεια να την αποφύγει τα λέει όλα, είναι σαφώς πάνω στο σουτ και μπροστά στον τερματοφύλακα της Πρέστον που μπερδεύεται και κοντοστέκεται, εν ολίγοις επηρεάζει τη φάση).

Θα μπορούσα να μιλήσω και γιά …χαζομάρα μου, αν θέλετε κακή χημεία στο…παρά πέντε. Ειδικά με τη Νις, αφού όποιος είδε είτε Kingbet, είτε Arena, θα είδε ότι την…Μπαστιά είχα προκρίνει, στην μιά εφημερίδα έδινα Χ-2 Νις και ξερό διπλό Μπαστιά, στην άλλη…έβαλα σε πρόταση την Μπαστιά κι όχι τη Νις! Χώρια αυτά που άφησα έξω (τρία στα τρία αγγλικά, συν Μπαστιά και το Χ της Χιρόνα).

Δεν θα κάνω τίποτα από όλα αυτά. Και δεν θα το κάνω, γιατί…that's football. Και αυτό είναι και το στοίχημα. Οπως με αδίκησε στην Ναντ, με ευνόησε η διαιτησία στην Μπράντφορντ (πεντάκαθαρο πέναλτι υπέρ Σάντερλαντ με το σκορ στο 1-0, δεν δόθηκε). Και τι να πω και γιά την Βόλφσμπουργκ, που σκόραρε…2'' πριν τη λήξη των καθυστερήσεων; Θα κρατήσω τα καλά λοιπόν.

Οχι τα κακά. Θα μπορούσε καλύτερα; Προφανώς. Αλλά εγώ κοιτάω την γενικότερη εικόνα. Φάνηκε από την περασμένη εβδομάδα ότι αλλάζει το πράγμα. Εγραφα πρόσφατα “φτάσαμε Φλεβάρη και δεν έχω πάρει ούτε ένα γκολ στο 90'”. Ε, πήρα πριν μιά εβδομάδα δύο μαζεμένα over, πήρα τώρα την Βόλφσμπουργκ. Βγήκαν πολλά σημεία. Καλά σημεία, όχι…της πλάκας.

Μην τα απαριθμήσω, έσκισε και ο Μάκης, πακέτο πάμε τελικά (γέλια). Πήραμε λεφτά, έγινε καλό ταμείο. Και χάρηκα πάρα πολύ που πολλά παιδιά έσκισαν στο φόρουμ. ΑΥΤΟ είναι η μεγαλύτερη χαρά μου. Εμαθαν πλέον. Να ψαρεύουν μόνοι τους. Δεν έκανα εγώ trixie, έκαναν τόσα παιδιά στο φόρουμ. Αλλάζει κάτι; Το ζουμί είναι στη φιλοσοφία και στις επιλογές, στον τρόπο που καταλήγουμε να επιλέγουμε.

Γενικά, ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακό (και στο ψάρεμα ακόμα, μετά από καιρό, καλά πήγε, βγήκε καλή ψαριά). Τα χαμόγελα επέστρεψαν. Και βασικά επέστρεψε αρκετά σε πολλούς η πίστη και η υπομονή, πέρα από τα όποια κέρδη. Πάλι θα κάνω παραλληλισμό με το ψάρεμα. Εχω φίλο…. βιαστικό. Πάμε κάπου, αν σε μιά ώρα δεν τσιμπήσει κάτι της προκοπής, αρχίζει την μουρμούρα, γκρινιάζει, στο δύωρο αμολάει το πρώτο “δεν πάμε κάπου αλλού;”.

Οταν όμως άξαφνα λυγίσει το καλάμι, τα ξεχνάει όλα. Βγάζει ψάρια, χαμογελάει, άξιζε η υπομονή και η πίστη ότι εδώ θα βγει το καλό…. Τα αφήνουμε αυτά. Τώρα έχει σεντονάκι. Αλλά…τι σεντονάκι; Γιά να σκεπαστούμε με τον ψόφο που έχει μάλλον! Σημερα στη νέα σούπερ στήλη της Kingbet sto “vibet”, εγώ γράφω “παιδιά σόρρυ, αλλά εμένα απόψε θα με ζεστάνει η…Αλεξάνδρα.

Η…Κρου Αλεξάνδρα”! Σιγά μην παίξω Champions League. Θα ανάψω το τζάκι μου, θα δω μπαλίτσα, θα το απολαύσω, κλείσαμε. ΑΛΛΟ πράγμα το θέαμα, άλλο το κουμάρι. Μην τα μπερδεύουμε! Θέαμα υψηλού επιπέδου, προφανώς. Κι εγώ αδημονούσα. Αλλά κουμάρι…γιόκ. Το 1.40 της Μπάγερν να παίξω; Πλάκα κάνουμε; Στη φάση των 16, δεν νοείται φαβορί κάτω του 1.65, όπως στην φάση των 32 δεν νοείται φαβορί κάτω από 1.

40. No way. Ή να παίξω το “όλα μέσα” Παρι-Τσέλσι; Ή αύριο την Ρεάλ στο 1.45; Γελάει ο κόσμος. Ούτε φυσικά θα αναλωθώ σε overακια, γκολακια, κι άλλα ειδικά μπετ. Μακριά κι αγαπημένοι. Προτιμώ την Κρου. Ενα σημείο. Ούτε τα άλλα εγγλέζικα έχουνε ζουμί. Μόνο αυτό. Καλά η Ντονκάστερ μεν (δύο σερί νίκες), αλλά ούτε συνολικά εμπνέει εντός (4-4-6 έχει), ούτε είναι η ψαλίδα γιά…6αρι! Ακου στο 6.

00 η Κρου! Πλάκα κάνουμε; Εχει δύο σερί διπλά, έχει σφίξει εξαιρετικά την άμυνά της, έχει τρεις σερί νίκες, έχει επτά συνολικά στα τελευταία δέκα ματς. Προφανώς και σε άνοδο και καλό φεγγάρι. Το αξιλογούσα ταβάνι στο 4.00-4.30. Αρα, παικτική αξία. Κι ας το χάσω, δεν θα αλλάξει τίποτα. Εδώ έχουμε λάθος και ποντάρουμε. Γιά την Πέμπτη δεν μιλάω ακόμα.

Οσοι διαβάσατε εφημερίδα, έχετε μιά πρώτη γεύση. Αλλά θέλω να τα ξαναδώ. Αν αποφασίσω να παίξω (μάλλον θα παίξω) θα ανεβάσω νέα στήλη μεθαύριο. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. Προς το παρόν μιά Κρου Αλεξάνδρα και πάπαλα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 14-15/2: 1556 μοναδες. Νέο υπόλοιπο: 4.666 μονάδες. Ποντάρισμα 17/2: Μονό αποδεκτό: Ντονκάστερ-Κρου 2 (6.

00) με 66 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.600 μονάδες. Τίποτα άλλο, ραντεβού είτε την Πέμπτη, είτε το Σάββατο από εδώ. Α, να μην ξεχάσω! Απόψε θα μπω στο chat. Καιρό έχω να το κάνω, απολογούμαι, αλλά απόψε προβλέπεται! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Betshop υποδέχεται την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League – Europa League) με μια μοναδική προσφορά για τους παλιούς και τους νέους πελάτες της.

Από τη Δευτέρα (16/2) μέχρι την Πέμπτη (19/2) η Betshop σου προσφέρει το 50% της κατάθεσής σου. Το μέγιστο ποσό του bonus είναι τα 50 ευρώ. Εάν για παράδειγμα κάνεις κατάθεση €100 θα λάβεις το μέγιστο μπόνους των €50. Αν κάνεις κατάθεση άνω των €150 θα λάβεις και πάλι το μέγιστο μπόνους των €50. Αν κάνεις κατάθεση €40 θα λάβεις €20 μπόνους.

Για να λάβεις το bonus στείλε μας email στο [email protected] με τίτλο «Champions League bonus» και το username. Το ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου εντός 24 ωρών. Διαβάστε περισσότερα για τους όρους και τις προυποθέσεις του bonus στο www.betshop.gr.      

Παλαιότερα άρθρα του Billaras