2850

Billaras

Ενα γκολ η καθεμιά!

Εχουν περάσει ήδη αρκετές μέρες γιά να μιλήσουμε γιά όσα έγιναν και είδαμε. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Απλά να πω ότι…λίγο ήθελε να πληρωθούμε καλά, αλλά γκολ δεν μπήκε στην παράταση του Ιταλία-Γερμανία. Δεν πειράζει, δεν άλλαξε και τίποτα, τα λεφτά μας τα είχαμε πάρει από την πρώτη μέρα με την Πορτογαλία. Αγωνιστικά, προτιμώ να σχολιάσω μιά και καλή όταν τελειώσουν όλα.

Και γιά τις “καλές” και γιά τις “κακές”. Οπότε, ας πάμε παρακάτω, στα δύο τεράστια ματς ημιτελικών… Ξεκινώντας από το απόψινο: Εγραψα και στο gazzetta και στην Kingbet, ότι κάποια νούμερα, κάποια στατιστικά, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Πορτογαλία υστερεί μόνο σε ένα κομμάτι. Στο εύκολο γκολ. Κάτι η απουσία καθαρού φορ, κάτι η αστοχία του Κριστιάνο, την έχουν λίγο (ή και πολύ) αδικήσει.

Το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι να βρεις τη σωστή ισορροπία. Πρώτη ομάδα σε δημιουργία φάσεων (98), πρώτη σε τελικές (35 on target), είναι το…Βέλγιο. Που…αποκλείστηκε. Είχε και τους δύο καλύτερους δημιουργούς, Αζαρ (δημιούργησε 16 φάσεις) και Ντε Μπρούιν (δημιούργησε 23 φάσεις). Τα έκανε όλα καλά δηλαδή μπροστά, αλλά πίσω….κλάψε με μάνα.

Μακράν η χειρότερη ομάδα σε transition. Πάμε όμως στην Πορτογαλία που είναι το θέμα μας. Αυτή η ομάδα που ΔΕΝ έχει νίκη σε 90λεπτο, είναι δεύτερη σε τελικές προσπάθειες γιά γκολ (95) και τρίτη σε on target (30). Βγάλτε το Βέλγιο που δεν υφίσταται πιά από την εξίσωση και θα δείτε ότι η Πορτογαλία είναι πρώτη σε παραγωγή φάσεων και δεύτερη σε τελικές!!! Κάνει 19 προσπάθειες ανα ματς και έχει 6 τελικές ανά ματς! Καθόλου κακό νούμερο γιά ομάδα που.

.δεν έχει νίκη στα 90'! Εν ολίγοις, και δημιουργικά, η ομάδα του Σάντος μόνο κακή δεν είναι. Το αντίθετο. Στην αντίπερα όχθη, η Ουαλία είναι πολύ πίσω στις ίδιες κατηγορίες. Μόλις 59 προσπάθειες γιά γκολ. Αλλά…29 on target. Δείχνει ξεκάθαρα αυτό ότι η Ουαλία δεν παράγει σε καμιά περίπτωση όπως η Πορτογαλία, αλλά είναι απείρως πιό εύστοχη.

Και νίκες έχει και δύο τριάρες έχει και σκόραρε σε όλα της τα ματς! Και εδώ σημειώστε κάτι σημαντικό: Ντε Μπρούιν (23)-Παγιέ (21)-Οζίλ (17)-Αζάρ (16)-Ράμσεϊ (15) είναι η πρώτη πεντάδα παικτών-δημιουργών. Δυό βέλγοι είναι off, Παγιέ-Οζίλ παίζουν αύριο. Ποιός μένει; Ο μεγάλος αποψινός απόντας. Ο Ράμσεϊ. Τεράστιο πλήγμα η απουσία του. Οπως και του Ντέιβις πίσω, αλλά ειδικά του Ράμσεϊ πονάει τους Ουαλούς.

Πάω στο στοιχηματικό σκέλος. Βάση όλων των παραπάνω αλλά και όσων έχω δει, εκτιμώ ότι ορθώς η Πορτογαλία είναι φαβορί. Αλλά το 2.20 που βρίσκω, δεν με καλύπτει. Επίσης θεωρώ ότι δεν θα πάει έκτο ματς χωρίς νίκη-αν είναι γραφτό της να περάσει. Εν ολίγοις; Θα κερδίσει μεν, δεν με καλύπτει η απόδοση δε. Θεωρώ ότι η Ουαλία έχει ταβάνι πλέον, ότι ο Σαντος δεν θα την πατήσει σαν τον μυρωδιά Βίλμοτς, ότι η απουσία Ράμσεϊ είναι καταλυτική.

Και πως απόψε τα νούμερα που παράγει η Πορτογαλία, θα μετουσιωθούν σε αποτέλεσμα. Αν λοιπόν όσα έχουνε κάνει οι δύο ομάδες και μας λένε τα νούμερα, βγουν στο τερέν, θα έχουμε νίκη Πορτογάλων, που θα κάνουν φάσεις αλλά δεν θα έχουμε ευρύ σκορ, ήττα Ουαλών που δεν θα κάνουν πολλές φάσεις αλλά έστω ένα θα το βάλουν, κάτι σε…2-1, κάπου εκεί.

Από το να πάω σε σκορ όμως, λέω να πάω στο πιό ασφαλές g/g του 2.10. Οσο περίπου ο άσος. Γιατί αυτό με καλύπτει σε περίπτωση που …ξαναδούμε έκτη φορά το ίδιο έργο, δηλαδή ισοπαλία. Κρατάω λοιπόν το g/g στο 2.10. Και γιά να πάρω το ρίσκο μου, θα πάω σε κάτι άλλο που είναι συνδυασμός. Δεν παίζω άσο, δεν παίζω over, δεν παίζω 2-1. Παίζω combo νίκη Πορτογαλίας και g/g.

Δίνει 5.50. Ας γίνει g/g και βλέπουμε. Εν ολίγοις, ένα πιό “ασφαλές” κι ένα πιό ρισκαδόρικο, παρόμοια μπετ. Πάω στο αυριανό Γερμανία-Γαλλία: Ξεκινάω από τα βασικά. Παίζω Γαλλία στο 2.80. Εχω οκτώ στα οκτώ στο EURO σε μεγάλα σημεία, ας γίνει 9 στα 9. Ελεγα την Κυριακή στο chat ότι αν βρω Γαλλία πάνω από 2.45, παίζω. Ε, βρήκα. Περίμενα να είναι ελαφρύ φαβορί, αλλά τώρα πήγε ακόμα πιό ψηλά το σημείο επειδή….

έχουν βουλιάξει το Χ οι μπουκ. Εδώ τα δεδομένα τα ξέρετε.Παρότι τεράστια μονομαχία, είναι πιό ευκολοδιάβαστο παιχνίδι. Οι γάλλοι πίσω έχουν κενά, τρώνε το γκολ. Αλλά μέση και μπροστά πετάνε φωτιές. Και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν σκοράρει τόσοι διαφορετικοί παίκτες. Βρίσκει γκολ από παντού. Και εδώ ακριβώς πονάει (αύριο) η Γερμανία.

Με Κεντίρα και Χούμελς θα μιλάγαμε αλλιώς. Δεν θα έπαιζα διπλό. Τώρα παίζω. Θυμηθείτε πόσες φάσεις έφαγε η Γερμανία απόντος Χούμελς στην πρεμιέρα με Ουκρανία. Ο Μουστάφι δεν μπορεί καν να συγκριθεί μαζί του. Παράλληλα, με Κεντίρα απόντα, εκεί ακριβώς που παράγει παιχνίδι η Γαλλία, θα έχει θέμα. Θα παίξει ο …τερματισμένος Σβαϊνστάιγκερ; Θα γίνουν αλχημείες; Ο Λεβ καλείται να βρει έναν γρίφο.

Η Γερμανία εξ΄αρχής έλεγα ότι κάπου εδώ θα σταματήσει. Φορ δεν έχει (θα λείπει και ο Γκόμεζ), ο Μίλερ δεν είναι καλά, ο Γκέτσε ρηχά νερά, ακραία μπακ χωρίς πείρα, δεν είναι στη Γαλλία παίκτες όπως ο Ρόις, ο Μπελαραμπί, ο Γκουντογάν που αύριο θα βοηθούσαν τα μέγιστα. Θα αντιπαρατάξει το….ότι είναι Γερμανία. Σεβαστό. Αλλά οι φανέλες έπαψαν χρόνια να παίζουν μπάλα.

Ως ομάδα, στο αυριανό ματς, η Γαλλία είναι καλύτερη. Πλεονεκτεί. Με πλήρη Γερμανία όχι, αλλά τώρα ναι, έχει αβαντάζ. Πέρα από το σημείο, θα πάω πάλι στο g/g. Πάλι βάση εικόνας. Κουτσή να είναι η Γερμανία, ένα γκολ μπορεί να το βρει (και με τα κενά της Γαλλίας πίσω). Και φυσικά οι Γάλλοι μπορούν και πάνω από ένα. Κι αυτό κάτι σε 2-1 το “κόβω”.

Αλλά ούτε κι εδώ παίζω σκορ. Παιζω το…ίδιο. Το g/g στο 2.00 και το ρισκαδόρικο “g/g και νίκη Γαλλίας” στο 6.50. Και έκλεισα. Μιά δυάδα τα g/g ως πιό ασφαλές μπετ, μονά και δυάδα τα ρισκαδόρικα g/g και Πορτογαλία και g/g και Γαλλία και ένα μονό το διπλό της Γαλλίας. Ολα τα μπετ, “μπλέκονται” μεταξύ τους. Βασικά, αυτό που ήθελα είναι να “σκιαγραφήσω” τι περιμένω από τα δύο ματς.

Και να αποφασίσετε εσείς. Μπορεί να πάτε σε σκορ. Μπορεί σε over. Μπορεί σε….εκατό άλλα μπετ. Ας βάλει και κάποιο-α γκολ ο Ζιρού μήπως γίνει κάτι κι από εκεί! Ραντεβού και απόψε και αύριο στο chat, να το…. φουλάρουμε και να γουστάρουμε. Και νέα στήλη είτε νύχτα Σαββάτου είτε Κυριακή πρωί, με τον τελικό φυσικά! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1000 μονάδες.

Ανοιχτά (μακροχρόνια) μπετ: 255 μονάδες. Επιστροφές από 30/6: 225 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.555 μονάδες. Ποντάρισμα 6-7/7: Δυάδα: Πορτογαλία g/g- Γερμανία g/g (4.2) με 115 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Πορτογαλία νίκη+g/g (5.50) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Γαλλία νίκη+g/g (6.50) με 40 μονάδες. Δυάδα τα παραπάνω (35.75) με 10 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Γαλλία 2 (2.80) με 140 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 355 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.200 μονάδες. Βλέπετε ότι παίζω κάτιτις παραπάνω, αλλά προφανώς με…παίρνει, έχω άριστα κέρδη. Παράλληλα όμως βλέπετε ότι δεν φουσκώνω τεχνηέντως την κάβα, ούτε δίνω πίσω στον μπουκ κάτι σοβαρό. Θα μπορούσα σήμερα να πω “300 μονάδες στο g/g” και να καθαρίσω και να το κάνω συνέχεια αυτό. Με έπαιρνε άνετα να το κάνω.

Αλλά αυτά…μακριά από μένα. Μακριά από το Betsellers γενικά. Ας δούμε καλά παιχνίδια, όλοι μαζί, παρέα, στο chat (και εκεί αν προκύψει κάτι στο live το…βλέπουμε φυσικά).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras